Teemaviikko: Not A Perfume

Torstain hajuvesi Juliette Has A Gun -tuoksuista on Ei-Hajuvesi eli Not A Perfume. Erikoista tässä onkin epähajuvesimäisyys: tuoksuainesosia on vain yksi, ambroxan ja tämä on ainakin nettisivujen mukaan allergeenivapaa tuoksu. Ambroxania käytetään yleensä hajuvesissä täydentämässä muita tuoksuja, mutta tässä se on päätetty nostaa yksinään johtavaan rooliin.


”The result is minimalist, elegant, pure.”

Tulos on kyllä minimalistinen, mutta ei ollenkaan niin tylsä kuin saattaisi ajatella. Tämä olisi itse asiassa oikein ihana arkituoksu, sillä iholla tuoksusta tulee syvä ja lämmin, ei kuitenkaan liian voimakas. Itselleni tämä oli kuitenkin aiempien tuoksujen jälkeen pienoinen pettymys: odotin tältäkin jonkinlaista monipuolisuutta vaikka ainesosalista niin ei annakaan ymmärtää. Tuoksu on ihan kiva, perus ja kaikkea sellaista. Eli käyttis joo, mutta ei minulle.

Not A Perfume sopii ihmiselle, joka hakee yksinkertaista mutta silti syvää ja mieleenpainuvaa tuoksua. Tämä ei oikein ole raikas, vaikkakin sinne päin mutta ei oikeastaan mitenkään mausteinenkaan. Tämä ja Calamity J saattaisivat yhdessä toimia vallan mainiosti, mutta yksinään tämä ei ole minun tuoksuni.

Huh, jo neljä seitsemästä tuoksusta käyty! Enää jäljellä ovat siis Citizen Queen, Midnight Oud ja Vengeance Extrême.

EDIT. Huom! Huomisen tuoksupostaus tulee vasta lauantaina, sillä Blogger vähän takkuili kirjoittaessani sitä ja näin ollen on pakko jättää julkaisu myöhemmäksi. Pahoittelut jatkumon rikkomisesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework