Kesätuoksuviikko: Marc Jacobs Daisy Sorbet

Kesätuoksuviikon aikana esittelen kauppoihin tulleita, vuoden 2015 kesätuoksuja. Hintahaitari vaihtelee julkkistuoksujen ja klassikoiden välillä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Parina päivänä esittelen myös miesten kesätuoksuja yhdessä naisten tuoksujen kanssa. Hajuvedet olen saanut testiin maahantuojilta.

Marc Jacobsin vuonna 2007 lanseeraama Daisy-tuoksu saa joka vuosi uuden version ja myös sen sisartuoksulle, Daisy Eau So Freshille, tehdään kesätuoksu saman teeman mukaan. Tänä vuonna teema on sorbetti, eli jotain hedelmäistä lienee lupa odottaa Daisylle olennaisen kukkaisuuden lisäksi.

Aluksi Daisy Sorbet tuntuu jopa kummallisen makealta Daisyn kukkaisuuteen nähden, mutta alkutuoksun hedelmäiset vivahteet katoavat ja sydäntuoksun kukat ottavat vallan. Jasmiini on tuoksunuottina vahva, enkä oikein erota muita kukkia siitä. Pohjatuoksun myski tekee Sorbetista pitkäkestoisen ja se pysyy ihollani kahdeksan tuntia erottuvana. Daisy Sorbet sopii ihmiselle, joka hakee eilisen Katy Perryn sijaan vahvempaa kukkaisuutta ja pidempää kestoa, eikä pelkää hitusta makeutta. Daisy Sorbet sopii laajalle ikähaitarille naisia ja näen sen hyvänä valintana raikkaanmakeista kukkaistuoksuista tykkäävälle. Sorbetissa on kukkaisuuden lisäksi itsevarma pohja ja lievä virallinen vivahde.

Tilanne: Etätyöpäivä, loma on aivan oven takana. Torilta piristykseksi ostettu kukkakimppu ja pari omenaa.

 

Mikä Daisy-versioista on suosikkisi vai viekö alkuperäinen voiton?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework