Teemaviikko: Lavera Natural Liquid Foundation

Teemaviikon aikana esittelen luonnollista värikosmetiikkaa omien kokemusteni kautta.

Kolmas meikkivoide uunista ulos! Tänään palataan Laveran huomaan ja tarkastellaan lähemmin Lavera Natural Liquid Foundationia vastapainoksi eiliselle Zuiin kukkaismeikkivoiteelle. Oma testikappaleeni on sävyä Ivory Light 01 ja se on nestemäisten meikkivoiteiden vaalein. Liquid Foundation sisältää muun muassa erilaisia öljyjä ja sheavoita ja koostumukseltaan sen luvataan olevan keskipeittävää.

Swatch-kuvassa vasemmalla on Laveran vaahtomeikkivoide sävyssä Ivory 01 ja oikealla Liquid Foundation sävyssä Ivory Light 01. Sävynimet voivat siis olla harhaanjohtavia, sillä moussemeikkivoide on selkeästi tätä nestemäistä vaaleampi. Liquid Foundation on kuitenkin keltaisempi, joten se sopii minun iholleni paremmin. Tuotteessa on sama voimakas sitruksinen tuoksu kuin tiistaina esitellyssä Mousse Make-Upissakin, mutta tästä meikkivoiteesta tuoksu häviää nopeammin levityksen jälkeen. Ei siis häiritsevä sitruspommi tämäkään, joskin jälleen liikaa hajusteyliherkille.

Aika lailla samat peittoa kaipaavat alueet tänäänkin: silmänaluset, tulehtuneet näpyt ja lievä punoitus nenänpielissä ja poskilla. Ideaali meikkivoide minulle on puolipeittävä, kosteuttava ja jättää luonnollisen kuultavan pinnan.

Laveran nestemäinen meikkivoide vastaa toiveisiini erittäin hyvin. Peittokyky on sitä mitä luvataan ja punoitus tasoittuu heti. Silmänalusille kaipaan hieman lisäapuja, mutta näpyt peittyvät yllättävän hyvin pelkällä meikkivoiteella. En ihan heti uskonut, että edullinen luonnonkosmetiikan meikkivoide toimisi näinkin hyvin!

Työstöaikaa Laveran meikkivoiteella on runsaasti: sitä voi kerrostaa ja lopputulos on silti läpikuultava ja hieman kostean tuntuinen. Puuteri onkin tämän kanssa tarpeellinen vähintään T-alueelle, mutta tykkään meikkivoiteen kosteuttavasta tunnusta. Voimakas tuoksu saattaa häiritä herkimpiä käyttäjiä, mutta minulle se ei ole niin merkittävässä roolissa. Nenäni häiriintyy enemmän esimerkiksi Lancômen meikkivoiteen hyökkäävästä parfyymista.

Liquid Foundation soveltuu oikein hyvin kuivaihoisille, sillä se ei öljyisyytensä vuoksi jää kiinni kuiviin kohtiin. Rasvoittuvalle iholle tämä ei ehkä ole se paras vaihtoehto, sillä hieman epäilen auttaako puuteri pitämään näin öljyisen ja kosteuttavan tuntuista voidetta paikallaan. Normaali-ihoiset voivat jättää tämän meikkivoiteen kanssa kosteusvoiteen vähemmälle, mikä nopeuttaa aamurutiineja. Kestoltaan tämä on oikein passeli, normaali työpäivä kuluu Laveran ja puuterin kanssa huoletta. Ilman puuterointia huokosiin vajoaminen on väistämätöntä, joskaan ongelma ei ole suuren suuri. Luonnonkosmetiikan meikkipohjilla on melkein väistämätttä tämä ominaisuus, sillä niistä puuttuu kokonaan silikoni joka häivyttää ihohuokosia optisesti.

Hintaa Lavera Natural Liquid Foundationilla on noin 20 euroa ja jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Oletko sinä kokeillut Laveran nestemäistä meikkivoidetta? 🙂

Tuote on saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Musta tää Laveran meikkivoide on kiva ja hintaansa nähden tosi hyvä. Ei mun lemppari, mutta luonnonkosmetiikaksi hyvä.

    • Samaa mieltä. Oikein onnistunut koostumus ja hintaluokassaan hyvä hankinta 🙂 Mielelläni käytän varsinkin näin talvella, kun iho tuntuu kaipaavan kosteutta enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework