Teemaviikko: Lavera Illuminating Eyeshadow Quattro

Teemaviikon aikana esittelen luonnollista värikosmetiikkaa omien kokemusteni kautta.

Teemaviikon toisella puolikkaalla päästään vähän värikkäämpiin asioihin. Laveran luomivärit ovat uudistuneet ja sain testattavaksi luomivärinelikon, joka kantaa nimeä Indian Dream. Nämä baked-koostumuksen omaavat luomivärit on tarkoitettu käytettäviksi joko kuivina tai kosteina. Normaalisti käytettynä luomivärien jälki on aika himmeää, mutta silti arkimeikkiin sopivaa. Kostutetulla siveltimellä sävyt kuitenkin pääsevät oikeuksiinsa.

Swatchit on tehty pohjustamattomalle kädelle sormella sipaisten, eli tällaista on jälki kuivana. Etenkin oranssi ja punainen ovat pigmenttisiä jo pelkästään, ruskea ja khakinvihreä jäävät hieman paitsioon. Tuntuma on hieman hileinen, mutta en silti huomaa varisemista. Tällaisenaan Indian Dreamin värit sopivat hentoiseen arkimeikkiin, johon ei kaipaa sen erityisempää särmää.

Kokeillessani meikkejä lähdin kuitenkin tapojeni mukaan tavoittelemaan näyttävintä mahdollista lopputulosta ja otin heti käyttöön kevyesti kostutetun siveltimen.

Kunniallisena tavoitteenani oli änkeä kaikki paletin värit samaan meikkiin. Onnistuin, mutta hieman erikoisella lopputuloksella. Punertava nappi nimittäin muuttui luomellani melkein vaaleanpunaiseksi, niin valoa heijastava pinta siitä syntyi!

Ulkonurkkaa tummentaa ruskea, joka kosteana oli todella pigmenttinen. Sitä jatkaa khakinvihreä ja koko komeuden päällä on hehkuva oranssi. Hyvin intialaiset värit tosiaan, paletista tuli heti mieleen kesä ja paahtavan kuumat kadut.

Toinen kokeiluni oli huomattavasti maltillisempi ja käytin khakinvihreää ja tummanruskeaa. Vihreä on todella hohtava ja hentoinen sävy, joka pääsee oikeuksiinsa vasta koko luomelle levitettynä. Kaikki sävyt häivyttyivät poikkeuksetta hyvin, joskin kostean siveltimen kanssa sai tehdä vähän taikoja: luomivärin levityksen jälkeen on odotettava hetki, ja vasta sitten otettava häivytyssuti käteen. Kokeilin myös häivyttää sävyjä sormin ja lopputulos oli ehkä jopa parempi kuin siveltimellä.

Olen aika yllättynyt luomivärinelikon pigmentistä. Sävyt ovat kauniita ja sopivat sinisille silmille ja lämpimälle ihonsävylle oikein hyvin. Nelikkoa löytyy myös violetin sävyissä. Häivyttäminen vaatii hiukan opettelua, mutta en koe sitä suurena murheena. Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen palettiin ja olen testimeikkienkin jälkeen käyttänyt sitä. Ikävä tosiasia kun on, ettei kaikkia testiin saatuja paletteja ehdi käyttää montaakaan kertaa ennen kyllästymistä. Tähän sen sijaan en kyllästynyt, vaan löydän Indian Dreamille käyttöä jatkossakin.

(miten musta tuntuu, että koko viikko on ollut mulle pelkkiä yllätyksiä täynnä… oliko mun kuva luonnonvärikosmetiikasta tosiaan näin huono?)

Hintaa Laveran nelikolla on noin 18-20 euroa ja jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Miellyttivätkö Intian Unelmalla tehdyt meikit? Omistatko luonnonkosmetiikan luomivärejä? 🙂

Tuote on saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

 1. Omistan Lily Loloa, Benecosia ja Zuiita ainakin 🙂 tykkään kaikista 🙂
  Tosi kivan meikin olet tehnyt ja näyttänyt että väriestä tosiaan saa kaiken irti kosteana. Paletissa on kiva värimaailma josta tykkään <3

  • Zuiita munkin pitäisi kokeilla, on niin kovasti kehuttu! Indian Dreamin värimaailma on todellakin ihan mun värinen, tykkään lämpimistä sävyistä ja mitä murretumpi sen parempi 😀

 2. Vitsit miten kauniita meikkejä, tykästyin tosi paljon tuohon khakiin, vaikka swatchissa katsoin, että onpa pliisu. 😀 Mulla ei taida olla luonnonkosmetiikan luomivärejä muilta kuin Zuillta ja ne kyllä vetävät vertoja monelle selektiiviselle merkille. Niiden kanssa saa jopa olla varovainen, ettei pigmenttisyyden vuoksi tule laitettua niitä tummimpia ja kirkkaimpia sävyjä liikaa.

  • Oi, kiitos paljon Jonna <3 Ah, taas yksi Zuii-suositus. Täytynee siis tutustua merkin luomiväreihin mitä pikimmiten. Mitä pigmenttisempi, sen parempi!

 3. Ihania meikkejä, ihana paletti, ihana sinä! Mulla on kyllä kovin vähän luonnonkosmetiikkaa-pääasiassa Laveraa, Idunia ja Benecosia. Saisi olla enemmän. 😀

  • Hih, ihana sinä ^_^ <3 Luonnonkosmetiikkaa tosiaan voisi omistakin kokoelmista löytyä enemmän, tai no mitä nyt ei voisi… 😀

 4. Onpahan kauniit meikit ja ihanan monipuoliset sävyt tuossa paletissa. Omaan blogiin juuri matkalla Laveran meikki-ihanuuksia, hieman nyt alan toivomaan että tämä paletti olisi siellä. 🙂

  Ja sinulla on muuten aivan upeat kulmarvat. <3

  • Kiitos paljon! Toivotaan, että sullekin matkaa tämä Indian Dream 🙂 Paletissa on kyllä laatu kohdallaan.

   Oi, kiitos! <3 Niitä on rakennettu aika runsaanpuoleisesti näissä kuvissa, arkena tyydyn huomattavasti vähempään piiperrykseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework