Teemaviikko: Lavera Beautiful Lips Colour Intense -huulipuna

Teemaviikon aikana esittelen luonnollista värikosmetiikkaa omien kokemusteni kautta.

Teemaviikko lähestyy loppuaan. Oletteko tykänneet? 🙂

Tänään käsittelyyn pääsee Laveran uudistunutta huulipunalinjaa edustava sävy Maroon Kiss. Minulta löytyy yksi Laveran huulipuna ennestään (vanhaa sarjaa) ja olen tykännyt siitä. Muutenkin luulen, että huulipunista on helpointa aloittaa luonnollisen värikosmetiikan pariin tutustuminen: edullisiltakin merkeiltä löytyy pigmenttisiä ja huulilla miellyttäviä yksilöitä. Eikä tämä Laveran huulipuna ole poikkeus.

Hylsyssä väri näyttää hieman liian viileältä makuuni, mutta huulilla Maroon Kiss muuttuu kermaiseksi viininpunaiseksi. Vähän niin kuin viiniin olisi lisätty tilkka maitoa. Puna ei kuitenkaan ole pliisu vaan tarpeeksi näyttävä iltamenoihin. Tuntuma on erittäin kosteuttava ja miellyttävä. Suosittelen kuitenkin rajauskynää tämän kaveriksi, sillä pitkän päivän jälkeen puna oli hieman vetäytynyt ylähuulen juonteisiin. Yleensäkin mitä kosteuttavampi koostumus, sitä herkemmin pigmentti lähtee liikkeelle.

Paritin sävyn eilen nähtyyn Indian Dream -meikkiin ja lopputulos oli suorastaan värikäs. Kalpeat kasvoni virkistyivät heti, ja murrettuna sävynä Maroon Kiss kävi kivasti yhteen silmien sekasotkun kanssa.

Entäs huulipunan kesto? Sanoisin, että Laveran huulipuna kestää aika hyvin luonnonkosmetiikan punaksi. Synteettisten punien silikoni ja muut sitovat aineet pidentävät värin kestoa huulilla, mutta luonnollisemmissa punissahan niitä ei ole. Tämä johtaa siihen, että puna tarttuu juodessa hanakasti lasiin ja sitä saa korjailla päivän mittaan pari kertaa. Rajauksen kanssa ulkoreunat pysyvät kuitenkin hyvänä, enkä koe tarvetta lisätä punaa koko huulille vaan ainoastaan sisäosaan. Minulle Maroon Kiss on hyvä arkipuna, joka tuntuu huulilla kosteuttavalta.

Huulipunan hinta on noin 19 euroa ja jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Löytyykö sinulta ennestään kokemusta Laveran punista? 🙂

Tuote on saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

    • Näissä on koostumus kyllä kohdallaan! Ei voi valittaa, kun huulipuna on säväyttävän värinen, pigmenttinen ja kosteuttava 🙂

  1. Oho, toi on ihan älyttömän hyvä sävy sulle! Paljon parempi huulilla kuin noin hylsyssä. Laveran huulipunat on kyllä luonnollisista punista ehdottomasti mun suosikkeja. Ihan noin laadultaan ja sävyvalikoimaltakin!

    • Kiitos! 🙂 Joo, hylsyssä tämä on aivan eri värinen. Samoin vanhemman koostumuksen Rosewood Dream on hylsyssään erilainen kuin huulilla. Testaaminen on siis Laveran punien kanssa jatkossakin tarpeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework