Teemaviikko: Lady Vengeance

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Lady Vengeance eli Kostottaresta voisi näin suomeksi puhua. Tämä on nettisivujen mukaan ”rikas, hienostunut tuoksu, joka ilmentää feminiinisyyttä, itsevarmuutta ja jumalaista sensuaalisuutta” (jälleen kökkösuomennos). Tuoksuainesosina löytyy bulgarialaista ruusua, patsulia ja vaniljaa.

Ensituoksu on tässä voimakkaan ruusuinen ja ”tummahko”. Aluksi tämä oli jopa liikaa, sillä suhteellisen epäkätevästä samplepullosta lorahti pikkaisen liikaa parfyymia kaulalle. Halusin tieten tahtoen laittaa tätä kaulakuopan alueelle vaikka migreenin vaara on silloin suuri, sillä siten ainakin tiedän varmaksi onko tästä minulle hajuvedeksi. Ensituoksu olikin minulle liikaa, melkein jo pesin parfyymin jo pois iholta. Onneksi kuitenkin odottelin, että tuoksu alkaisi elää ihon lämmöstä ja muuttaa muotoaan. Kannatti odottaa! Tämä on nimittäin todella ihana tuoksu, tähän voisin kehittää jopa jonkunlaisen rakkaussuhteen. Pohjatuoksu on ruusuinen, mutta ei ällöttävällä tavalla: vanilja tuo tähän yllättäen hivenen raikkautta. Patsulin hajua en niin selkeästi erota, mutta olenkin todella noviisi näissä hajuvesiasioissa. Tärkeintä on, että tuoksu ei enää hetken kuluttua häiritsevästi nouse nenääni. Joskin tämä kyllä jää selkeästi tuoksumaan ja haistan tämän ajoittain pitkin päivää (toisin kuin In Loven, sitä en kykene itsestäni erottamaan näin hassusti ilmaistuna), tosin se on ihan mukavaa eikä tule hajuvesipilvioloa. Kaveriltakin varmistin asian, ja ei, en ole hajuvesimummona pyörinyt ympäriinsä 🙂

Tässä tuoksussa on vähän sellainen vintagekosmetiikan tuoksu, siis ei todellakaan tunkkaisella tavalla vaan sellaisella ihanan nostalgisella. Kenties patsuli ja ruusu olivat kovin käytettyjä aineita aikoinaan kosmetiikassa. Kuitenkin voin ihan hyvin itse käyttää tätä tuoksua, eikä tule sellainen olo että tämä olisi jotenkin vanhempien naisten tuoksu. Jotain Lady Vengeancessa on tehty oikein, kun minä yleensä ruusunhajua karsastava ja täyteläisiä tuoksuja vielä enemmän karttava ihminen tykkään tästä!

Lady Vengeancen on myös Lazy Dynamiten Nekku arvioinut blogissaan, ja yhdyn hänen näkemykseensä siitä että tämä on joka paikan tuoksu: sopii päivään (kevyesti suihkuteltuna), iltamenoihin ja vaikka mihin. Pidän tästä todella ja tämä nousee vahvasti ostokanditaattien ryhmään. Toivottavasti ihan kaikki muut eivät osoittaudu näin hyviksi, muuten tulee vaikeus valita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework