Kesätuoksuviikko: Katy Perry Spring Reign

Kesätuoksuviikon aikana esittelen kauppoihin tulleita, vuoden 2015 kesätuoksuja. Hintahaitari vaihtelee julkkistuoksujen ja klassikoiden välillä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Parina päivänä esittelen myös miesten kesätuoksuja yhdessä naisten tuoksujen kanssa. Hajuvedet olen saanut testiin maahantuojilta.

Uusin lisäys Katy Perryn tuoksuperheeseen on uskomattoman kauniiseen, hennon vaaleanpunakultaiseen pulloon pakattu kukkainen Spring Reign. Pullon muoto on mielestäni erittäin onnistunut, eikä tuoksu ole yhtään niin ”halpis” kuin voisi luulla.

Ensin tuoksu avautuu kukkakimppuna, jossa on ripaus jotain hieman makeampaa. Makea vivahde katoaa kuitenkin nopeasti ja pian jäljellä on voimakkaasti hallitseva ruusu ja sen kumppanit puutarhasta. Vaikka tuoksunuotit uskottelevat että pohjalla lepäisi jotain pehmeämpää ja puisempaa, ei tuoksu minun ihollani oikeastaan koskaan pääse sinne asti. Iholle jää juuri puhjenneiden kevätkukkien hento sikermä ja kuvaisin tätä kukkais-itämaisen sijaan puhtaasti kukkaistuoksuksi. Iloinen ja huoleton tuoksu ihmiselle, joka haluaa elämäänsä kevyen ruusutuoksun buustattuna muilla kukilla. Tuoksun kesto on ihollani noin kuuden tunnin luokkaa.

Yllätyin siitä, kuinka paljon pidin tästä tuoksusta vaikka se on pelkästään kukkainen. Tuoksumakuni on yleensä kallellaan ruokaisampiin ja tuhdempiin nuotteihin. Ehkä juuri puhdas kukkaisuus tekee tästä niin kivan ja helppokäyttöisen?

Tilanne: Ensimmäinen päivä, kun naapuri ajaa nurmikon ja aurinko alkaa vihdoin lämmittää asfalttia sen sijaan, että sulattaisi vain lunta.

 

Tykkäätkö enemmän kukkaisista vai ”ruokaisammista” tuoksuista?

 

Comments

  1. Olen kukkaistuoksujen fani, vaikka käytän muitakin, mutta ne ovat silti omimpia. Katy Perryn tuoksut ovat yllättävän hyviä julkkistuoksuiksi.

  2. Oli ihan kiva ja mukavan raikas, mutta annoin omani silti ihan suosiolla syksyllä seiskalle menevälle veljentytölleni. Hyvä niin, sillä flicka tykkäsi 🙂

  3. Mä tykkäsin tästä yllättävän paljon! Näköjään keväisin tuoksumakuni kevenee huomattavasti. Suurimman osan vuodesta käytän vahvoja monien iltatuoksuiksi mieltämiä hajuvesiä, eli todellakin olen itsekin yleensä kallellaan noihin tuhdimpiin ja ruokaisampiin nuotteihin. 🙂

  4. Tilasin juuri tämän tuoksun itselleni. <3 Toivottavasti tykkään siitä! Onko tämä nyt 4 tuoksu Katy Perryn juurikin tämän muotoisiin pulloihin? 🙂

  5. En oo yhtään tykännyt muista Katyn tuoksuista (harmi näin Katy – fanina), mutta tää on ostoslistalla! 🙂 Tää oli yllättävän hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework