Teemaviikko: Juliette Has A Gun

Tässä on toisen salaperäisen pakettini sisältö. Sieltähän siis paljastui ranskalaisen parfyymifirman samplesetti (hinta oli uskomattomat 6,90e/7kpl), joka toimitettiin kotiin asti ilman lähetyskuluja vieläpä. Kyseinen parfymeria on Juliette Has A Gun, jonka pääsuunnittelija on Romano Ricci. Juliette-tuoksuja on nyt tehty viitisen vuotta lähestyen hajuvesiä taiteen kautta: tuoksuja myydään ainoastaan nettisivujen tai virallisten jakelijoiden kautta. Hajuvesien hinnat ovat selektiivisellä tasolla, mutta eivät kuitenkaan tavattoman kalliita, halvimmillaan 69 euroa per 50ml.

Ensinnäkin, täytyy sanoa että on ihanaa kun samplesetinkin pakkaamiseen panostetaan näin paljon! Paketista tulla tupsahti ripaus luksusta köyhän opiskelijatytön arkeen 🙂 Jokainen tuoksuputkilo oli pakattu yksitellen kirjekuoreen, jotka oli vielä suljettu tarrasinetillä jossa luki kyseisen tuoksun nimi. Mukana tuli myös kirje, jossa oli etukoodi jolla saa samplesetin hinnan vähennettyä tilauksestaan. Pieni, mutta mukava ele.

Tuoksukirjekuorien mukana oli vielä pullon lisäksi lappu, jossa on pieni kuvaus pullon ulkonäöstä ja takana ainesosalista sekä ranskaksi että englanniksi. Kaiken kaikkiaan aivan huippu paketti!

Ah, français!

Sitten itse tuoksuihin. Teen näistä teemaviikon (hihi, ihka eka teemaviikko!), sillä sampleja oli sopivasti yksi jokaiselle päivälle. Osaa olen jo tätä kirjoittaessa ehtinyt testata, mutta tuoksuttelen jokaista ajan kanssa vielä uudestaan ja annan toisen mahdollisuuden myös tuoksuille joihin en vielä ihastunut. Tavoitteena olisi löytää toinen tuoksu Trésor In Loven rinnalle, mielellään ehkä vähän täyteläisempi iltatuoksu. Mikäpä jottei kahtakin! Pelkästään pullosta tuoksutellessa tykkäsin erityisesti Citizen Queenista ja Miss Charmingista, alkavalla viikolla nähdään osuuko alkutuoksun perusteella jompi kumpi näistä suosikiksi.

Pidän hirveän paljon Juliette Has A Gunin imagosta ja brändistä, joka on huolellisesti rakennettu seitsemän tuoksun varaan. Nettisivutkin ovat ihanasti samaa teemaa ja henkeä kuin näistä tuoksuista on aistittavissa. Julietten ideologiaan viitaten: The Gun symboloi parfyymia, viettelyn asetta, bluffia joka on metafora naisten vapautumiselle miesten ikeestä. Mukana on myös ripaus kostoa, joskin konsepti on saanut innoitteensa ennen kaikkea romantiikasta. (Suomennettu kökösti nettisivuilta.)

Tulee mieleen wanhan ajan glamour, mutta modernilla twistillä.

Rakastuin ihan täysillä ainakin tähän kokonaisuuteen; kohta nähdään miten käy itse pääasian, tuoksujen 🙂

Onko joku muukin tehnyt hajuvesikokeiluja lähiaikoina?

Comments

  1. Minulla kyllä muljahti silmät, sillä kyllä on arken luksusta saada tuolla tavalla pakattuna näytteitä! Ihanaa! 🙂

    Odotan innolla teemaviikkoasi. 😉

  2. Jep, tää oli kyllä ihana ylläri! Ihan vain huomaavaisuudesta huumaantuneena saattaisin tilata täältä hajuveden 😀 Nuo näytteet on kyllä todella hyvän hintaisia, alle euron per puteli ja riittää kevyesti laitettuna ainakin viiteen-kahdeksaan käyttökertaan. Myös tuossa hyvityskoodissa on peräti kolmen kuukauden käyttöaika, eli saa rauhassa tuoksutella ja sitten tilata kun on varma 🙂

  3. Ihanaa kun kirjoitat näistä. Nyt vaan se Miss Charming -postaus ei näy, hö! Mutta odotan vaikutelmiasi innolla. Itse asiassa en ole vielä päässyt omien Juliettejen kimppuun, mutta varmaan innostun haistelemaan sinun postaustesi tahtiin niitä. Innostuksen puute johtuu ehkä siitä, että ruusu ja patsuli eivät ole ykkössuosikkeja. Mutta aina voi löytyä yllätyksiä!

  4. Heip! Joo, sen Charming-postauksen kanssa oli vähän ongelmia. Sen piti olla ajastettu mutta blogger julkaisikin sen sitten heti. Jouduin sitten loppujen lopuksi poistamaan sen postauksen ja kirjoittamaan uusiksi, kun tää ei antanut muokata sitä (?), sanoi vaan ”etsimääsi sivua ei löydy”. Joku virhehomma tuli siinä siis :/

    Tänään on luvassa Charmingia! 🙂

    Mullekaan ruusu ei ole ykkössuosikki, esim. Hauschkan tuotteissa en tykkää siitä yhtään. Enkä käsisaippuoissa. Tai vartalovoiteissa. Tämä onkin siis ollut aikamoista omalta mukavuusalueelta poistumista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework