Teemaviikko: Calamity J

Calamity J on mainoskuvansa tyylinen, miehekkään räväkkä ja seksikäs tuoksu (ja keulakuvansa Lou Doillon on ihanan kaunis ja rohkea ja kuuma nainen!). Juliette Has A Gunin kotisivuilla tuoksusta todetaan seuraavaa:

”A masculine fragrance exclusively dedicated to women… There is something of the dandy about this perfume, bodied yet sensual. To be tested on the skin only.”

Maskuliininen, todellakin. Tässä tuoksussa ei ole kukkia tai hedelmiä, vaan patsulia, iiristä (tämä tosin on kaiketi kukka kuitenkin?), meripihkaa ja myskiä. Aluksi pidin tätä aivan liian maskuliinisena tuoksuna minulle, sillä ensituoksu muistuttaa hyvin paljon miesten partavettä. Tuoksu kuitenkin alkaa muuttaa muotoaan hitaasti mutta varmasti. Haistan tässä myös jouluisen vivahteen sydäntuoksussa, kaneli tai inkivääri kenties? Tämä tuo tuoksuun hieman kirpeyttä, joten päästään pois partavesiefektistä.

En tykästynyt tähän tuoksuun ensi kokeilemalta. Itse asiassa ajattelin koko päivän, että voi kun pääsisin kotiin ja suihkuun! Tuoksu oli iholla voimakas ja haistoin sen lähes koko ajan, onneksi en kuitenkaan saanut migreeniä. Kotiin tullessani kiirehdin suihkuun, mutta onneksi pysähdyin haistelemaan tuoksua vielä: tuoksua oli tarttunut hieman paitaani (kaulallakin oli vähän jäljellä) ja kas, tämä olikin aivan älyttömän ihana! Päivän mittaan Calamity J:n terävin särmä oli hioutunut pois ja jäljellä oli pehmeän, mutta silti oikeamielisen ja rohkean sankarittaren tuoksu. Tämä on ehkä sitten sitä meripihkaa?

Harmittaa, että ihanimman tuoksun kehittymiseen meni noinkin kauan. Haluaisin, että jo hajuveteni sydäntuoksu olisi mieluinen ja ettei sitä parasta tuoksutuntemusta tarvitsisi odotella puolta tuntia pidempään. Saattaa tietysti olla että kuvailemani pehmeä ja ihana tuoksu on muotoutunut nopeammin mutta huomasin sen vasta kotona. Jotain aivan kertakaikkisen ihanaa tässä tuoksussa kuitenkin oli, vaikka taitaa ainakin tämä jäädä tilaamatta partavesimäisten vivahteidensa takia. Mutta se pohjatuoksu, oih…

Tässä on todella hyvä ja rohkea tuoksu itsevarmalle naiselle, joka hakee jotain klassista modernilla kokoonpanolla. Tämä on kokeilemistani tuoksuista selkeästi vaikein, ja vaatii todella totuttelua. Calamity J voi kuitenkin olla jollekin Se Tuoksu, jota kannattaa kokeilla vaikka alkutuoksu ei ihan mieleen olisikaan.

Olen huomannut teemaviikon edetessä, että on välillä kiva päästä pois mukavuusalueeltaan ja tuoksua päivä jollekin täysin erilaiselle kuin yleensä 🙂

Onko teistä kiva kokeilla välillä uusia tuoksuja, vai liekö vara vanhassa sittenkin parempi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework