Täydellistä punaista ja vähän alkoholia

Sain tyttökaverini kylään viikonlopuksi ja siitähän seurasi tietenkin illanviettoa mitä parhaimmassa seurassa. Vihdoin sain kuvattua meikin jonka tein L’orealin Perfect Red -huulipunan kaveriksi ja näette vähän myös illan pukukoodia.

Halusin yhdistää Rediin lämpimämmän meikin kuin Intense Fuchsiaan, vaikka käyttämäni sävymaailma noin muuten aika samankaltainen onkin: vaaleaa koko luomelle, ruskeaa luomivakoon ja vahva eyeliner-rajaus. Pidin tästä meikistä paljon, sillä se on näyttävä olematta yliampuva.

Rajaus WnW, highlighter IsaDoran Gold-paletista ja poskipuna LL:n Ooh La La.
Ripsivärinä Maybellinen Falsies.

Koko luomella on siis Inglotin vaalea pearl 393 ja varjostamassa tummanruskea shine 42, johon sekoitin IsaDoran mattamustaa saadakseni sävystä vielä tummemman. Olisin oikeastaan halunnut ihan ruskeanmustan mutta silti lämpimän sävyn, jota ei kuitenkaan meikkivalikoimastani löydy vielä joten täytyi tyytyä sekoitteluun.

Kohtalokas kirjastonhoitaja.

Isoin ero tässä aiempaan Fuchsian kanssa käytettyyn meikkiin onkin nimenomaan sävyjen hienoisessa vaihdossa kylmistä lämpimiin. Tuo tummanruskean ja mustan sekoitus oli luonnossa tietenkin näyttävämpi, kuviin ei oikein saa intensiteettiä toistumaan oikealla tavalla. Myös alarajaukseen sotkin hieman mustaa ruskean päälle, ja look illanviettoon oli valmis.

Kynsilakka Natural Coden minilakka, 6 Stand Out.

Tein jotain mitä en ole pitkään aikaan tehnyt, ja lakkasin kynnet samalla sävyllä kuin huulet. En siis ole rakennekynsien jälkeen juuri lakkaillut kynsiäni, koska koen sen liian vaivalloiseksi. Ostin jopa kunnollisen aluslakan (Mavalan) ja päällyslakan (OPIn Top Coat, joka on ihan älyttömän hyvä), jotka osaltaan auttoivat lakkausta pysymään freesinä monta päivää.

Vähän on alkoholia lasissa ja ilme sen mukainen.

Laitoin päälleni Vilan alesta löytämäni mekon, jolle jäi hintaa vaivaiset 10 euroa. Mekko oli aika muodoton rekissä riippuessaan, mutta onneksi kokeilin sillä se on ihan mahtava! Alaosa on kireä kynähame ja yläosa löysä, takaa mekko on avoin puoleen selkään asti. Kengiksi valkkasin taustalla (huonosti) näkyvät Spiritin korkkarit, alesta nekin. Kädessä ihana Lolita-martinilasi Red Hot, jonka sain kavereilta lahjaksi 🙂 Kiitos siitä! Nyt mulla on näitä yhteensä kolme: Who Needs A Man, Red Hot ja Diamonds Are A Girls Best Friend.

Testasin myös MUS:in huulipunan kiinnittävää lakkaa ja tulokset näette pian 🙂

Comments

  1. Oi kun kivaa kun laitoit myös tuohon Perfect Rediin yhdistetyn meikin. Hyvältä näyttää! Nauroin kyllä tuolle ”kohtalokkaalle kirjastonhoitajalle”, niin hauska! Ja muutenkin kiva postaus! 🙂

  2. Onhan tuo aika samanlainen kuin se Fuchsia-meikki, mutta hieman lämpimämmän sävyinen. Yhtenä päivänä tein noihin huuliin yhdistelmäksi kokonaan ruskean meikin, sekin oli oikein kohtalokas 🙂

    Kiitos kehuista ^_^

    Jos musta jonain päivänä vaikka tuliskin kirjastonhoitaja, voisin olla kohtalokas joka päivä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework