Tavallisenväristä luomiväriä

Ihan tavallinen meikki. Mitä se on kauneusbloggaajalle?

Myönnän, että koen vähintään pari kertaa viikossa tarvetta väkertää jotain uskomatonta, upeaa, kontrastista ja erikoista kasvoilleni. Miten olisi tekoripset? Tummansininen smokey-meikki? Kasvomaalaus? Kolmen sävyn huulet? Usein tartun tähän erikoisinspiraatioon ja toteutan aikeeni sen kummemmin miettimättä. Tykkään tehdä lookkeja, joissa on särmää ja joita voi esitellä blogissa joko värinsä tai tekniikkansa puolesta uutena keksintönä.

Aina ei kuitenkaan sytytä. Ei kulje, ei riitä taidot, loppuu nallekarkit. Mitä silloin teen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämän. Perusnaama, perusjutut, perusvärit, perusrajaus.

Välillä ruskeanharmaaseen lopputulokseen tyytyminen tuntuu tylsältä ja jopa pahalta. Miksi en edes yrittänyt, miksi en lisännyt edes jotain väripilkkua tai erikoista jippoa lopputulokseen? Haluan olla raflaava, en peruspulliainen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina ei kuitenkaan ehdi tai jaksa. Joka aamu ei ole aikaa puolen tunnin meikkaamiseen ja vartin kuvaussessioon. Uskokaa tai älkää, pinkki tai sähkönsininen ei aina sytytä minuakaan. Vaikka tätä voi olla vaikea hyväksyä aamun meikkiahdistuksessa, olen kuitenkin viimeistään koulumatkalla tyytyväinen valitsemaani tiehen.

Ei aina voi olla Erityisen Liiallisen Innokas Sutimaan Aamuisin.

 

Milloin meikki on sinulle olosuhteiden pakosta tehty valinta?

 

Comments

  • Se sun turvameikki on aivan ihana! Enkä usko, että mulla menee yhtään pidempää tämän tekemiseen kuin sulla oman turvameikin, se on ihan se mitä tottuu tekemään 🙂 Kiireisimpinä päivinä jätän toki rajaukset pois, mutta noin muuten iisit värit on helppoja.

 1. Tää oli ihana teksti, täyttä asiaa! Sitä huomaa itse paimentaneensa itsensä sellaiseen karsinaan, jossa pitäisi koko ajan tapahtua jotain huikean jännittävää ja erilaista. Mutta hyvä että otit asian puheeksi, sillä näinhän sen ei kuuluisi olla! 🙂

  • Kiva juttu, että tykkäsit 🙂 Mua on useampanakin aamuna häirinnyt, kun olen yrittämällä yrittänyt keksiä jotain siistiä ja mageen upeeta vaikka joskus voisi ihan luvan kanssa mennä helpoimman kautta.

 2. No kuule, mun tasolla toi on melkoista jaksamista ja laittautumista. Kun mä en jaksa, niin silmien ainoa koristus on ripsiväri. 😀 Luomille laitan vähän vaan pohjustajaa, ettei ne ala kiiltelemään päivän mittaan.

  • Niin, ymmärrän toki että tämä on oikeassa kiireessä pikkaisen liikaa 🙂 Mullakin jää välistä tuo rajaus pois, mutta luomiväriä löytyy kyllä melkein aina. Jos ei ole luomiväriä, harvemmin laitan ripsariakaan ja keskityn vain huulimeikkiin.

 3. Ihana. <3 Välillä tavallinen ja turvallinen tekee tosi hyvää, ja sit jaksaa taas. Mäkin haluan olla E.L.I.S.A!

 4. Sulla on niin upeat ripset, että luulin ekan kuvan perusteella, että sä olit laittanut ne tekoripset!
  Kaunis meikki kauniilla Elisalla. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework