Tärpit Hulluille Päiville

Hullujen Päivien tarjoukset eivät tällä kertaa tartuttaneet minuun kummoistakaan keltaista huumaa, mutta pitäähän siellä käydä pyörähtämässä paikan päällä ja katsomassa meininki. Poimin kosmetiikkatarjouksista ne, jotka todennäköisimmin tulen ostamaan: täydennän lähinnä varastoja perusjutuista.

Keskiviikolta nappaan mukaani todennäköisesti suuren suosikkini, Bonacuren Moisture Kick -suihkeen. Pullon on jumbokokoinen ja edellinen samanmoinen on kestänyt taajassa käytössä viime kevään Hullareilta asti, eli vajaan vuoden. En todennäköisesti voi riskeerata tämän loppumista ja ostan varastoon yhden pullon 🙂

Myös Osiksen hentoa pitoa antava Elastic-lakka kiinnostaa, mutta Glitz & Glamin Minnan mukaan sitä saisi Sokoksen hiusteemaviikoilta hintaan 11,35 euroa. Saa nähdä, jaksanko odotella sinne asti vai haenko tuotteen heti Hulluilta.

Perjantaina ostan todennäköisesti purkin tai pari Klippoteketin kuivashampoota. En pidä ko. shampoon hajusta yhtään (se on aika voimakas), mutta tuote on teholtaan niin hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan niin erinomainen, etten jaksa etsiä sille korvaajaa. Haju kuitenkin haihtuu hiuksista suht nopeasti, eikä jää koko päiväksi leijumaan pilvenä pään ympärille.

Sitten meikkitarjontaan. Aion ehdottomasti hyödyntää Max Factor -maskaratarjouksen, joskin pelkään että suosittu FLE loppuu nopeasti. Tykkään kuitenkin myös noista muista, joten hukkaan rahat eivät mene. Sunnuntaina myyntiin tulevat L’Occitanen käsi- ja jalkavoiteet ovat erinomaisia nyt myös hinnaltaan: ostin viime vuonna Sokoksen 3+1 päivää -tapahtumasta tuubin hintaan 14,90, joten Stockan tarjous on todella hyvä. HUOM! Pumpulipupu vinkkasi, että tässähän ovat myynnissä minikoot eli 75ml. Normaalikokoisen ollessa 150ml, ei tätä voi kutsua kovinkaan kummoiseksi tarjoukseksi. Tuote on kiva kuitenkin, jos haluat kokeilla L’Occitanen tuotteita, mutta et ole varma tuleeko täysikokoista käytettyä.

Todennäköisesti matkaan tarttuu muitakin tuotteita, joita ei tässä suorassa ilmoitettu. Toivon, että Garnierin vartalovoiteet tulevat taas tarjoukseen (ostan varmasti kaksi kerralla!) ja aion vilkuilla myös IsaDoran meikkipaletteja sillä silmällä, niitä kun perinteisesti on HP-viikolla aina ollut alessa. Aion tosin hankkia myös juoksukengät, mikäli löydän sopivat, joten rahan tuhlausta muihin tuotteisiin pitänee välttää.

Löysittekö te hyviä HP-tuotteita, vai eivätkö Hullarit voisi vähääkään kiinnostaa?

Tsemppiä kaikille, jotka keltaiseen tavarataloon uskaltautuvat ja pitäkäähän mielessä, ettei alemyynneistä kannata turhaan stressata 🙂 Se on tavaraa vaan!

PS. Pahoittelut pienistä kuvista. Käytin uskomattomia Paint-taitojani, joten liikoja ei voine tältä kollaasilta odottaa 😀


In Finland there’s one ”luxury” department store which has huge sales twice a year. Sales are called Crazy Days and the sale prices are sometimes really great, sometimes not so special. Here you can see what I’m going to buy, not so much as I hoped for 😀 There weren’t really good offers this spring, and neither was I interested in selective cosmetics which usually have the best prices.

Comments

 1. Itse petyin vähän tämän vuoden tarjontaan. Viime vuona oli paremmat, mutta ei se mitään ensivuona sitten uudestaan.

  • Totta, ei ollut mitään superkivoja juttuja tänä keväänä. Toivotaan, että itse myymälään on saatu niitä off-the-book-tuotteita enemmän!

 2. Oon menossa käymään hulluilla päivillä varmaankin perjantaina, ja joitakin kivoja tarjouksia sieltä löytyi, mutta ei mitään maata mullistavaa kuitenkaan. Varmaan ainakin Lumenen Arctic Aqua päivä- ja yövoiteen otan mukaan sekä Klippoteketin kuivashampoota ja lakkaa. 🙂 Todennäköisesti joitakin heräteostoksiakin tulee tehtyä…

  • Tsemiä vaan jonotukseen ja ruuhkaan 🙂 Onneksi perjantaina meno on yleensä jo vähän rauhallisempaa, kun ei enää tule niin älyttömästi uusia tuotteita ja ihmiset on jo vähän kyllästyneen oloisia koko hommaan.

 3. Mäkin olin pettynyt tarjouksiin. Ei ollut montaakaan tuotetta mikä mua kiinnostaisi sen verran, että siihen ryysikseen lähtisin mukaan ainakaan parina ekana päivänä. Vaatteita en edes ajattele ostavani ihmispaljouden takia, vaan kaikkea mitä ei tarvitse sovittaa, yleensä vain kosmetiikkaa, mutta tällä kertaa ei ollut mitään ”pakko saada”-reaktiota. 🙁

  • Jep, samat fiilikset myös tuosta vaateasiasta. Lisäksi olen saanut pettyä HP:lta ostettuihin vaatteisiin, vaikka ovatkin Vero Modaa ja Vilaa: jo muutaman pesun jälkeen vaatteissa on reikiä :/ Ilmeisesti ei voi luottaa siihen, että alle kympillä saisi hyvän perustopin…

   Tietty lehdissä saattaa HP-aamuina tulla vielä ns. sisäänheittotuotteita, eli todella hyvällä tarjouksella joku hittituote. Toivotaan, että niissä olisi tänä vuonna kosmetiikkaakin.

   Ajattelin itse tosiaan shoppailla enemmän vain keskiviikkona, tosin silloinkin vain niin että haen sen mikä minua kiinnostaa, tsekkaan kosmeosaston ja that’s it. Ei jaksa yletön tuhlaus kiinnostaa nyt 🙂 Sit käyn sunnuntaina katsomassa mitä jämiä on jäljellä, silloin on yleensä rauhallista eikä niin paljoa ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework