Tampere hoi! Huomenna kannattaa olla tarkkana…

Sillä huomenna jostain kaupungin kaduilta löytyy mun valitsemilla tuotteilla täytetty LivBox! LivBox on kaikkien tilattavissa oleva, kuukausittain ilmestyvä kauneuslaatikko joka sisältää täysi- ja kokeilukokoisia tuotteita laidasta laitaan kosmetiikan saralta. Löytyypä boksista välillä vähän namuja ja etuseteleitä eri palveluihinkin. LivBoxin voi tilata joko itselleen tai ilahduttaa lahjatilauksella läheistä.

Hetkeen en ole LivBoxista jutellut, sillä tilaukseni loppui kesällä. Tykkään kuitenkin tästä kuukausittaisesta kauneuslaatikosta edelleen, ja seuraan tietty muiden boksipostauksia innolla. Nyt sain toteuttaa meillä täällä Purkkimafiassa pyörineen kampanjan, eli piilottaa itse täydentämäni lokakuun LivBoxin ja odottaa, kunnes joku teistä löytäisi sen. Kaupungiksi valitsin entisen asuinpaikkani Tampereen, sillä olen sopivasti menossa sinne muutenkin ja mikäs sen kivempaa kuin vähän hemmotella manselaisia.

Mitäs ne mun valitsemat tuotteet sitten on? Lokakuun LivBoxin täytteiden lisäksi sujautin (upeasti koristeltuun) laatikkkoon kunnon paketin kylmille talvikeleille ja vähän varustetta pikkujouluun.

image

Jokainen iho kaipaa tähän vuodenaikaan pikkaisen ekstrahemmottelua. Sephoran kosteuttava naamio toimii hommassa paremmin kuin hyvin! Mulla on näitä itsellä muutama kappale jemmassa, kun sain niitä lahjaksi ja nyt pyysin kaveria nappaamaan sellaisen nimenomaan tähän boksiin matkoiltaan. ACOn kuivan ihon päivävoide on kuivalle iholle tarkoitettu, mutta toimii varmasti vaikka yövoiteena rasvaisemmalla iholla tai kosteuttavan naamion tapaan. L’orealin puhdistusöljy on marketin parhaimmistoa ja poistaa pikkujoulumeikit helposti. Kiehl’sin pikkuinen suihkugeeli tuoksuu ihanalle ja hemmottelee aisteja. Lushin joulun erikoistuotteella, Santa’s-huultenkuorinnalla huulet saa pusukuntoon ennätysajassa. Lieracin testikokoiset voiteet lupaavat kosteuttaa ja pehmentää ihoa, joten ne ovat alkutalveen ihan täydellisiä. Philosophyn Loveswept-hajuvesinäyte tutustuttaa boksin saajan uuteen tuoksuun. Kirsikkana laatikon uumenissa on Yves Rocherin punainen geelilakka, jolla kynnet pysyvät juhlakunnossa vaikka pikkujoulut vähän venähtäisivätkin 😉 Voi ei, pilasinko mä nyt boksin yllätyksen?!

Ihan parhaan jutun boksiin sponssasi LivBox, eli laatikosta löytyy lippu I Love Me -messuille! Messut ovat nyt viikonloppuna, toivottavasti tapaan boksin löytäjän siellä.

Mikäli onni tai ajoitus ei ole puolellasi, voi kuukausittain ilmestyvän kosmetiikkayllärin tilata kotiinsa LivBoxin nettisivuilta tuttuun hintaan 16,90 euroa. Nyt on oikea aika miettiä myös joululahjatilauksia… Ai miten niin joulufani??

Nyt seuraa tärkein tieto: boksin piilotus alkaa huomenna kello 16 jossain päin Tamperetta ja vihjevideon voit kurkata tasan tuohon kellonaikaan Purkkimafian Instagram-tililtä (@purkkimafia). Mikäli onni suosii ja boksi on sun, niin nappaa boksista kuva ja häshtägää se Instaan #PurkkimafiaLivBox ja linkkaa kuvaan myös @purkkimafia, jotta mäkin tiedän että boksi on löytänyt uuden omistajansa.

 

Äääää mua niin jännittää tää! Jännittäks teitä??

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework