Tammikuun LivBox

Miten voi olla, että mulle nämä LivBoxit tulevat tosi myöhään? Sitten onkin jo kiire kuvata tuotteet ja tehdä postaus, siihenkin yleensä kuluu melkein pakosta päivä tai kaksi. Olen nimittäin nyt ollut joka päivä yliopistolla opiskelemassa aamukymmenestä iltakuuteen. Valitettavasti sellaisen urakan päälle tekee mieli vain maata sängyllä ja antaa pään kohista.

 

 

Tammikuun boksin teemana olivat tietenkin lupaukset ja teemaväri oli valkoinen. Väri oli kiva, tuotteet näyttivät raikkailta puhtaanvalkoista vasten. Pelkäsin hieman lapun luettuani, että taas olisi luvassa voidenäytteitä ja ihonhoitoa. Ihan niin asia ei kuitenkaan ollut.

 

 

Tuotteet sopivat väriltään teemaan hyvin ja merkit olivat mieluisia: Lumene, La Roche-Posay, Cutrin ja Philosophy ovat kaikki kokemukseni mukaan mukavia. Rimmelillä nyt toki on jonkinlainen halpis-maine, mutta välillä marketin puolelta voi löytää myös hyvää värikosmetiikkaa.

 

Lumene Ultra Sensitive Moisturising & Calming Mask (täysikokoinen tuote)

Tämä minulla olikin jo ennestään ja tykkään siitä hurjan paljon. Naamioksi Lumenen tuote tuntuu kevyeltä ja näin talviaikaan se imeytyy nopeasti ihoon. Naamio viilentää hieman kärsinyttä ihoa ja rauhoittaa kuivimpia kohtia, joissa saattaa aluksi tuntua lievää kirvelyä. Kirvely on minulla kuitenkin kertonut vain ihon kuivuudesta (nenänpielet ja silmäkulmat), ja pian iho rauhoittuu. Tapanani on levittää tätä yötä vasten kerros koko kasvoille ja aamulla pyyhkäistä mahdolliset jämät kasvoveteen kostutetulla vanulapulla pois.

Philosophy The Microdelivery Peel

Uu, tämä on ehdottomasti Philophyn kiinnostavin tuote! Tehokkaat happokuorinnat ovat nouseva trendi ja Philosphyn kuorinta on niittänyt kehuja. Testaan tätä innolla ja olen tyytyväinen, että vihdoinkin LivBoxista löytyi ihan uusi yhteistyökumppani.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+

Myy onkin blogissaan jo ehtinyt hehkuttaa tätä. Atoopisen ihon omaavana testaan mielelläni tämän. Varsinkin vartalolle on hankala löytää voidetta, joka sekä kosteuttaisi että olisi miellyttävä levittää eikä liian rasvaista. Atooppinen iho ei ennen tätä talvea ole mulla koskaan oireillut muualla kuin kasvoissa ja kaulan alueella, mutta tänä vuonna nilkat, polvet, kyynerpäät ja kädet ovat saaneet osansa.

 

 

Cutrin Sensitive Care Spray (täysikokoinen tuote)

Cutrinin hiuksille tarkoitettu hoitosuihke oli sinällään mieluisa, vaikka yleensä toivon hajusteita tämänkaltaisiin tuotteisiin. En olisi siis kaupan hyllyllä tähän tarttunut, mutta nyt voin edellisen kosteussuihkeen loppuessa testata tämän.

 

Rimmel BB Cream 9-in-1 (täysikokoinen tuote)

Tämä tuote herätti eniten ristiriitaisia tunteita. Oli kiva saada täysikokoinen meikkituote, mutta sävy Light on auttamattomasti liian tumma talvi-iholleni. Lisäksi mjääh-fiilikseeni vaikuttaa se, että testasin BB-voidetta heti enkä tykännyt siitä. Voide on liian tahmaista ja jähmeää, ja se tarraa helposti kuiviin kohtiin ihossani. Valitettavasti Rimmelin BB oli siis kohdallani huti, näinhän sitä välillä käy.

 

Kuten kuvasta näkyy, on voide liian tummaa kämmenselän iholla ja käsien iho on lähtökohtaisesti asteen-pari tummempi kuin kasvojen iho. Kesällä tämä voisi sävyltään olla hyvä, mutta koostumus ei sovi minulle. Kaiken kaikkiaan liian työläs levitettävä helppoudella ratsastavalle beebeelle. Eteenpäin menee.

Tammikuun boksissa kiitän montaa täysikokoista tuotetta sekä sitä, että vihdoin oli meikkituote laatikossa. Hieman marmatuksen aihetta antoi ihonhoidon suuri määrä, joskin kuorinta ja naamio ovat onneksi erilaisia kuin ainaiset silmänympärys- ja vartalovoiteet. Todella hyvä LivBox tässä kuussa siis!

 

Mitä mieltä olet kuukauden boksista? 🙂
 
 
LivBox on saatu testiin blogin kautta ilmaiseksi. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

    • Joo! Ehdottomasti enemmän tällaista 🙂 Odotan jännityksellä helmikuun boksia, että mitä sieltä paljastuukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework