Talvenkirpeä meikki

Pakastuva ilma inspiroi mua yllättäen meikkaamaan, vaikka en ole hirveän paljoa innostunut hommasta noin muuten. Sormet jäätyen väkästin silmäluomille valkoista, violettia ja minttua höystettynä parilla huomaamattomalla häivytyssävyllä. Kuultava iho syntyi hieman huijaten eli hohtopuikkoa (Isadora Twist-Up Blush & Go, sävy A Day on the Riviera) kasvoille sipaisten. Oikein jäätävä fiilis, eikö!

Huulet värittyivät kylmänvaaleiksi ihanan minttusuklaan tuoksuisella Baby Lips -huulivoiteella. En muuten tajua näitä Baby Lipsejä yhtään, mutta tästä mintusta on tullut ihan mun suosikki ihanan tuoksun ansiosta. Minttutahra silmän sisänurkassa on tehty Isadoran vedenkestävällä kajalilla. Pitääkin muistaa hommata lisää tällaisia värikyniä, niillä saa meikkiin kuin meikkiin kivaa piristystä.

Yhtenä pontimena meikkaamiselle toimi joulukuussa saamani uutuuspaletti, L’oreal La Palette Smoky. Jänniä sävyjä yhdistelevä kokonaisuus herätti heti mielenkiinnon ja olen pitkään pohtinut, millaisen meikin saisin paletilla aikaiseksi. Aluksi paletin värimaailma saattaa näyttää ristiriitaiselta, mutta tällaiselle kokeilijalle kontrastivärit toimivat mainiona innoittajana. Jo nyt olen muodostanut väreistä päässäni vaikka minkämoisia yhdistelmiä, jotka on vielä laitettava toteutukseen!

Laadullisesti paletti on oivaa keskitasoa. Värit eivät ole pigmenttisimmästä päästä, mutta se mahdollistaa helpon ja sujuvan meikin teon ilman kirosanoja. La Palette Smoky sopii erinomaisesti sekä pikaiseen arkimeikkiin että huolitellumpaan iltalookkiin, ja nuo sävyt… Rohkeisiin yhdistelmiin kannustava, osin värikäskin paletti on harvinaisuus tässä hintaluokassa. Peukku tälle!

Tykkäsin tästä meikistä ihan hurjan paljon ja vihdoinkin tuntui siltä, että meikkaaminen on pitkästä aikaa kivaa ja hauskaa puuhaa. Ehkä voimat alkavat syksyn jälkeen pikku hiljaa palata, ja pian nähdään varmasti taas vaikka minkämoisia luomuksia. Peukku myös innostukselle!

 

Inspiroiko talvi-ilma vai kietoudutko villatakkiin?

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Comments

    • Kiitos! 🙂 No arvaapa, olinko äsken jäätyä koiralenkillä ja sisään tullessa kirosin ettei enää tänään ulos. Paitsi toki vielä kaksi kertaa, kun pitää vielä sitä koiraa viedä… 😀

  1. Ihanan viileä meikki. 🙂 Multa onki jäänyt avaamatta toi Baby Lips, pitää varmaan, jos se tuoksuu noin herkulle. 😀

  2. Vautsi, miten upea tuo silmämeikki 🙂 Itse olen vähän talven tullen laiskistunut meikkaamisen suhteen, kun syksyllä tein tummia silmämeikkejä lähes joka päivä niin nyt vaan teen meikkipohjan ja ripsiväriä sekä kulmakarvat ojennukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework