Takunselvittäjä Suomesta nyt entistä helpommin

Tangle Teezer on yksi suosituimmista hakusanoista, joilla blogiini tullaan. Hakusanoilla päätyy tietenkin ylistävään postaukseeni kyseisestä tuotteesta ja seison edelleen sanojeni takana: oivallinen tuote sekä märkien että kuivien hiusten harjaamiseen. Tangle Teezer selvittää myös paksun kuontalon katkomatta hiuksia (ainakaan siinä määrin mitä tavallinen harja tekee).

Tilasin oman TT:ni ulkomailta, jossa sitä myydään noin 12-14 euron hintaan vähän vaihdellen. Huomasin kuitenkin viimeksi kaupungilla käydessäni, että tätä kohuharjaa saa nykyään myös Suomesta todella helposti. Tangle Teezerit ovat nimittäin rantautuneet sekä Stockmannille että Sokokselle 🙂 Aiemminhan jälleenmyyjinä ovat toimineet lähinnä kampaamot ja nekin vähän vaihdellen, jonka olen itse kokenut hieman hankalaksi: kuinka moni teistä käy ihan vain shoppailemassa kampaamoissa? En minä ainakaan. Lisäksi tuntui, että kavereiden kokemusten perusteella kampaamoissa hinta vaihteli suuresti ja ison TT:n hinta saattoi olla mitä tahansa 14 ja 25 euron väliltä.

Nyt kuitenkin nämä suuret tavaratalot ovat ottaneet Tangle Teezerin valikoimiinsa, ja hinnatkin ovat kohtuulliset. Sokoksella isompi koko oli muistaakseni n. 16 euroa ja matkakoko hieman päälle parikymppiä, kun taas Stockalla selviää halvemmalla normikoon ollessa 14,90 euroa ja matkakoon 19,90 euroa. Hintaero ei kuitenkaan ole dramaattinen, ja värejä on tarjolla todella mukava määrä molemmissa kaupoissa. Myös lapsille tarkoitettuja kukan mallisia oli tarjolla, joten äidit hox!

Olen jo hetken harkinnut matkakokoisen Tangle Teezerin hankkimista ja kun sen nyt helpolla sai… 🙂

Musta oli ainoa jäljelläoleva väri matkakokoisista, joten päädyin sitten pienen harkinnan jälkeen siihen. Onhan tämä nyt vähän vaihtelua pinkkiin normikokoiseeni. Matkakokoinen TT on hieman eri tavalla muotoiltu ja siinä on piikeille muovinen suoja, jonka vuoksi se on ihanteellinen matkoilla. Täytyy kyllä tunnustaa, että tuo mun normiteezerini jo pitkään kulkenut kaiken maailman kasseissa mukana ja sen kyllä huomaa taipuneista piikeistä.

Tässä kuvassa näkyy kahden mallin kokoero. Matkakoko istuu näpäkämmin käteen kuin isosiskonsa, mutta toisaalta pienempi koko lisää harjaukseen kuluvaa aikaa ainakin mun paksussa tukassa. Lisäksi huomasin piikkien olevan aivan aavistuksen lyhyemmät tässä miniversiossa (nyt puhutaan kuitenkin ihan millistä tai puolestatoista). Piikit ovat myös hieman jäykemmät, mutta se voi olla vain uutuudenkarheutta.

Kuitenkin matkakoko toimii aivan yhtä hyvin kuin normaalikokoinenkin ja se pääseekin mulla mukaan joka reissuun tästä eteenpäin 🙂

Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Onko teillä jo Tangle Teezerin molemmat koot? 🙂

Comments

 1. Jep, mulla on kolme. Olen miettinyt, että pitää joskus kirjoitella niistä myös blogiin. Ensimmäinen TT:ni on jo vuosia vanha ja todella sen näköinenkin. 🙂 Tykkään normaalikokoisesta eniten.

  • Uteliaisuudesta kysyn, että onko tuo vuosia vanha TT vielä käyttökelpoinen? Oletan, että ainakin tosiaan pari-kolme vuotta on elinikää yhdellä harjalla jos siitä pitää hyvää huolta. Eikä esim. föönaa *köh köh* hiuksiaan sen kanssa…

   Mä en vielä osaa päättää, tykkäänkö normikokoisesta vai pikkuisesta enemmän 🙂 Ne on mulla kuitenkin niin eri käyttötarkoituksiin, iso kotona käytettävään, perusteelliseen harjaukseen ja pieni reissun päällä/salilla nopsaan pikaselvitykseen.

  • Vanhus on vielä käyttökelpoinen! Kärsineen näköinen parka vain. 🙂 Mullahan ei ollut mitään muistikuvaa, ettei TT:a saanut käyttää föönin kanssa vasta kun ostin kolmannen ja luin ekan kerran pakkauksen kyljen kunnolla läpi. Oppia ikä kaikki.

 2. Mun täytyy koittaa jos toi matkakoko olisi mulle sopivampi, mulla on itellä normiversio, mutta se on vähän kömpelö ja hiukset huutaa halleluujaa sen kanssa :D.

  • Jos normi on sulle liian iso, niin kyllä toi pienempi on varmasti sitten oikein passeli 🙂 Mä olen vähän siinä ja siinä rajoilla, että onko se mulle jo liian pieni. Mutta se sopii just hyvin reissuun, kun tarkoitus on vain sipaista tukka kuosiinsa. Ja yhtä hyvinhän se hiukset selvittää, kuin normikokoinenkin 🙂

 3. Näitä saa myös Prismoista, hinnat taitaa olla samat kuin Sokoksella. Minulla on kolme Teezeriä, kaksi normaalikokoista ja yksi matkakoko. Kaksi isompaa olen tilannut netistä, matkakoon nappasin Prismasta kun ajattelin, että ei siinä niin paljon tule hintaeroa kun postikulutkin ottaa huomioon ja sattui vielä olemaan asiakasomistajapäivätkin. 😉

  Meidän Prismassa värivalikoimaakin on ihan kivasti ja myös lippu- ja eläinkuosia löytyy tuosta matkakoosta. Minulla on musta mutta tyttärelle pitäisi ostaa se eläinkuosinen.

  Venhin Teezerini on rontti kaksivuotias ja hyvin pelittää. Olen yrittänyt noita isompia varjella niin, että piikit eivät kauheasti pääsisi vääntymään. Matkakoko kulkee mukana reissuissa ja muutenkin käsiveskassa ja olen siitä tykännyt todella paljon. Näppärä kaikin puolin, vaikka sen kanssa joutuukin muutaman kerran enemmän tukkaansa sukimaan.

  • Hienoa homma, että myös ihan perusmarketista voi nyt saada tämän harjan! 🙂 Toivottavasti myös ihan tavalliset suomalaiset (lue: ei-niin-kosmetiikka/kauneudenhoito-addiktoituneet) löytävät tämän ihmeharjan.

   Hyvä homma, että vielä parivuotias Teezer on hyvässä kunnossa. Munkin varmaan kestää tuo oma aika kauan, kun nyt hankin matkakoon vähän jakamaan taakkaa kulutuksen suhteen 🙂

   Myös mulla kuluu hiukan enemmän aikaa perusteelliseen harjaukseen, mutta mieluummin harjaan minuutin-pari pidempään kuin katkon hiuksiani normiharjalla.

 4. Mulla on niin vähän tukkaa etten tarvi mutta tyttären puoleen selkään ulottuvan luonnonkiharan kanssa tää on ollut todella passeli tuote. Ei turhaan kehuta!

  • Olen kuullut jo monesta suunnasta, että myös lapset tykkäävät tästä kovasti 🙂 Jos kukkamuotoilu ei miellytä, niin ainahan voi ostaa myös eläinkuosisen matkakokoisen lapselle, kuten Mohn tekee.

   Voi että, kun mullakin olisi lapsena ollut tällainen harja…

 5. Mä tykkään mun matkakokoisesta, mulla toisaalta on keskipitkät ja aika ohuet/suorat hiukset, joten en tarvitse isoa harjaa hiuksiani varten. Tyttärelläni on se lasten kukkaversio ja hänen pitkille hiuksilleen on todella hyvä, tykkää itsekin harjata sillä kun ei tukista niin paljoa.

  • Harmi, ettei näitä oltu vielä keksitty silloin kun olin lapsi :/ Inhosin hiusten harjaamista, ja lopulta tukka oli aina niin takussa että äiti sitten selvitti hiukset kerralla. Siitähän seurasi vain itkua ja hampaiden kiristelyä 🙁

 6. TT-vanhuksesta voi käydä kurkkimassa kuvaa mun blogista, heitin sen kolmen vuoden jälkeen roskiin loppuunpalvelleena 🙂

  Tällä hetkellä mulla on vain markaversio, ja se ei ihan oikeasti mun mielestä ole ihan yhtä hyvä kuin tavallinen. Tekisi siis hirveästi mieli käydä ostamassa uusi.. 🙂

  • Joo, muistelinkin että olit vanhasta Teezeristäsi postaillut 🙂

   Nyt kun Teezereitä löytyy vähän joka kaupasta, niin alemyynnitkin ovat todennäköisempiä! Joten jos löytyy hyvällä hinnalla niin miksei mullekin voisi eksyä toinen täysikokoinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework