Tääkin muuttais

muutto_miten_niin_liikaa

Olen ollut monestakin syystä murheellisella mielellä viime aikoina. Viime viikonloppuna saattelimme isoäitini viimeiselle matkalle ja vaikka ajattelin, että hautajaisten jälkeen olo helpottaa niin sitä ei ole tapahtunut. Mieleni taustavire on surullinen ja haikea, ja se osaltaan on vaikuttanut nukkumiseen. Viime aikoina unettomuus on tullut jälleen arkeni suurimmaksi ongelmaksi ja se todella vie voimia. Miten sitä ei tajuakaan, kuinka hyvin on saanut nukuttua ennen kuin yöunet viedään jälleen?

Vaikka näihin isompiin murheisiin verrattuna blogimuutto ja Purkkimafian loppuminen voi tuntua pieneltä, saa sekin yllättäviä mittasuhteita väsyneessä mielessä. Mua harmittaa ihan suunnattomasti se, että meidän upea yhteisö poistuu internetin valtavasta merestä. Siksi olenkin vitkutellut muuttoilmoituksen kanssa; en vain ole halunnut luopua. Nyt kuitenkin on tullut aika sanoa hyvästit ja siirtyä kuun lopussa blogin kanssa uuteen, itsenäiseen osoitteeseen.

Kaikesta murheesta ja väsymyksestä huolimatta mieli pursuaa ideoita ja postausaihioita syksyksi. Tänne Purkkiksen puolelle en tule enää kirjoittamaan (vaikka aikomus niin oli), sillä ennen uutta alkua henkinen vointini vaatii lepoa. Blogin ulkoasun lisäksi päivittyy tekniikka: laitoin nimittäin tilaukseen uuden läppärin ja kamerarungon. Jatkossa toivon, että blogissa tullaan näkemään postauksia reippaammalla tahdilla ja monipuolisemmista aiheista. En suinkaan ole lipumassa lifestyle-puolelle blogin kanssa, vaan kauneusaiheet täydentyvät sopivilla sivuraiteilla silloin, kun se on tarkoituksenmukaista.

Olen muuttopuuhien myötä huomannut, että bloggaaminen ei ole mulle enää harrastus vaan pikemminkin luonteva osa elämää. Voisi jopa sanoa, että blogi on mulle elämäntapa. Kaikki blogin ja blogiyhteisön ympärille kietoutuva on niin kiinteä osa elämääni, etten osaa siitä luopua. En, vaikka blogin lopettaminen tai postaustahdin vähentäminen toisi arkeen niitä kaivattuja lisätunteja ja stressittömyyttä. Luulen, että syksy tulee olemaan bloggaamisen osalta paitsi innostavaa aikaa, myös tietyllä tapaa blogiminän uudelleen etsimistä ja toivottavasti löytämistä.

Kaikkein isoin huoli muuttojupakassa mulle on kuitenkin se, että seuraatteko te ihanat lukijat minua myös itsenäiselle sivustolle? Laitan kaikki mahdolliset seurantatavat kuntoon kuun lopussa, joten esimerkiksi Facebookin, Bloglovinin tai vastaavien kautta seuraavien ei tarvitse huolestua. Uudelleenohjauksen pitäisi myös toimia täältä vanhasta osoitteesta jonkun aikaa, eli myöskään kirjanmerkkien kautta seuraavilla ei ole välitöntä hätää. Julkaisen blogin uuden osoitteen heti, kun se on valmis!

 

Mitä ajatuksia on herännyt Purkkiksen loppumisesta? Onko sulla erityisiä toiveita uuden blogisivuston suhteen?

 

Comments

  • No kuule, innostusta riittää! 😀 Kiva kun seuraat <3

 1. Voi, osanotot täältä murheellisten uutisten vuoksi! 🙁

  Mitä blogin seuraamiseen jatkossa tulee, ehdottomasti! <3

  • Kiitos <3 Ja kiva, jos seuraat jatkossakin 🙂

 2. Tiedota hyvin uudesta osoitteesta, niin varmasti säilyy lukulistalla Bloglovinissa! ☺ Monipuolisempi sisältö kuulostaa mielenkiintoiselta. Toivoisin koirapostausta ja meikki+hiukset+asu postausta.

  • Bloglovinissa ja kaikkialla muuallakin pitäisi nyt olla uusi osoite! Toivottavasti löydät jatkossakin perille, laitan toiveen muistiin 🙂

 3. Mulla olis semmoinen toive, että kaikki toimis niin kuin pitääkin :”D (Terv. testailen, että tämä kommentointi varmasti toimii edelleen)

  • Hahaha 😀 Hyvä että testailet! Tää on paras <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework