Syyskuun LivBox

Olipas omaperäinen otsikko 🙂 Noh, nyt ainakin halukkaat löytävät postaukseen nopeasti!

Syyskuun LivBox on toinen saamani yllätyslaatikko. Elokuun kosmetiikkaboksin arvostelun löytää täältä. Nämä molemmat boksit olen siis saanut ilmaiseksi blogin kautta, jotta voin hieman arvioida blogin hyviä ja huonoja puolia. Aiemmin olen vain seurannut sivusta muiden hehkutusta ja pettymyksiä: nyt on ollut hauskaa, kun olen voinut ottaa osaa tämän ”läyhälaatikon” kommentointiin.

Jokaisella LivBoxilla on oma väriteemansa ja syyskuun teema on tummanvioletti. Tykkäsin väriteemasta ja muutenkin boksin tuotteet olivat värikkäitä. Kenties piristyksenä syksyn nuuduttamille ihmispoloille? Älkää muuten hämääntykö boksin ulkokuoren haaleasta väristä kuvassa, se oli tuttuun tapaan tyylikkään musta mutta kamerani ei ihan suostunut yhteistyöhön tänä aamupäivänä…

Ensimmäisenä huomioni herätti laatikon paino: paljon painavampi kuin elokuun. Tämä asettikin paljon toiveita sisällölle ja toiveet osittain täyttyivät, osittain eivät.

Teemana oli Uusia tuulia, eli uutuustuotteita oli odotettavissa jo tämän lapun perusteella. Näin kirjallisuudentutkijana huomioin myös infolapun runon muotoa. Ehkä runoilu kannattaa seuraavalla kerralla jättää jollekin, joka ymmärtää esimerkiksi loppusointujen ja runomittojen päälle. Olen pahoillani, en vain pysty ohittamaan huonon tai keskinkertaisen runouden kommentointia.

Boksi oli täynnä värikylläistä loistetta. Arvasin, että mukana on ainakin pari täysikokoista tuotetta ja niin olikin.

Lumene Bright Touch -puhdistusvaahto

Tätä kokeilen mielelläni! Lumenen uudistunut puhdistuslinja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja vaahtoputsarit kuuluvat suosikkeihini. Oikeastaan mikään kokeilemistani vaahdoista ei ole ollut täysin epäonnistunut, joten odotan suuria myös tältä puhdistustuotteelta. Vaikka infolappusessa mainitaan tuotteen sopivan kaikille ihotyypeille, on Bright Touch -vaahdon INCIssä eli ainesosalistassa heti toisena voimakkaasti pesevä aine (Sodium Laureth Sulfate) joka saattaa ihan kuivaihoisimmille olla liikaa. Omakin ihoni on kuivempaan päin, joten katsotaan mitä tapahtuu kun tämän otan käyttöön.

L’Occitane Shea Butter Hand Cream & Foot Cream

Boksin ainoa selektiivisemmän puolen tuote oli pienen pieni näytekoko L’Occitanen tunnetusta käsivoiteesta. Mukana tullut lahjakortti oikeuttaa hakemaan myös jalkavoiteesta näytteen Helsingin myymälästä (myös verkkokauppamahdollisuus). Minulla on jo ennestään ollut tätä käsirasvaa, ja se on ihan älyttömän hyvä. Käyttöön (joskin lyhytaikaiseen) menee siis tämä pikkuruinen tuubi.

L’Oreal Paris Skin Perfection Unifying -päivävoide uutuustuote

Toinen täysikokoinen tuote. Skin Perfection -sarja oli myynnissä Lontoossa jo viime joulukuussa ja siellä katselin sitä hieman uteliaana, mutta menetin mielenkiintoni nähtyäni tuotteiden INCIn. Tämänkin päivävoiteen toinen ainesosa on Dimethicone eli silikoni, joka kylläkin tasoittaa ihon pinnan unelmansileäksi mutta ei tuo mitään ihonhoidollisia hyötyjä. Kaipaan myös päivävoiteeltani hoitavuutta ja kosteutta, enkä siten usko että tämä on minulle optimaalinen tuote. Silikoneja kaipaan meikinpohjustajassa ja hiustenhoitotuotteissa, en kasvovoiteessa. Monelle tämä voide varmasti sopii, onhan siinä suuri määrä kosteuttavaa glyseriiniä silikonien lisäksi, mutta itse aion laittaa tämän eteenpäin.

L’Oreal Paris Elnett Satin Volume Excess uutuustuote

Täytyy myöntää, että hiukan petyin kun huomasin klassisen Elnett-lakkapullon boksin sisällössä. Elnettiä saa nykyään myös hajusteettomana, mutta jokainen varmasti muistaa äitinsä/mummonsa/tätinsä suihkineen hajustettua Elnettiä paksulti tukkaansa. Yöh, se oli kyllä kamala ja pistävä tuoksu.

Elnett on kuitenkin nyt uudistunut niin tuoksultaan kuin tehoiltaankin. Boksin mukana tullut kokeilukokoinen puteli mainostaa antavansa tuuheutta ja rakennetta raikkaan tuoksun ohella. Tuoksu ei, valitettavasti, ole kuitenkaan kovin raikas vaan tuo edelleen ne samat mummo-vibat mieleen. Eteenpäin, siis!

Nivea Lip Butter Blueberry Blush uutuustuote

Ehkä boksin isoin pettymys. En pidä markettihuulirasvoista juurikaan ja tämä on sitä pahimmillaan: purkissa oleva ja siten pöpöjä keräävä tuote, jonka pääasiallinen koostumus on mineraaliöljyä. Ei tätä mulle siis, kiitos vaan.

Katy Perry Roal Revolution -tuoksunäyte uutuustuote

Tykkään näistä pienistä tuoksunäytteistä, joskin suihkepullo olisi tuhannesti parempi. Yllätyin siitä, kuinka paljon tästä Katy Perryn uutuushajusteesta tykkäsinkään: makea, kukkasilla taitettu ja yllättävän voimakas tuoksuelämys. Eniten haistan tuoksussa jasmiinin ja freesian, ilmeisesti voimakkuus ja tietty päällekäyvyys tulee pohjatuoksun myskistä. Varmasti monen nuoren tytön suosikki! Vähän sellainen ”teinimäinen” atmosfääri tässä kuitenkin on, ihan hyvällä tavalla 🙂

Kaiken kaikkiaan syyskuun LivBox oli minulle pienoinen pettymys. Elokuun boksi oli niin yllätyshyvä, että odotin tältäkin kuulta suuria. Kiitän kuitenkin täysikokoisten tuotteiden määrää: LivBox tuntui jo käteen otettaessa arvokkaalta paketilta. Suosikkini olivat Lumenen puhdistusvaahto ja Katy Perry -tuoksunäyte. Moitin (runouden lisäksi) markettituotteiden suurta määrää, sillä niistä ei yleensä löydy minulle juurikaan kiinnostavia tuotteita. Toivoisin yllättyväni tässä suhteessa joskus. Kaipaisin ehdottomasti lisää värikosmetiikkaa, sillä aiempia boksiarvosteluita katsellessani ihonhoitoa on varmasti LivBox-tilaajille kertynyt jo huimat määrät.

LivBox kustantaa 15,90 euroa kuukaudessa ja sen voi tilata kotisivuilta.

Mikä oli sinun ensivaikutelmasi tämän kuun boksista? 🙂 
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

15 thoughts on “Syyskuun LivBox

 • 10.9.2014 at 13:15
  Permalink

  En ole tilannut LivBoxia, mutta ihmettelen jatkuvasti miten bloggarit – asiantuntijat! – jaksavat intoilla boksista, kun en minä taviskaan jaksa yhtään kiinnostua. Sisällöt ovat viimekuukautista lukuun ottamatta olleet mielestäni lähes sataprosenttisen epäkiinnostavia ja jopa sellaisia, että en edes ilmaiseksi haluaisi niitä riesoikseni. Tämän kuun boksi on aivan pohjanoteeraus niveoineen ja lorealeineen. Elnett! Voi herranpieksut. Mieluummin laittaisin boksirahan säästöpossuun ja vaikka parin kuukauden välein pyytäisin toista bloggaajaa hankkimaan minulle kunnollisen yllätyksen 😀

  Reply
  • 10.9.2014 at 17:48
   Permalink

   Haha, Kissis jo vastasikin 😀 Kivointa koko boksissa on ehkä sen sisällön ruotiminen: mitä kukakin on saanut, mitä pitäisi olla lisää, mikä oli kivaa.

   Yritän arvioida boksia ns. tavallisen kuluttajan silmin, sellaisen joka ei ole tietoinen kosmetiikkabloggaajien HG-tuotteista tai ulkomaiden kosmetiikkamerkeistä. Minulle ainoat kiinnostavat tuotteet tosiaan olivat tuo puhdistusvaahto ja tuoksunäyte, muut lähtevät aika lailla eteenpäin. Yritän kuitenkin kirjoittaa siten, että tarjoan boksin saaneille muutakin kuin perus tykkään/en tykkää -linjaa, tarvittaessa esim. käyttövinkkejä tai perusteluita sille, miksi en itse tule tuotetta käyttämään.

   Luulen että tätä boksia tilaavat sellaiset ihmiset, jotka ottavat mielellään kuukausittaisen riskin siitä, että nyt saattaa tulla epämieluisia tuotteita, vaikka sieltä kammoksutun markettikosmetiikan puolelta. Myönnän, etten omia rahojani tähän laittaisi (varsinkaan tässä rahatilanteessa) mutta kyllä tämä näemmä aika monelle on mieluisa kerta tilaajia riittää kuukaudesta toiseen niin että boksit myydään lähes aina loppuun 🙂 Kaikkien toiveita on aika mahdoton täyttää ja jatkossa nähdään, mihin suuntaan LivBox kehittyy.

   Unelmieni boksi sisältäisi selektiivistä kosmetiikkaa, poimintoja ulkomaisten verkkokauppojen antimista ja meikkituotteita. Sellainen kuitenkin taitaisi nousta hinnaltaan niin korkeaksi, ettei sitä kannattaisi täällä Suomessa kaupitella 🙁

   Mahtava kuitenkin tuo sinun ideasi bloggaajayllätyksestä! Tällaisia ”secret santa”-tyyppisiä juttuja onkin järjestetty paljon ulkomaisissa blogeissa ja soisin toki kulttuurin juurtuvan tänne Suomenkin blogiskeneen 🙂

   Kiitos muutenkin erilaisesta kommentista! Ilo saada myös tällaisia kriittisiä kannanottoja 🙂 Mielipiteensä kullakin.

 • 10.9.2014 at 14:43
  Permalink

  Hei jes, kerrankin joku kommentoi noita runoja. En tilaa LivBoxia, mutta sen mitä olen nähnyt/lukenut näitä runoja, niin ne on munkin mielestä ihan hirveitä! Okei, toki ymmärrän, että niiden pitäisi olla vain hauska lisä, mutta mun on vaikea pitää naamaa peruslukemilla lukiessani niitä…

  Reply
  • 10.9.2014 at 17:49
   Permalink

   Haha 😀 Sen piti olla vain sivukommentti, mutta en vain voinut olla tarttumatta siihen… Tykkään itse leikitellä sanoilla ja opinalastani johtuen luen paljon, ehkä siksi nuo iskivät silmään niin pahasti 😀

  • 10.9.2014 at 19:24
   Permalink

   Et oo ainut, kenellä ne iski silmään.. 😀

  • 10.9.2014 at 19:41
   Permalink

   Idea: seuraavaksi vierailijarunoilija LivBoxiin! 😀

 • 10.9.2014 at 17:32
  Permalink

  Mulla nuo runoilut jää useimmiten lukematta, pitänee jatkossa ryhdistäytyä 😉 Mä kyllä tykkäsin boksista vaikka olihan joukossa niitä pettymyksiäkin. Itselle tuli mieleen pieni toive (jonka kyllä välitän LivBoxin väellekin) eli voisiko joskus boksista tupsahtaa joku kasvovesikin, sellaista mulle ei ole tullut kertaakaan kun taasen joitain muita tuotteita on tullut melkeinpä liikaa.

  Reply
  • 10.9.2014 at 17:51
   Permalink

   Haha, äkkiä vaan boksin sisällön kimppuun, runoista viis 😉

   Tästä huomaa jo, kuinka erilaiset toiveet jokaisella on: mulla yksi kasvovesi kestää niin pirun kauan, että omasta boksista sen löytyminen olisi pettymys! Tämä siis siinä mielessä, että joudun jumittamaan yhdessä kasvovedessä kauemmin kuin jaksaisinkaan… ;D Tosin, jos se olisikin oikein hyvä kasvovesi… Haha, tämä sen läyhälaatikon suola taitaakin olla, kun ei ikinä tiedä minkälaisia tuotteita sieltä tupsahtaa!

 • 10.9.2014 at 18:14
  Permalink

  Minulle tämä boxi oli mieleen koska sisälsi sellaisia joka päivän juttuja ja uutuuksia joita olun vähän hipeltänyt kaupassa 🙂

  Reply
  • 10.9.2014 at 19:40
   Permalink

   Hyvä, että boksi oli mieleinen! 🙂 Niin ne ajatukset vaan vaihtelevat sisällön suhten. Kyllä tämä jää sinne pettymyksen puolelle minulla, mutta kuitenkin vain niukasti.

 • 11.9.2014 at 08:28
  Permalink

  Minä pidin tämän kuun boksista tosi paljon. Vaahtoputsarit ovat aivan mahtavia, niitä on unelmankevyt käyttää ja tulee raikas tunne. Parasta boksin tilaamisessa on se, että tulee kokeiltua uusia tuotteita. Monesti kun jämähtää niihin kerran jo hyviksi todettuihin, vaikka maailma on pullollaan mahdollisuuksia 🙂

  Reply
  • 17.9.2014 at 16:54
   Permalink

   Oi kyllä, vaahtoputsarit on parhautta! <3 Ja muutaman kokeilukerran perusteella tykkään tuosta Lumenen versiosta paljon 🙂

   Näin kosmebloggaajana tulee kokeiltua tuotteita väkisinkin useita vaikka olisi sen yhden hyvän jo löytänytkin, mutta LivBox kyllä todellakin kannustaa ihanalla tavalla siihen kokeiluun. Aina niin jännittävää, mitä sieltä tulee 🙂

 • 13.9.2014 at 23:18
  Permalink

  Mun täytyy myöntää, etten ole kertaakaan tuota runopuolta lukenut 😀

  Reply
  • 17.9.2014 at 16:54
   Permalink

   Haha, no ehkä ensi kuussa kiinnität huomiota 😉 Tai no, ehkä et kuitenkaan oo menettänyt mitään kovin tärkeetä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.