Syyskuun LivBox

Olipas omaperĂ€inen otsikko 🙂 Noh, nyt ainakin halukkaat löytĂ€vĂ€t postaukseen nopeasti!

Syyskuun LivBox on toinen saamani yllĂ€tyslaatikko. Elokuun kosmetiikkaboksin arvostelun löytÀÀ tÀÀltĂ€. NĂ€mĂ€ molemmat boksit olen siis saanut ilmaiseksi blogin kautta, jotta voin hieman arvioida blogin hyviĂ€ ja huonoja puolia. Aiemmin olen vain seurannut sivusta muiden hehkutusta ja pettymyksiĂ€: nyt on ollut hauskaa, kun olen voinut ottaa osaa tĂ€mĂ€n ”lĂ€yhĂ€laatikon” kommentointiin.

Jokaisella LivBoxilla on oma vĂ€riteemansa ja syyskuun teema on tummanvioletti. TykkĂ€sin vĂ€riteemasta ja muutenkin boksin tuotteet olivat vĂ€rikkĂ€itĂ€. Kenties piristyksenĂ€ syksyn nuuduttamille ihmispoloille? ÄlkÀÀ muuten hĂ€mÀÀntykö boksin ulkokuoren haaleasta vĂ€ristĂ€ kuvassa, se oli tuttuun tapaan tyylikkÀÀn musta mutta kamerani ei ihan suostunut yhteistyöhön tĂ€nĂ€ aamupĂ€ivĂ€nĂ€…

EnsimmÀisenÀ huomioni herÀtti laatikon paino: paljon painavampi kuin elokuun. TÀmÀ asettikin paljon toiveita sisÀllölle ja toiveet osittain tÀyttyivÀt, osittain eivÀt.

Teemana oli Uusia tuulia, eli uutuustuotteita oli odotettavissa jo tÀmÀn lapun perusteella. NÀin kirjallisuudentutkijana huomioin myös infolapun runon muotoa. EhkÀ runoilu kannattaa seuraavalla kerralla jÀttÀÀ jollekin, joka ymmÀrtÀÀ esimerkiksi loppusointujen ja runomittojen pÀÀlle. Olen pahoillani, en vain pysty ohittamaan huonon tai keskinkertaisen runouden kommentointia.

Boksi oli tÀynnÀ vÀrikyllÀistÀ loistetta. Arvasin, ettÀ mukana on ainakin pari tÀysikokoista tuotetta ja niin olikin.

Lumene Bright Touch -puhdistusvaahto

TÀtÀ kokeilen mielellÀni! Lumenen uudistunut puhdistuslinja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja vaahtoputsarit kuuluvat suosikkeihini. Oikeastaan mikÀÀn kokeilemistani vaahdoista ei ole ollut tÀysin epÀonnistunut, joten odotan suuria myös tÀltÀ puhdistustuotteelta. Vaikka infolappusessa mainitaan tuotteen sopivan kaikille ihotyypeille, on Bright Touch -vaahdon INCIssÀ eli ainesosalistassa heti toisena voimakkaasti pesevÀ aine (Sodium Laureth Sulfate) joka saattaa ihan kuivaihoisimmille olla liikaa. Omakin ihoni on kuivempaan pÀin, joten katsotaan mitÀ tapahtuu kun tÀmÀn otan kÀyttöön.

L’Occitane Shea Butter Hand Cream & Foot Cream

Boksin ainoa selektiivisemmĂ€n puolen tuote oli pienen pieni nĂ€ytekoko L’Occitanen tunnetusta kĂ€sivoiteesta. Mukana tullut lahjakortti oikeuttaa hakemaan myös jalkavoiteesta nĂ€ytteen Helsingin myymĂ€lĂ€stĂ€ (myös verkkokauppamahdollisuus). Minulla on jo ennestÀÀn ollut tĂ€tĂ€ kĂ€sirasvaa, ja se on ihan Ă€lyttömĂ€n hyvĂ€. KĂ€yttöön (joskin lyhytaikaiseen) menee siis tĂ€mĂ€ pikkuruinen tuubi.

L’Oreal Paris Skin Perfection Unifying -pĂ€ivĂ€voide uutuustuote

Toinen tÀysikokoinen tuote. Skin Perfection -sarja oli myynnissÀ Lontoossa jo viime joulukuussa ja siellÀ katselin sitÀ hieman uteliaana, mutta menetin mielenkiintoni nÀhtyÀni tuotteiden INCIn. TÀmÀnkin pÀivÀvoiteen toinen ainesosa on Dimethicone eli silikoni, joka kyllÀkin tasoittaa ihon pinnan unelmansileÀksi mutta ei tuo mitÀÀn ihonhoidollisia hyötyjÀ. Kaipaan myös pÀivÀvoiteeltani hoitavuutta ja kosteutta, enkÀ siten usko ettÀ tÀmÀ on minulle optimaalinen tuote. Silikoneja kaipaan meikinpohjustajassa ja hiustenhoitotuotteissa, en kasvovoiteessa. Monelle tÀmÀ voide varmasti sopii, onhan siinÀ suuri mÀÀrÀ kosteuttavaa glyseriiniÀ silikonien lisÀksi, mutta itse aion laittaa tÀmÀn eteenpÀin.

L’Oreal Paris Elnett Satin Volume Excess uutuustuote

TÀytyy myöntÀÀ, ettÀ hiukan petyin kun huomasin klassisen Elnett-lakkapullon boksin sisÀllössÀ. ElnettiÀ saa nykyÀÀn myös hajusteettomana, mutta jokainen varmasti muistaa ÀitinsÀ/mummonsa/tÀtinsÀ suihkineen hajustettua ElnettiÀ paksulti tukkaansa. Yöh, se oli kyllÀ kamala ja pistÀvÀ tuoksu.

Elnett on kuitenkin nyt uudistunut niin tuoksultaan kuin tehoiltaankin. Boksin mukana tullut kokeilukokoinen puteli mainostaa antavansa tuuheutta ja rakennetta raikkaan tuoksun ohella. Tuoksu ei, valitettavasti, ole kuitenkaan kovin raikas vaan tuo edelleen ne samat mummo-vibat mieleen. EteenpÀin, siis!

Nivea Lip Butter Blueberry Blush uutuustuote

EhkÀ boksin isoin pettymys. En pidÀ markettihuulirasvoista juurikaan ja tÀmÀ on sitÀ pahimmillaan: purkissa oleva ja siten pöpöjÀ kerÀÀvÀ tuote, jonka pÀÀasiallinen koostumus on mineraaliöljyÀ. Ei tÀtÀ mulle siis, kiitos vaan.

Katy Perry Roal Revolution -tuoksunÀyte uutuustuote

TykkÀÀn nĂ€istĂ€ pienistĂ€ tuoksunĂ€ytteistĂ€, joskin suihkepullo olisi tuhannesti parempi. YllĂ€tyin siitĂ€, kuinka paljon tĂ€stĂ€ Katy Perryn uutuushajusteesta tykkĂ€sinkÀÀn: makea, kukkasilla taitettu ja yllĂ€ttĂ€vĂ€n voimakas tuoksuelĂ€mys. Eniten haistan tuoksussa jasmiinin ja freesian, ilmeisesti voimakkuus ja tietty pÀÀllekĂ€yvyys tulee pohjatuoksun myskistĂ€. Varmasti monen nuoren tytön suosikki! VĂ€hĂ€n sellainen ”teinimĂ€inen” atmosfÀÀri tĂ€ssĂ€ kuitenkin on, ihan hyvĂ€llĂ€ tavalla 🙂

Kaiken kaikkiaan syyskuun LivBox oli minulle pienoinen pettymys. Elokuun boksi oli niin yllÀtyshyvÀ, ettÀ odotin tÀltÀkin kuulta suuria. KiitÀn kuitenkin tÀysikokoisten tuotteiden mÀÀrÀÀ: LivBox tuntui jo kÀteen otettaessa arvokkaalta paketilta. Suosikkini olivat Lumenen puhdistusvaahto ja Katy Perry -tuoksunÀyte. Moitin (runouden lisÀksi) markettituotteiden suurta mÀÀrÀÀ, sillÀ niistÀ ei yleensÀ löydy minulle juurikaan kiinnostavia tuotteita. Toivoisin yllÀttyvÀni tÀssÀ suhteessa joskus. Kaipaisin ehdottomasti lisÀÀ vÀrikosmetiikkaa, sillÀ aiempia boksiarvosteluita katsellessani ihonhoitoa on varmasti LivBox-tilaajille kertynyt jo huimat mÀÀrÀt.

LivBox kustantaa 15,90 euroa kuukaudessa ja sen voi tilata kotisivuilta.

MikĂ€ oli sinun ensivaikutelmasi tĂ€mĂ€n kuun boksista? 🙂 

Comments

 1. En ole tilannut LivBoxia, mutta ihmettelen jatkuvasti miten bloggarit – asiantuntijat! – jaksavat intoilla boksista, kun en minä taviskaan jaksa yhtään kiinnostua. Sisällöt ovat viimekuukautista lukuun ottamatta olleet mielestäni lähes sataprosenttisen epäkiinnostavia ja jopa sellaisia, että en edes ilmaiseksi haluaisi niitä riesoikseni. Tämän kuun boksi on aivan pohjanoteeraus niveoineen ja lorealeineen. Elnett! Voi herranpieksut. Mieluummin laittaisin boksirahan säästöpossuun ja vaikka parin kuukauden välein pyytäisin toista bloggaajaa hankkimaan minulle kunnollisen yllätyksen 😀

  • Haha, Kissis jo vastasikin 😀 Kivointa koko boksissa on ehkä sen sisällön ruotiminen: mitä kukakin on saanut, mitä pitäisi olla lisää, mikä oli kivaa.

   Yritän arvioida boksia ns. tavallisen kuluttajan silmin, sellaisen joka ei ole tietoinen kosmetiikkabloggaajien HG-tuotteista tai ulkomaiden kosmetiikkamerkeistä. Minulle ainoat kiinnostavat tuotteet tosiaan olivat tuo puhdistusvaahto ja tuoksunäyte, muut lähtevät aika lailla eteenpäin. Yritän kuitenkin kirjoittaa siten, että tarjoan boksin saaneille muutakin kuin perus tykkään/en tykkää -linjaa, tarvittaessa esim. käyttövinkkejä tai perusteluita sille, miksi en itse tule tuotetta käyttämään.

   Luulen että tätä boksia tilaavat sellaiset ihmiset, jotka ottavat mielellään kuukausittaisen riskin siitä, että nyt saattaa tulla epämieluisia tuotteita, vaikka sieltä kammoksutun markettikosmetiikan puolelta. Myönnän, etten omia rahojani tähän laittaisi (varsinkaan tässä rahatilanteessa) mutta kyllä tämä näemmä aika monelle on mieluisa kerta tilaajia riittää kuukaudesta toiseen niin että boksit myydään lähes aina loppuun 🙂 Kaikkien toiveita on aika mahdoton täyttää ja jatkossa nähdään, mihin suuntaan LivBox kehittyy.

   Unelmieni boksi sisältäisi selektiivistä kosmetiikkaa, poimintoja ulkomaisten verkkokauppojen antimista ja meikkituotteita. Sellainen kuitenkin taitaisi nousta hinnaltaan niin korkeaksi, ettei sitä kannattaisi täällä Suomessa kaupitella 🙁

   Mahtava kuitenkin tuo sinun ideasi bloggaajayllätyksestä! Tällaisia ”secret santa”-tyyppisiä juttuja onkin järjestetty paljon ulkomaisissa blogeissa ja soisin toki kulttuurin juurtuvan tänne Suomenkin blogiskeneen 🙂

   Kiitos muutenkin erilaisesta kommentista! Ilo saada myös tällaisia kriittisiä kannanottoja 🙂 Mielipiteensä kullakin.

 2. Hei jes, kerrankin joku kommentoi noita runoja. En tilaa LivBoxia, mutta sen mitä olen nähnyt/lukenut näitä runoja, niin ne on munkin mielestä ihan hirveitä! Okei, toki ymmärrän, että niiden pitäisi olla vain hauska lisä, mutta mun on vaikea pitää naamaa peruslukemilla lukiessani niitä…

  • Haha 😀 Sen piti olla vain sivukommentti, mutta en vain voinut olla tarttumatta siihen… Tykkään itse leikitellä sanoilla ja opinalastani johtuen luen paljon, ehkä siksi nuo iskivät silmään niin pahasti 😀

 3. Mulla nuo runoilut jää useimmiten lukematta, pitänee jatkossa ryhdistäytyä 😉 Mä kyllä tykkäsin boksista vaikka olihan joukossa niitä pettymyksiäkin. Itselle tuli mieleen pieni toive (jonka kyllä välitän LivBoxin väellekin) eli voisiko joskus boksista tupsahtaa joku kasvovesikin, sellaista mulle ei ole tullut kertaakaan kun taasen joitain muita tuotteita on tullut melkeinpä liikaa.

  • Haha, äkkiä vaan boksin sisällön kimppuun, runoista viis 😉

   Tästä huomaa jo, kuinka erilaiset toiveet jokaisella on: mulla yksi kasvovesi kestää niin pirun kauan, että omasta boksista sen löytyminen olisi pettymys! Tämä siis siinä mielessä, että joudun jumittamaan yhdessä kasvovedessä kauemmin kuin jaksaisinkaan… ;D Tosin, jos se olisikin oikein hyvä kasvovesi… Haha, tämä sen läyhälaatikon suola taitaakin olla, kun ei ikinä tiedä minkälaisia tuotteita sieltä tupsahtaa!

  • Hyvä, että boksi oli mieleinen! 🙂 Niin ne ajatukset vaan vaihtelevat sisällön suhten. Kyllä tämä jää sinne pettymyksen puolelle minulla, mutta kuitenkin vain niukasti.

 4. Minä pidin tämän kuun boksista tosi paljon. Vaahtoputsarit ovat aivan mahtavia, niitä on unelmankevyt käyttää ja tulee raikas tunne. Parasta boksin tilaamisessa on se, että tulee kokeiltua uusia tuotteita. Monesti kun jämähtää niihin kerran jo hyviksi todettuihin, vaikka maailma on pullollaan mahdollisuuksia 🙂

  • Oi kyllä, vaahtoputsarit on parhautta! <3 Ja muutaman kokeilukerran perusteella tykkään tuosta Lumenen versiosta paljon 🙂

   Näin kosmebloggaajana tulee kokeiltua tuotteita väkisinkin useita vaikka olisi sen yhden hyvän jo löytänytkin, mutta LivBox kyllä todellakin kannustaa ihanalla tavalla siihen kokeiluun. Aina niin jännittävää, mitä sieltä tulee 🙂

  • Haha, no ehkä ensi kuussa kiinnität huomiota 😉 Tai no, ehkä et kuitenkaan oo menettänyt mitään kovin tärkeetä! 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework