Syksyn upein meikki!

Nyt lähtee eetteriin niin nätti meikki että… !

Tiedän, itsekehu on hieman vierasta suomalaiselle vaikenemisen ja onnen piilottamisen kulttuurille. Nyt kuitenkin sain teidän avullanne aikaan mitä upeimman meikin, ihan hymyilyttää vieläkin kun näitä kuvia katselen.

Tadaa! Kyselin aiemmassa postauksessa vinkkejä Zuiin Breeze-paletin hyödyntämiseen. Olitte aktiivisia ja sain oikein kuvallisia ohjeita, joiden mukaan lähteä toteuttamaan meikkitoiveita. Nimimerkki Sari linkitti sadan meikin listan, joista numero 88 näytti sisältävän kaikki Zuiin paletin sävyt. Lähdin toteuttamaan toivetta innolla, sillä meikki on rakennettu hieman eri tavalla kuin omat lookkini.

Aloitin sisäkulman vaaleista ja kultaisista sävyistä edeten ruskean kautta punaiseen. Paletti käyttäytyi moitteettomasti ja häivyttäminen oli helppoa. Vielä tarkka kissarajaus yläluomelle ja vähäsen alaluomen ulkonurkkaan ja tsadam, Breeze-meikki oli valmis.

Huulille valitsin pirteän MAC Costa Chic -punan, joka on sävyltään hohtava koralli. Aiemmin mulla on ollut tämän punan kanssa ongelmia, mutta tämän silmämeikin kanssa en yhtään tajunnut miksi: täähän on ihana huulipuna!

Oli kiva toteuttaa meikki välillä toisen idean mukaan. Täytynee kokeilla toistekin… 🙂

Zuiin paletti on luonnonkosmetiikkaa (tehty kukkasista!) ja se maksaa noin 46 euroa. Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mitäs tykkäsitte meikistä, hot or not?

 

Paletti saatu synttärilahjaksi maahantuojalta. <3
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

14 thoughts on “Syksyn upein meikki!

 • 5.10.2015 at 12:30
  Permalink

  No tää on kyllä ihan superkaunis! Noi sävyt on upeat!

  Reply
 • 5.10.2015 at 14:44
  Permalink

  Kylläpä on nätti meikki 🙂

  Reply
 • 5.10.2015 at 15:16
  Permalink

  Now we’re talking! Törkeän kaunis! ♥

  Tuo sadan meikin lista oli hyödyllistä katsottavaa, monta ideaa jäi muhimaan! ^__^

  Reply
 • 6.10.2015 at 00:08
  Permalink

  Olis mun mielestä toiminut paremmin ja ollut freesimpi ilman tummaa alarajausta alaluomen ulkonurkassa 🙂 Ite olisin suosinu rajausta esim samalla ruskealla mitä käytit yläluomen ulkonurkassa ja vähän häivyttänyt lisää niin olis ollut pehmeempi, mutta tämä nyt vaan oli mun mielipide 😀

  Reply
  • 6.10.2015 at 11:36
   Permalink

   Musta taas tuo ruskea ei ole tarpeeksi vahva alaluomelle, se kun on aika hohtava luonteeltaan 🙂 Siksi mieluummin lähdin eyeliner-linjalle alaluomellakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.