Sy-sy-syksy-synkeä

Kyllä mä meikannutkin olen, vaikka näistä tuotearvioista voisi ehkä muuta päätellä 🙂

Tämä look syntyi IsaDoran Highlands-paletin innoittamana. Halusin jotain tummempaa, mutta en kuitenkaan ihan sitä smokyinta linjaa. Tällainen välimalli siis syntyi, vaaleaa helmiäistä koko luomelle ja tummanvihreää mattaa ulkonurkkaan ja alaluomelle. Dramaattinen huulipuna viimeisteli kokonaisuuden juuri sinne synkeän ja rouhean puolelle siloisan sijaan.

Puna oli poikaystävän konsultoimana ”hieman gootti”, mutta tykkään tästä silti hurjasti. Voitin tämän Clarinsin Baume Cristalin (sävy Crystal Violet) Nutturapään blogiarvonnasta jo aikaa sitten, ja vasta nyt sain kuvat napattua blogiin asti. Tässä huulirasvamaisessa punassa on miellyttävän kosteuttava tuntuma, sillä väriaineen ympärillä on läpinäkyvä rasvaosa. Värin levittäminen on vähän haastavaa, mutta tämä on kuitenkin mieleeni.

Eikö olekin kumma, miten näin syksyllä oikein haluaa kietoutua utuisiin, tummiin meikkeihin vaikka ulkonakin on välillä aika pimeää ja masentavan harmaata? Tänä vuonna syksy on tosin ollut todella mukava säiden puolesta, mutta välillä aamuisin sumu ja tihkusade on kyllä kääntänyt mielen heti aamusta asti negatiivisen puolelle.

Aurinkoista tai sateista, yritän silti kokeilla erilaisia tyylejä vuoden ympäri ihan vain jotta saisin vaihtelua tänne blogiinkin. Ja onhan tämä vaihtelua nude-kierrokseen 😉

Joko alkavat synkeät sävyt houkutella? 🙂

Comments

  • Kiitos 🙂 Miten se aina meneekin niin, että värit menee pannaan heti syyskuun alusta 😀

  • Voi ei, kiitos ihana <3 Haha, on kyllä kiva että joku osa-alue on sellainen jota ei hirveästi tarvitse meikillä parannella 🙂

 1. Ihana meikki! Tässä onkin sopiva käyttökohde kaappiin jääneelle tummanvihreälle luomivärille.
  Ja noi sun RIPSET!!! Miten voi olla noin pitkät? 💟

  • Kiitos Blondi! 🙂 Ehdottomasti tummat luomivärit käyttöön sielläkin ^_^

   Hih, geenilotollahan nämä ripset on tulleet eikä muulla. Aina olleet tällaiset 🙂

  • Haha, taidan kyllä pitää itsellä ;D Ilman ripsaria ne ei näy tosiaan mihinkään, mutta vähäinenkin ehostautuminen saa ne kyllä esille.

   Kiitos! 🙂

 2. Kaunis meikki ja kaunis Elisa, niin kuin aina! Liityn ripsikadehtijoiden joukkoon ja samalla toki ihailen, mahtavat ripset! Niin ja upeat kuvat, aivan ihana valo niissä ja muutenkin erittäin onnistuneet!

  • Kiitos kaunis Mohn! 🙂 Valo on tosiaan tässä uudessa kämpässäni jopa välillä parempi kuin entisessä, joten kuvat ovat onnistuneet hyvin. Odotan kuitenkin kauhulla talvea ja lisävalojen tarvetta… 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework