Suudellut huulet

Raukeaa juhannuksenjälkeistä sunnuntaita!

Tämän päivän meikin kanssa lähdetään hieman kokeilevammille vesille. Onko huulipunan kanssa aina pakko käyttää rajauskynää? No ei todellakaan ole!

Kevyet kiiltopunat eivät ole ainoita huulituotteita, joita voi levittää vähän tuosta noin ja sinne päin. Myös tavanomaiset, kirkkaat huulipunat toimivat nätisti hieman sutatumpana versiona. Kun silmämeikin jättää minimiin, tuloksena on säväyttävä look jossa katse kiinnittyy aavistuksen pussailtuihin huuliin. Dr. Hauschkan meikkitaiteilija kutsui tällaisia sotkuhuulia ”boyfriend lips”-termillä: ne kun näyttävät siltä, että kumppanin kanssa olisi vietetty kiihkeä tuokio hetki sitten.

Mulle tulee tästä tyylistä mieleen joku modernin filmitähden meikki. Kaiken ei tarvitse aina olla niin viimeisen päälle huoliteltua, vaan joskus pieni suttuisuus voi olla just täydellistä.

 

Millaiset punahuulet ovat mieleesi?

 

Comments

  1. Mä käytän melkein aina tummempiakin punia just sillä lailla puolihuolimattomasti, ja ilman rajauskynää. Vähän ahdistun melkein jos (omat) huulet on piirretty millintarkasti, saa olla kokoajan varomassa ja korjaamassa, ja tekevät ilmeestä jotenkin vähän liian ankaran. 😀

    • Se on kyllä totta, punasta täytyy huolehtia ihan eri tavalla jos tekee rajaukset ja kaikki. Mun varastoihin on joskus sattunut myös pari aivan liian pehmeää rajauskynää, jolloin itse kynät ovat levinneet huulten ympärille vaikka puna itsessään pysyy tosi hyvin paikoillaan.

  2. Rajauskynä on mulla ehdoton, koska mulla on niin syvät uurteet huulienympärillä, jäänne ihottumakierteestä, ja puna tuppaa katkaisemaan niihin. Aina ei auta edes rajauskynä :/

    • No voihan :/ Oliskohan sulle apua sellaisesta värittömästä rajauskynästä, joka levitetään huulten rajojen ulkopuolelle? Se ikään kuin täyttää uurteet, jolloin puna ei pääse etenemään niitä pitkin. Isadoralla ja Diorilla ainakin on 🙂

    • On mulla kaksikin sellaista, Isadoran ja Yves Rocherin versiot. Ei pidä punaa kurissa :S Mutta ihailen näitä luukkeja muilla 🙂

  3. Tykkään lookista! <3 Olen itsekin melkein koko kesän vedellyt ilman silmämeikkiä ja huulipunan levitän aina suoraan puikosta ja monesti ilman peiliäkin 😀 Just ihanan huolettoman näköinen lopputulos!

  4. ihana! Ja sävykin on aivan herkullinen, mikä puna tuo on? Allekirjoitan Lindan kommentin, varsinkin näin ohuthuulisena rajaukset ja kunnon punat tuntuu tosi vierailta ja just ankaran näköisiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework