Superprinsessat kimaltelee jos ne haluaa

Ihanan ja nauruntäyteisen sunnuntain jälkeen paluu arkeen jysäytti oikein kunnolla. Eilisen kärsin pyörryttävästä päänsärystä ja taidan olla pikku hiljaa tulossa kipeäksi. Varastossa on kuitenkin pari huiman kivaa meikkiä ja tuotearvostelua, ja synttäriraporttia on toki tulossa vielä. Juhlat olivat onnistuneet enkä millään mahtaisi olla hehkuttamasta niitä… Hetken vielä maltan!

Nyt kuitenkin esittelen meikin ja luomivärin, jotka ovat ihan liian kauan odottaneet vuoroaan.

Kultaglitter on itseoikeutetusti (otsikon mukaan) meikin pääosassa: MACin taannoinen Le Disko -kokoelma jäi minulta rahatilanteen vuoksi väliin, mutta rakas ystäväni Ilona lahjoi minua yllättäen yhdellä kokoelman luomivärillä. I Like 2 Watch on ehdottomasti mun sävy kaikkine glittereineen!

Itse asiassa myös sunnuntaisilla synttäreillä minulla oli luomillani I Like 2 Watch. Sunnuntaina aika loppui hieman kesken ja jätin koko lookin kultaisen glitterkimalluksen varaan, mutta tässä aiemmassa kokonaisuudessa on myös tummempi ulkonurkan varjostus. Glitterpommi siis toimii sekä yksinään että tumman varjostuksen kera.

Sellaisenaan hurjan kimalteleva luomiväri ei ole aivan täysin peittävä, mutta kiinnityssuihkeen (esim. MAC Fix+) kanssa levitettynä glitter tarttuu luomelle paremmin ja lopputulos on peittävämpi. Pohjavärinä glitterillä on keltaisen ja vaaleanruskean välillä välkkyvä kulta. Oikea juhlaluomiväri siis!

Le Disko on tosiaan limited edition -kokoelma, eli sen saatavuudesta Stockmannien MAC-pisteiltä en ole varma. Aina kannattaa kysyä! Joskus kokoelmista jää muutama myyntikappale jäljelle, vaikka itse kokoelma väistyisi uusien tieltä.

Kiitos vielä Ilonalle, kun olit haukkana tiskillä ja nappasit myös minulle I Like 2 Watchin <3 Nyt tää superprinsessa kimaltelee vaiks joka päivä!

 

Onko sinulla spesiaalia luomiväriä pelkästään juhlahetkiin?

 

Comments

  1. Olet ihana ja paras, ja tästä tuli ihan älyttömän hyvä mieli. Superprinsessat NIIN kimaltelee jos ne haluaa!

    Olen aina haukkana.

    • No niinpä! Kiva aloittaa syksy kipeilemällä… NOT. Mulla ei vaan tunnu tämä omituinen olo kehittyvän taudiksi asti, tulis sitten edes kunnolla jos on tullakseen 🙁

  2. Jestas miten kaunis olet! Näin äsken ne leipäkuvat ja jysärin lisäksi alkoi ketuttamaan koko oma pärstä. Että silleen, mutta sinä näytät upealta ja tuo meikki, ei syntyisi meikäläisen siveltimestä tuollaista taidetta. 🙂

    • Voi eikä, kiitos Tiia! Ja kyllä ihan varmasti syntyy, kun vaan harjoittelee 😉 Mä inspiroiduin leipäkuvista ja taidan heittää postauksen siitä loppuviikolle. Oli tosi hyviä kuvia meinaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework