Supermood – kauneusunet Kukkohovin tapaan

Meidän suomalaisten ihka oma kauneuden keulakuva Anne Kukkohovi toi jokin aika sitten markkinoille suunnittelemansa ekokosmetiikkasarjan, Supermoodin. Supermood-sarja tarjoaa hoitoa ”moodien” eli mielentilojen tai fiilisten kautta, jolloin haluamansa kombon voi koostaa eri moodien tuotteista tarpeidensa mukaan. Supermood on suomalainen brändi, johon kuuluu ulkoisesti levitettävien voiteiden lisäksi myös syötävää kosmetiikkaa muun muassa suklaan muodossa.

Olen viimeiset kolmisen vuotta kärsinyt enemmän tai vähemmän uniongelmista. Välillä on helpompi kausi, joskus taas menee monta kuukautta ilman kunnollisia yöunia. Unettomuuteni vaikuttaa tietysti ihon ja kropan vointiin: iho on samea ja silmänaluset tummat enkä meinaa jaksaa liikkua edes vaadittua kymmentä tuhatta askelta päivässä (kiitos iPhonelle tilastoinnista). Myös mielen toiminta ja sitä myöten opiskelu takkuaa, vaikka nyt jos koskaan olisi tarve tiukalle kesäopintokuurille.

Otin yhteyttä Anneen ja juttelimme unettomuudesta, unen laadusta ja stressin vaikutuksesta siihen. Hän tarjosi testiin Beauty Sleep -tuotteitaan, josko niistä olisi iholle ja mielelle ainakin pieni helpotus nukkumaan mennessä. Youth Restoring Night Cream lupaa rauhoittaa ihon yön ajaksi ja Pillow Scent tuoda auvoisat unet.

Beauty Sleep Youth Restoring Night Cream

Yövoide tuoksuu ihanan lakritsaiselle ja tuo mieleeni lapsuuden muovailuvahaleikit. Kyllä, tämä tuoksuu ihan muovailuvahalle! Eikä lainkaan huonossa mielessä muoviselle, vaan ihanan rauhoittavalle. Luonnonkosmetiikaksi tuoksu on jopa karkkimainen eikä lainkaan vihreän yrttinen, vaikka vaikuttavana ainesosana on merifenkoli. ”Youth Restoring” tuo tuotteeseen vahvan anti-age-fiiliksen mutta tällaiselle 25+ iholle voide oli ihan sopiva, enkä huomannut käytön aikana kiristävää tunnetta tai muita ongelmia.

Voide on keskitäyteläistä ja yllätyksekseni mattaisen sileän pinnan jättävää. Pinta jää jännän ”kuivan” tuntuiseksi, vaikka kosteutusteho on samalla korkea. Varsinkin öljyseerumeista yövoide tasoitti pahimman tahmaisuuden nopeasti ja ”lukitsi” tehoaineet ihon pinnalle. Voiteen käyttöaikana en kokenut kasvojen satunnaista punoitusta aamuisin, vaan iho tuntui yksinkertaisesti hyvältä ja kosteutetulta. Oiva mattapinnan jättämä voide, joka sopii myös kuivaihoiselle!

Pumppupakkaus ei kuitenkaan ole kätevin mahdollinen: pumppua on vaikea painaa sormella sen pyöreän muodon takia ja liian pieni suuaukko tukkeutuu helposti. Näin voidetta ruiskuaa välillä mihin sattuu.

Beauty Sleep Pillow Scent

Tyynytuoksun tarkoitus on rauhoittavalla tuoksusekoituksella auttaa nukkujaa rentoutumaan ja nukahtamaan nopeammin. Laventelin, vetiverin, salvian ja appelsiinin kimppa on onnistunut ja kääntää ajatukset rauhallisempaan suuntaan. Tyynyllä tuoksu ei ole kovin voimakas enkä kokenut tukehtuvani hajusteisiin, vaan puuvillalakanoihin jää henkäyksenomainen, laventelinen tuulahdus.

Minulla tuoksu toimi parhaiten siten, että assosioin tuoksun tiettyyn kellonaikaan ja nukkumaanmenoon. Näin ollen haistaessani tyynytuoksun minun alkaa tehdä heti mieli mennä peiton alle nukkumaan (tai lepäämään, jos uni ei tullut). Unen laatuun en kokenut tuoksun merkittävästi vaikuttavan, mutta tuoksun suihkuttelu on minulle yksi rauhoittavista iltarutiineista ja rutiinit sinällään auttavat parempaan uneen ja nukahtamiseen. Suihkaisen tuoksua myös matkatyynyliinaan, mikäli nukuin poissa kotoa: näin vieraassa paikassa nukkuminen kävi helpommaksi. Tyynytuoksu siis helpotti nukkumaanmenoa, josta tulee väistämättä stressaava juttu jossain vaiheessa unetonta kautta kun nukkuminen ei onnistu ja kaikki siihen liittyvä alkaa ahdistaa.

Beauty Sleep -tuotteiden kyytipojaksi sain myös Supermood-kollageeniraakasuklaata, joka ennakkoluuloistani huolimatta maistui oikein kivalle. Pala päivässä pitää rypyt loitolla, vai miten se vanha viidakon sanonta nyt menikään…

Yövoiteen hinta on noin 69 euroa, tyynytuoksun noin 39 euroa ja kollageenisuklaan noin 8 euroa. Kauneusunisarjaan kuuluu myös muita kiinnostavia tuotteita, kuten seerumi, silmänympärysvoide ja TYYNY. Loogistahan on, että hyvää unta tavoittelevaan kauneudenhoitoon vaikuttaa oleellisesti myös päänalusen muotoilu.

 

Onko Supermood sinulle tuttu merkki? Nukutko hyvin, vähintään 8 tuntia päivässä?

 

Tuotteet on saatu testiin Supermoodilta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Joliella oli hullun hyvä tarjous just noista supermoodin tuotteista, ja tilasin sieltä kasvo- sekä sy-seerumin. Mutta en ole vielä päässyt testaamaan kun nykyistä Lumenen seerumia on vielä jäljellä. Kärsimättömänä yritän lutrata sitä että pääsisin kokeilemaan noita uutuuksia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework