Superhelpot kesäkynnet

Kuten suurin osa teistä lukijoista varmasti tietää, olen aika kädetön mitä tulee kynsikoristeluihin. Toki osaan tehdä monet helpoimmista koristelutekniikoista kuten liukuvärjäyksen ja polkkapilkut, mutta ajankäytön koristeluun pitää olla minimaalista ja kuvion on onnistuttava kerrasta (ja myös vasemmalla kädellä). Siksi olenkin ihastunut kaikenlaisiin glittereihin ja muihin päällyslakkoihin, joilla saa yhdellä kerroksella näyttävää ja koristeellista jälkeä lakan kuin lakan kanssa.

Yhden tällaisen päällyslakkaihmeen olen unohtanut blogissa esitellä, vaikka se pääsee varsinkin näin kevät-kesän aikaan kynsilleni yhä useammin. Kyseessä on L’orealin Top Coat Confettis -kynsilakka sävyssä 916 Confettis.

Tämä pilkkupäällyslakka sisältää eri kokoisia mustia ja valkoisia ”konfettiglittereitä” ja aavistuksen shimmeriä. Sellaisenaan se sopiikin siis erinomaisesti tasaisten creme-lakkojen päälle. Lakkauksesta tulee vähän niin kuin joidenkin linnunmunien pinta ^_^

Etevimmät voivat käyttää konfettilakkaa niin sanotun sandwich-lakkauksen tekoon: yksi kerros vaaleaa läpikuultavaa lakkaa, yksi konfettia ja päälimmäiseksi jälleen vaaleaa läpikuultavaa lakkaa. Kerrostettuna lakat muodostavat kivan efektin ja voileipä on valmis.

Mikä on sinun suosikkikynsienkoristelukikkasi? 🙂

Comments

    • Uuh, Essie! <3 Mulle taas Essien glittereistä Cut Above on se paras ja ihanin. Vähän niin kuin korvaaja OPIn Teenage Dreamille jota myös palavasti rakastan.

  1. Glitterit on kans mun suosikkeja koristeluun 🙂 Ne on niin helppo tapa piristää lakkausta! Ja confettis on ihana <3

    • Arvaapa vaan, että mulla on taas glitteriä vanhan yksivärisen lakkauksen päällä! 😀 Melkein mun signature nail style, kun yksiväriset kynnet muuttuu joko pilkullisiksi tai glitterisiksi aika nopsaan… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework