Suosikkinudepuna: MAC Japanese Maple

Lienee jo kaikille lukijoilleni selvää, että rakastan intohimoisesti MAC-meikkimerkin tuotteita. Sarjasta löytyy toki omat hutinsa, mutta pääosin tuotteet ovat hintansa lupaamaa laatua: etenkin huulipunat ovat aarioideni arvoisia. Pääsen nykyään useammin vierailemaan tuolla kohtalokkaalla MAC-tiskillä Helsingin Stockmannilla joten päätin esitellä viimeaikaisimman löytöni, joka on mielettömän kaunis nudepuna nimeltä Japanese Maple.

Arvoin pitkään Japanese Maplen ja suositun Creme d’Nuden välillä, mutta Maplen aavistuksen paremmin huulilleni sopiva sävy sai kääntymään sen puoleen. Myös myyjän suositus minulle oli nimenomaan Maple, Creme taittoi hänen mukaansa hieman liian vaaleaan suuntaan.

Japanese Maple on ollut juuri sitä mitä toivoin, eli kevyesti peittävä nakupuna joka sopii sekä arkimeikkiin että kunnon savusilmien kaveriksi. Laadultaan Maple on MACin termein ”cremesheen” eli puolipeittävä ja kosteuttava huulipuna. Maple sopii hyvin huulilleni myös niiden ollessa hieman huonommassa kunnossa, eivätkä ihonriekaleet korostu inhottavasti. Päinvastoin, koostumus on pigmenttinen ja kosteuttavan tuntuinen.

Näin vaalean nudepunan kanssa koen tarpeelliseksi häivyttää huulteni rajoja hieman vaalealla rajauskynällä ja Maplen kaveriksi on valikoitunut Max Factorin Colour Elixir Lip Liner sävyssä Pink Petal. Arvostelin kyseisen kynän aiemmin kuivaksi, enkä vieläkään ole saanut kulutettua sitä loppuun. Kestän kuitenkin rajauksen kanssa toimimisen, kun saan siihen kosteuttavan punan päälle.

MAC-huulipunaperheeni kartuttaminen on hyvässä vauhdissa, sillä tätä ostosta seuraavana päivänä ostin jälleen uuden ihanuuden samaiselta tiskiltä. Onneksi hankkiuduin juuri eroon halvemmista ja vääränsävyisistä huulipunista ja voin hyvällä omatunnolla kerryttää punavarastojani.

Onko sinulla jokin ylivoimaisen ihana vaalea huulipunasuosikki? 🙂

Comments

 1. Mä en ole vaaleiden punien suurkuluttaja, mutta viime aikoina olen kyllä lämmennyt MACin Blanketylle ja vanhalle Feed the Senses -kokoelmapunalle. Molemmissa on sellainen jännä, aavistuksen tuhkainen sävy. Vaaleat nudepersikat olen hissukseen siirtänyt sivuun, niissä ottaa nyt joku pahasti vastaan. 🙂

  • En mäkään ennen ollut! Japanese Maple on avannut mun silmät nudepunille noin yleensäkin 🙂 Ja tämä sävy ei muutenkaan ole ”liian” mitään, oikeastaan tosi neutraali nudepunaksi mielestäni.

   On kyllä aika jännä huomata, kuinka eri tavoin oma huulten väri vaikuttaa nimenomaan nudepuniin! Mulla ei jotkut toimineet juuri yhtään, mutta onneksi osaava myyjä löysi mulle tuon Maplen 🙂

 2. Nätti puna, itse vierastan itselläni hieman nudeja sävyjä, paitsi silloin, jos on rusketusta pinnalla, ilman sitä yleisilme jää jotenkin vaisuksi.

  • On totta, että nudepunat saattavat joidenkin huulilla näyttää ennemminkin kalmaisilta kuin mukavan raikkailta :/ Mun huulille sävyn valinta oli jotenkin tosi vaikeaa, kun tuntui että joistain tuli juurikin tuollainen vaisu look ja jotkut taas sopivat oikein hyvin. En kyllä odota mitenkään innolla seuraavan nudepunan hankintaprosessia ;D (kuka tämänkin uskoisi, totta kai odotan!)

 3. Ei ole ollut muutenkaan punat mun juttuja moneen vuoteen mut nyt tais tulla 😀
  Löydän itseni samaiselta tiskiltä lauantaina ja kiitos sinun tiedän nytmitä ostan!

  • Vitsit, hyvä että mun ostoksista oli apua! 🙂 <3 Just tän takia blogia kirjoitankin, että muut tekisivät myös hyviä löytöjä.

   Se tiski on sitten kohtalokas, että varo vaan! 🙂

  • Mäkään en ollut ikinä edes kuullut tästä, mutta aivan mahtavahan tämä on <3 Kiitokset vaan hyvälle myyjälle, joka tämän mulle valkkasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework