Some-elämää

Olen vihdoin siirtynyt nykyaikaan ja hankkinut itselleni paljon kehutun ja parjatun iPhonen. 5s on mahdollistanut aktiivisemman päivitystahdin sosiaalisen median syövereissä, ja kirjoitan itse asiassa tälläkin hetkellä tätä postausta kännykkäni välityksellä. Kukaan ei ole enää turvassa ruokakuviltani!

Tässä siis pikaopas Miten niin liikaa? -blogin lukuisiin seuraamismahdollisuuksiin.

Google-lukija, Bloglovin’ ja Blogilista
Nämä tutut ja turvalliset seurantakeinot löydät sivupaneelista oikealta. Nämä palvelut mahdollistavat suosikkiblogien seuraamisen syötteen kautta, eli lukija saa aina ajantasaisen tiedon postauksista. Bloglovin taitaa olla suosituin, mutta itselleni kätevin on tällä hetkellä Googlen oma Blogger-seurantatyökalu.

Facebook
FB-seuraajaksi pääsee myös oikealla olevan sivupalkin kautta. Siellä onkin jo melkein sata tykkääjää, wau! Facebookissa julkaisen postaukset ja pieniä kosmetiikka-aiheisia juttuja arjesta, jos haluan esimerkiksi vinkata tykkääjille hyvästä tarjouksesta tai uutuustuotteesta. Postauksien päivittämisessä on ollut vähän ongelmaa oman koneeni hidastelun takia. Toivottavasti RSS Graffiti -sovellus tuo tähän avun.

Pinterest
Pinterest-tilini päivittäminen helpottui huomattavasti, kun sain käsiini älypuhelimen (joka toimii kunnolla, toisin kuin wp7-lumiani). Pinterest sisältää ideatauluja kauneuden ja kosmetiikan osalta: tililläni on omat kansiot hiuksille, meikille, kynsille, kosmetiikkarakkaudelle ja fiksuille säilytyssysteemeille. ”Pinnailuun” jää helposti koukkuun ja voinkin luvata, että inspistaulut tulevat lisääntymään. Pääset seuraamaan Pinterest-inspiksiäni täältä.

Instagram
Instagramia odotin eniten ja täytyy myöntää, että iPhoneen saatavat sovellukset olivat yksi suurimmista syistä puhelinvalintaani. Facebook on minulle enemmän tarkkaan harkittujen tilapäivitysten julkaisua varten kuin satunnaisiin kuviin tai hehkutuksiin. Kuvalliselle ilotulitukselle Insta onkin mitä oivallisin paikka ja siellä julkaisen kuvia huomattavan alhaisella kynnyksellä. Varoitus: saattaa sisältää aivan turhia räpsyjä ei-niin-tapahtumarikkaasra arjestani! Nimimerkkini on mielikuvituksellisesti @elisa_liiallisuuksia ja tarjonta koostuu sekä omasta että blogielämäni kuvallisista taltioinneista. Insta- ja Pinterest-painikkeet tulevat myös saataville tuohon sivupalkkiin, kunhan saan ne askarreltua.

Mitkä ovat sinun ykkös-somekanavasi? 🙂

Comments

    • Joo, mulla toimii juurikin noin 🙂 Insta siis hetken huumalle ja blogi harkitummalle sisällölle.

  1. Jej! Piti heti käydä ettii sun instagramista. Mulla Instagram oli tosiaan ensimmäinen sovellus jonka latasin kun sain uuden puhelimen! 😀

    • Haha, en ehkä kehtaa tunnustaa että niin oli munkin… Pakotin myös poikaystävän pohtimaan mun kanssa eri nimimerkkejä kun se eka vaihtoehto olikin jo käytössä 😀

  2. Kyllä ne samat on kun sullakin ja nyt tästä lähenkin stalkkaamaan sua myös instan kautta 😀
    Ite oon tykänny samasta puhelimesta tosi paljon, meillä on todella hyvä ja tiivis suhde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework