Monen tilanteen luomiväritrio

Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Smashbox on nostanut profiiliaan Suomessa hurjasti viimeisen vuoden aikana. Uusittu linja ja uudet tuotteet ovat hurmanneet monia – minutkin. Smashboxin imago saattaa ensivilkaisulla vaikuttaa hieman vaikeasti lähestyttävältä: Instagram-meikkejä, övereitä värejä ja spesiaalituotteita löytyy joka lähtöön. Valikoimasta löytyy kuitenkin hyviä poimintoja arkimeikkaajalle ja nyt esittelen niistä yhden, Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio -luomivärit.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio, Double Tap – Meme Girl, Gif Me That, Side Hustle

Muodon ja funktion onnistunut yhdistelmä

Kameran objektiivista designin lainannut luomiväritrio on pakkaukseltaan näppärän ohut olematta rimpula. Oiva valinta reissukassiin, nopeaan arkimeikkiin ja ainekset myös näyttävään bilemeikkiin. Koko linjan sävyvalikoima kattaa tietysti neutraalit ja helppokäyttöiset sävyt, mutta myös väriä, duochromea ja metallia löytyy. Häivytyssävy täytyy usein onkia toisesta paletista, mutta hätätapauksessa sen korvaa esimerkiksi aurinkopuuterilla tai ihan puuterilla.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio, Holy Crop – Loungerie, Outfoxed, Miss Chili

Koostumuksen riemuvoitto

Pigmenttiä näissä piisaa, mutta häivytettävyys on silti pidetty kunnossa eikä varisevuuskaan koidu haitaksi. Olen arjessa monesti näppärien yhden sävyn meikkien suosija ja Photo Edit -luomiväreistä löytyy juuri tähän tarpeeseen sopiva metallisävy. Välillä tummennan ulkonurkkaa mattasävyllä, joskus tyydyn hutaistuun luomivärirajaukseen – niin tai näin, kolmessa värissä on yllättävän paljon variaatiota. Luovuutta tulee käytettyä ihan eri tavalla, kun käytössä on 12 sävyn sijaan kolme.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio, #Repost – Sparkle Pony, Say What?, Stormy

Yllätyksiä ja monivivahteista hohtoa

Osa kolmikoista kätkee sisälleen todellisia herkkuja, kuten yllä oleva #Repost. Kuviin on mahdotonta tallentaa paletin sävyjen vivahteikkuutta: se mikä paletissa näyttää tavanomaiselta, hehkuu iholla monenkirjavissa väreissä. Vaalein Sparkle Pony on ihana, läpikuultava samppanja tukevalla vaaleanpunaisella vivahteella. Say What? -väri hehkuu jäisenä violettina, joka taittaa tietyssä valossa paitsi hopeaan, myös jotenkin kummasti vaaleanpunaiseen. Stormy on useasti nähty siniruskea, mutta tässä on erityisen kiva, puhtaan sininen vivahde.

Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio, Punked – Rock Icon, Punked, Blackout

Ei makeaa mahan täydeltä

Hintava Photo Edit -paletti kuitenkin on. 24 euroa kolmesta sävystä on monelle vähintään kipurajalla, ellei jopa täysin kannattamaton hankinta. Itse asettaisin hinnan ennemmin 17 euron tienoille, jolloin trio olisi jo äärimmäisen hyvä löytö. Ymmärrän kuitenkin Smashboxin semi-selektiivisen, ammattilaislaatuisen imagon ja yhtä palettia kohti nähdyn panostuksen: jokainen trio sisältää ohjeet meikkiin takaosan tuotetarrassa. Asiakas siis saa ostokselleen niin paljon lisäarvoa kuin kompaktissa pakkauksessa on mahdollista.

Oma suosikkini testatuista paleteista on ehdottomasti lämminsävyinen Holy Crop. Punaisen, ruskean ja samppanjan sävyjä yhdistelevät paletit ovat mulle aina helpoimpia käyttää. Poistuin mukavuusalueelta Punked-paletin kanssa, ja lopputulos on nähtävissä täältä. Punked sopiikin parhaiten vahvojen meikkien ystävälle, arkimeikkaajalle suosittelen ruskeasävyistä Double Tapia. Jos kylmät sävyt ovat mieleesi, tartu ihmeessä #Repostiin! Harmittaa ihan, että minulle tuon trion sävyt eivät ole parhaimmasta päästä.

Suositko meikissä isoja paletteja vai haluatko kompakteja kokonaisuuksia? Oletko kokeillut Smashboxia?

Comments

  1. Tykkään paleteista, mutta kyllä kompaktit kokonaisuudet vetoaa silti vieläkin enemmän. Mulla ei Smashboxilta pahemmin ole luomivärejä käytössä, mutta muita tuotteita on kyllä tullut kokeiltua ja muutamia suosikkejakin joukosta löytyy.

    • Molemmissa on kieltämättä puolensa! Smashboxilta on kivoja myös se Primerizer, pohjustusöljy ja siitä uudesta ripsarista oon kans kuullut hyvää 🙂

  2. Mulle uppoaa tää Smashboxin pakkausmuotoilu ja brändin ulkoasu muutenkin. En omista kauheasti heidän tuotteitaan, mutta lähes kaikki, mitä olen kokeillut, on toiminut tosi hyvin. En tiedä, onko parikymppiä toimivasta luomiväripaletista liikaa varsinkin, kun näillä voi tehdä kätevästi koko silmämeikin.

    Ite ainaki osta mieluummin tämmöisen kuin vaikka Diorin viisikon, joka maksaa todella paljon enemmän, plus värit ovat monesti helmiäisiä, mikä ei omille kasvoilleni sovi ollenkaan, koska minulla on raskasluomiset surusilmät. Ylipäänsä olis kiva saada enempi mattapaletteja.

    • Ihan totta, hyvästä maksaa mielellään! Varsinkin, jos tuote on monikäyttöinen ja sillä saa aikaan erilaisia lookkeja – ja jo muutamalla sävyllähän saa, kunhan laatu on hyvä. Kiitos kommentista, oli kiva lukea että muutkin ovat tykänneet Smashboxista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework