Sipaus sinistä

Blogissa usein puhun tietyistä jutuista suosikkeinani ja suosittelen niitä joka välissä. Välillä kuitenkin omat opit unohtuvat ja takuuvarmat meikkikikat jäävät unholaan. Päätin nostaa yhden lemppareistani esille pitkästä aikaa, ja itse asiassa tykästyin tyyliin niin että taisin meikata samanlaisen tyylin kolmena päivänä peräkkäin.

Kyseessä on tietysti ikisuosikkini, värillinen rajaus. Tällä kertaa päädyin tummansiniseen ja vitsit että rajaus näytti pitkästä aikaa raikkaalta! Tummansininen ei ole silmiinpistävä väri, mutta ei ihan tavallinen musta tai ruskeakaan. Jos siis epäröi lätkäistä luomille neonväriä, kannattaa kokeilla ensin tummempia sävyjä! Esimerkiksi luumuinen violetti, metsänvihreä ja oliivinkeltainen sopivat hyvin aloittelijoille tummansinisen lisäksi.

Muuhun meikkiin ei rajauksen lisäksi tarvitse tehdä suuria muutoksia. Tässä kokonaisuudessa toimii parhaiten vaalea väri koko luomella ja keskitumma varjostussävy luomivaossa. Ja runsaasti ripsiväriä, tietty.

Jos mulla olisi oma meikkisarja, yksi ehdoton tuotelinja olisi valikoima pehmeän geelimäisiä rajauksia eri väreissä. Tämä sininen rajaus on Clarinsin toissakesän Colors of Brazil -paletista ja siinä on aikas ihanteellinen koostumus: napissa oleva väri on pigmenttistä, pehmeää ja helposti levittyvää mutta ei suttaannu helposti. Siveltimellä saa piirrettyä siis juuri niin tarkkaa jälkeä kuin haluaa.

Mikäli geelimäisen rajauksen käyttö on vielä opetteluvaiheessa, tsekkaa vinkit tästä postauksesta!

 

Säväytätkö sinä värillisillä rajauksilla vai tuntuuko musta omimmalta?

 

Comments

  1. Mun on kyllä kans pakko sanoa, että värilliset rajaukset näyttää superkivoilta. Ihme, etten itse sitten käytä niitä. Tästä siis muistutus itsellenikin. Ihanalta näyttää sun meikki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework