Sininen smoky x 2 / Double blue smokey

Tummempia meikkej√§ toivottiin arvontapostauksen kommenteissa, joten sellaisia saatte ūüôā

Sininen on minulle aika hankala väri, sillä en pidä siitä oikein missään: siniset vaatteet yöks, siniset sisustusasiat blaah, sininen-mikä-vaan nääh. Minun onkin siis erityisen vaikea käyttää sinistä silmämeikissä, vaikka sellainen tällaiselle sini-harmaasilmäiselle sopisi kuitenkin ihan hyvin. Päätin kuitenkin harjoitella ja tein samointein kaksi hyvin samantyylistä sinistä smoky eye -meikkiä; toinen on inasen tummempi ja huolitellumpi kuin toinen.

Ensimm√§inen oli minulle day time look ja k√§ytin siihen puhtaan sinisen luomiv√§rin sijasta turkoosihtavaa MUS:in Crashia (n√§kyy my√∂s t√§√§ll√§) ja Tarten True Blood -paletin tummansinist√§ Nocturnalia. Tuo Nocturnal on oikeastaan aivan todella ihana s√§vy, turhaan olen sit√§ sen sinisyyden takia karsastanut… Sis√§nurkassa iki-ihana Fyrinnaen Nijiro. Poskilla Miyon poskipuna s√§vyss√§ Peach*.

Samana iltana minulla oli ihan oikeaa menoa, johon sain kerrankin v√§s√§t√§ n√§tin meikin ja t√§ll√§yty√§ v√§h√§n muutenkin. T√§m√§ onkin siis re-creation, uudelleenluotu meikki aiemmasta. Nyt korvasin Crashin viel√§ sinisemm√§ll√§ Fyrinnaen Sleepy Hollow’lla ja lis√§sin Nocturnalin lis√§ksi luomivakoon Tarten glitterimustaa Immortalia. Immortal ei onneksi ollut ihan niin glitterinen kuin luulin. Sis√§nurkkaan ja alaluomelle lis√§sin aavistuksen Tarten The True Deathia, joka olikin paljon hopeisempi kuin osasin odottaa. Juuri tuon hopeisuuden takia en ehk√§ tyk√§nnyt t√§st√§ meikist√§ niin paljoa kuin tuosta aiemmasta, vaikka t√§m√§ oli paljon huolellisemmin toteutettu ja mietitty kokonaisuus. Poskilla on sama puna kuin aiemmassakin meikiss√§, Miyon Peach*. Huulilla Natural Code Soft Papaya.

Kumpi oli teid√§n suosikkinne? Aika samantyylisi√§h√§n n√§m√§ nyt olivat, mutta mukavuusalueelta poistuminen on kuitenkin aina j√§nn√§√§ ūüôā

Mikä on teidän suhteenne siniseen? Löytyykö muita inhokkivärejä?

PS. Arvonnan tulokset tulevat ihan pian!

*saatu testiin blogia varten Face Helsingiltä.Here are the two smokey looks I created using colour blue. Blue has always been a difficult one for me, I practically never like it…


The first look was created with MUS Crash + Tarte Nocturnal. I really like Nocturnal, it’s gorgeus deep blue. Inner corner: Fyrinnae Nijiro, my all time favourite. Blush: Miyo Peach.


The second look was a bit darker since I was going out to eat and wanted to look chic. Here I used Fyrinnae Sleepy Hollow (gorgeus!), Tarte Nocturnal and Tarte Immortal, which wasn’t so glittery I thought it would be. I added some Tarte The True Death on lower lashline and inner corner and maybe overdid it with the silver. Blush: Miyo Peach. Lips: Natural Code Soft Papaya.


Do you hate/love some spesific colours? Which one of the looks did you like best? ūüôā

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

Comments

 1. En tiedä mutta mulle tulee aina sinisestä mieleen ; ala-aste, ja ensimmäiset luomiväri kokeilut ūüėÄ
  mutta olen pikku hiljaa itekkin alkanu käyttämään sinistä luomilla ūüôā sopii sulle tosi hyvin!

  • No joo, ala-astehan mullekin sinisestä meikistä tulee lähinnä mieleen ūüėÄ Sininen tosiaan sopii meikkiin näin aikuisemmallakin iällä yllättävän hyvin, tosin ihan mitään vaaleansinistä en ainakaan toistaiseksi ole uskaltanut luomilleni levittä.

 2. Tykkään sinisistä silmämeikeistä, mutta en vain osaa tehdä niitä itselle. Sellainen vähän hohtava vaaleansininen on pahimmillaan kamala, mutta ihastelen usein turkoosiin taittavia sinisiä tai petroolinvärisiä meikkejä. Sydämeni vuotaa verta, ettei mulle oikein sovi petroolinsävy.

  Tykkään molemmistä meikeistä, mutta ensimmäinen on jotenkin erityisen onnistunut ja kaunis yhdistelmä.

  • Petrooli <3 Ah!

   Minä pidin myös tuosta ensimmäisestä ja harmittelen näin jälkikäteen, etten tehnyt tuosta jälkimmäisestä tummempaa versiota. Olisi päässyt Nocturnalkin oikein oikeuksiinsa, kun olisi ollut koko luomella sitä ūüôā

 3. Sininen on oma lempivärini ja kaunis silmissä, kun se vain sopii sille tyypille, kenellä sitä on! ūüôā Harmitus vain, mulle se ei todellakaan sovi. Pakko kyllä munkin sanoa, että ala-aste tulee pahasti mieleen kanssa sinisestä luomiväristä. Oikeastaan muistan, että oma ensimmäinen luomivärini oli sininen, jota sitten hienosti huidoin kulmakarvoihin asti tasapaksun kerroksen. ūüôā Huh, onneksi ei enää..

  Oma lempparini noista kahdesta on ensimmäinen, sopii sulle ihan törkeän hyvin! ūüôā

  • Hih, kiitos ūüôā

   Munkin eka luomiväri oli joku sininen! Sellainen Maybellinen ”viilentävä” voidemainen… And oh my kun sitä tuli väärinkäytettyä. Tosin onneksi olen maalta kotoisin, niin ei edes yläasteella tarvinnut meikata jos ei jaksanut ūüôā

   Onneksi sinisen sävyjä on kuitenkin monia, joten kannattaa rohkeasti testailla kaikki läpi indigonsinisestä haaleaan taivaansiniseen ja turkoosiin… Eiköhän siitä välistä joku kiva sävy löydy ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2019 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework