Sininen smoky x 2 / Double blue smokey

Tummempia meikkejĂ€ toivottiin arvontapostauksen kommenteissa, joten sellaisia saatte 🙂

Sininen on minulle aika hankala vÀri, sillÀ en pidÀ siitÀ oikein missÀÀn: siniset vaatteet yöks, siniset sisustusasiat blaah, sininen-mikÀ-vaan nÀÀh. Minun onkin siis erityisen vaikea kÀyttÀÀ sinistÀ silmÀmeikissÀ, vaikka sellainen tÀllaiselle sini-harmaasilmÀiselle sopisi kuitenkin ihan hyvin. PÀÀtin kuitenkin harjoitella ja tein samointein kaksi hyvin samantyylistÀ sinistÀ smoky eye -meikkiÀ; toinen on inasen tummempi ja huolitellumpi kuin toinen.

EnsimmĂ€inen oli minulle day time look ja kĂ€ytin siihen puhtaan sinisen luomivĂ€rin sijasta turkoosihtavaa MUS:in Crashia (nĂ€kyy myös tÀÀllĂ€) ja Tarten True Blood -paletin tummansinistĂ€ Nocturnalia. Tuo Nocturnal on oikeastaan aivan todella ihana sĂ€vy, turhaan olen sitĂ€ sen sinisyyden takia karsastanut… SisĂ€nurkassa iki-ihana Fyrinnaen Nijiro. Poskilla Miyon poskipuna sĂ€vyssĂ€ Peach*.

Samana iltana minulla oli ihan oikeaa menoa, johon sain kerrankin vĂ€sĂ€tĂ€ nĂ€tin meikin ja tĂ€llĂ€ytyĂ€ vĂ€hĂ€n muutenkin. TĂ€mĂ€ onkin siis re-creation, uudelleenluotu meikki aiemmasta. Nyt korvasin Crashin vielĂ€ sinisemmĂ€llĂ€ Fyrinnaen Sleepy Hollow’lla ja lisĂ€sin Nocturnalin lisĂ€ksi luomivakoon Tarten glitterimustaa Immortalia. Immortal ei onneksi ollut ihan niin glitterinen kuin luulin. SisĂ€nurkkaan ja alaluomelle lisĂ€sin aavistuksen Tarten The True Deathia, joka olikin paljon hopeisempi kuin osasin odottaa. Juuri tuon hopeisuuden takia en ehkĂ€ tykĂ€nnyt tĂ€stĂ€ meikistĂ€ niin paljoa kuin tuosta aiemmasta, vaikka tĂ€mĂ€ oli paljon huolellisemmin toteutettu ja mietitty kokonaisuus. Poskilla on sama puna kuin aiemmassakin meikissĂ€, Miyon Peach*. Huulilla Natural Code Soft Papaya.

Kumpi oli teidĂ€n suosikkinne? Aika samantyylisiĂ€hĂ€n nĂ€mĂ€ nyt olivat, mutta mukavuusalueelta poistuminen on kuitenkin aina jĂ€nnÀÀ 🙂

MikÀ on teidÀn suhteenne siniseen? Löytyykö muita inhokkivÀrejÀ?

PS. Arvonnan tulokset tulevat ihan pian!

*saatu testiin blogia varten Face HelsingiltÀ.Here are the two smokey looks I created using colour blue. Blue has always been a difficult one for me, I practically never like it…


The first look was created with MUS Crash + Tarte Nocturnal. I really like Nocturnal, it’s gorgeus deep blue. Inner corner: Fyrinnae Nijiro, my all time favourite. Blush: Miyo Peach.


The second look was a bit darker since I was going out to eat and wanted to look chic. Here I used Fyrinnae Sleepy Hollow (gorgeus!), Tarte Nocturnal and Tarte Immortal, which wasn’t so glittery I thought it would be. I added some Tarte The True Death on lower lashline and inner corner and maybe overdid it with the silver. Blush: Miyo Peach. Lips: Natural Code Soft Papaya.


Do you hate/love some spesific colours? Which one of the looks did you like best? 🙂

Comments

 1. En tiedä mutta mulle tulee aina sinisestä mieleen ; ala-aste, ja ensimmäiset luomiväri kokeilut 😀
  mutta olen pikku hiljaa itekkin alkanu käyttämään sinistä luomilla 🙂 sopii sulle tosi hyvin!

  • No joo, ala-astehan mullekin sinisestä meikistä tulee lähinnä mieleen 😀 Sininen tosiaan sopii meikkiin näin aikuisemmallakin iällä yllättävän hyvin, tosin ihan mitään vaaleansinistä en ainakaan toistaiseksi ole uskaltanut luomilleni levittä.

 2. Tykkään sinisistä silmämeikeistä, mutta en vain osaa tehdä niitä itselle. Sellainen vähän hohtava vaaleansininen on pahimmillaan kamala, mutta ihastelen usein turkoosiin taittavia sinisiä tai petroolinvärisiä meikkejä. Sydämeni vuotaa verta, ettei mulle oikein sovi petroolinsävy.

  Tykkään molemmistä meikeistä, mutta ensimmäinen on jotenkin erityisen onnistunut ja kaunis yhdistelmä.

  • Petrooli <3 Ah!

   Minä pidin myös tuosta ensimmäisestä ja harmittelen näin jälkikäteen, etten tehnyt tuosta jälkimmäisestä tummempaa versiota. Olisi päässyt Nocturnalkin oikein oikeuksiinsa, kun olisi ollut koko luomella sitä 🙂

 3. Sininen on oma lempivärini ja kaunis silmissä, kun se vain sopii sille tyypille, kenellä sitä on! 🙂 Harmitus vain, mulle se ei todellakaan sovi. Pakko kyllä munkin sanoa, että ala-aste tulee pahasti mieleen kanssa sinisestä luomiväristä. Oikeastaan muistan, että oma ensimmäinen luomivärini oli sininen, jota sitten hienosti huidoin kulmakarvoihin asti tasapaksun kerroksen. 🙂 Huh, onneksi ei enää..

  Oma lempparini noista kahdesta on ensimmäinen, sopii sulle ihan törkeän hyvin! 🙂

  • Hih, kiitos 🙂

   Munkin eka luomiväri oli joku sininen! Sellainen Maybellinen ”viilentävä” voidemainen… And oh my kun sitä tuli väärinkäytettyä. Tosin onneksi olen maalta kotoisin, niin ei edes yläasteella tarvinnut meikata jos ei jaksanut 🙂

   Onneksi sinisen sävyjä on kuitenkin monia, joten kannattaa rohkeasti testailla kaikki läpi indigonsinisestä haaleaan taivaansiniseen ja turkoosiin… Eiköhän siitä välistä joku kiva sävy löydy 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework