Sininen silmämeikissä: kasaria vai nykyaikaa?

Lähdin sambameikkikokeiluni jälkeen uusille urille Inglot-palettini kanssa: tällä kertaa vuorossa on jäätävän kylmä sini-hopeinen meikkilook. Kuten aiemminkin olen kertonut, on sininen minulle vieras juttu silmämeikissä. Siihen olen kuitenkin tarttunut useammin kuin edellisen postauksen punaiseen, mutta totuttelua sinisilmäisyys (olen kyllä niin hauska) edelleen vaatii.

inglotsin3

Tällä kertaa lopputulos oli luomella yllättävästi turkoosiin taittava, jolloin sinisävyt asettuivat heti lähemmäksi minulle tuttuja ja turvallisia vesiä. Kuten paidan väristäkin huomannette, juuri turkoosi on värikartalta se kylmä sävy johon ensimmäisenä tartun.

inglotsin

Liikkuvalla luomella on kahden värin sangen yksinkertainen yhdistelmä: hopeanharmaa (pearl 454) pitää huolta sisänurkasta ja ulkonurkan ja luomivaon sai hoidettavakseen vaaleansiniturkoosi (amc 70). Hyvin samoilla linjoilla mentiin siis kuin puna-kultaisenkin meikin kanssa. Eihän sitä nyt ihan hulluttelemaan sovi lähteä.

inglotsin2

Tästäkin lookista tykkäsin kovasti, vaikka lämpimämmät sävyt ovat yleensä enemmän minua. Näin syksyn tullen alan kuitenkin huomaamatta haaveilla tummista smoky-meikeistä, joissa pääosaa näyttelevät harmaa ja musta…

Kumpi on enemmän sinun mukavuusalueellasi, sininen vai punainen? 🙂

Ja kyllä, mielestäni sininen on ehdottomasti nykyaikaa!

Next round with new Inglot eyeshadows: this time I brought together turquoise blue pearl 454 and silvery grey amc 70. I really like the look though cold shades usually aren’t my cup of tea.

How do you like the blue-look? Is it more like the 80’s? 😉

Comments

 1. Kaunis meikki! Mä voin käyttää kumpaakin. Punainen tarvii parikseen kyllä joko ihan mustaa tai sitten muuten värikkään meikin, muuten näytän, että olen itkenyt 😀 Sinisiä meikkejä olen tehnyt paljonkin, riippuu ihan miten ne sommittelee.

  • Jep, punainen on kyllä vaikeampi käyttää meikissä kuin sininen kun muut värit pitää miettiä niin tarkkaan. Oma arkuuteni siniseen tulee yksinkertaisesti lämpimän sävyisestä ihonväristä, joka ei kaikkien sinisten parina ole ihan hyvä juttu.

  • Kiitos paljon! 🙂 Nämä on kyllä niin makukysymyksiä, että kumpi miellyttää enemmän.

 2. Aivan ihana meikki! Sininen on ehdottomasti nykyaikaa,ja itselleni ainakin punaista luontevampi valinta. Sinisiä meikkejä olen tehnyt aika paljon ihan arkeenkin 😀

  • Kiitos! 🙂 Sininen varmasti onkin useammalle miellyttävämpi punaiseen verrattuna, mulle nyt vaan lämpimät värit passaa paremmin ihonsävyn takia.

 3. Ihana meikki, ja sopii hyvin paitaan 🙂

  Sininen on kyllä nykyaikaa, ehdottomasti. Ja punaista en edelleenkään oikein osaa käyttää, joten sininen on niistä ehdottomasti helpompi valinta 🙂

  • Kiitos Juille 🙂 Harvoin mätsäilen vaatteita meikkiin, mutta nyt oli ihan pakko kun kerran oli näin hyvä tilaisuus…

  • Aivan, sellainen tietynlainen tunkkainen sininen kuuluu kyllä sinne 80-luvulle edelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework