Simppeliä

Dior-taiteilujen jälkeen on aika siirtyä peruskesälookkiini, nimittäin yhteen luomiväriin koko luomella. Tämä on superhelppo ja nopea eikä vaadi tarkkoja häivytyksiä, kuivaluomiset ihmiset voivat viileänä päivänä jättää pohjustuksenkin pois. Minä en harmikseni näihin kuivaluomisiin lukeudu, joten kuvassa pohjustajana Lumenen silmämeikille tarkoitettu versio.

Luomella IsaDoran Gold-paletin keltainen kulta, rajaus
Goshin tummanruskea.

Tummanruskean rajauksen voi kirjaimellisesti sutaista luomelle ennen luomiväriä, sillä luomiväri peittää pienet harhaumat suorasta viivasta ja häivyttää rajauksen sumuisen oloiseksi. Näin rajaus ei ole niin määräävässä roolissa ja ripset näyttävät tuuheammilta.

Jos haluaa, niin väriä voi vielä häivyttää kulmaluulle vaalealla sävyllä. Tässä meikissä toimisi hyvin mattakin, harmikseni en vain sellaista (vielä) omista. Nyt korostusvärinä on käytetty IsaDoran paletin vaaleinta sävyä, josta on viime aikoina tullut minulle todellinen luottosävy. Jotenkin tähän vuodenaikaan tartun mieluummin lämpimiin sävyihin, ja sitä kautta siveltimeni alle eksyy ennemmin tämä lämpimään kultaan shiftaava vaalea kuin Inglotin neutraalimpi highlighter.

Muutenkin tämä IsaDoran paletti (Gold nimeltään) on aivan erinomainen. Ostin sen Hulluilta Päiviltä ja se on arjessa osoittautunut hyvin monikäyttöiseksi. Tykkään siitä, että mukana on myös kylmempi harmaanruskea/taupe, näin meikkiin saa halutessaan myös kontrastia.

Onko paras meikki kesällä yksivärinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework