Silkkaa kidutusta, avokkaat ja majakka / Pure Torture, Ruby Pumps and Lighthouse

Hih, otsikko kuulostaa ihan joltain novellikokoelmalta ^_^

Anyways, minua onnisti alemyynneissä kerrankin. Piipahdin sattumalta Ideaparkin Kicksissä kaverini kanssa, kun odottelimme Hevisauruksen (!) keikan alkamista ja mitä siellä olikaan: alepöydällä nökötti kokonainen hylly China Glazen lakkoja! Kaikki olivat alessa puoleen hintaan, eli tasan viidellä eurolla per puteli sain nämä ihanuudet mukaani.

Ostin siis sävyt Ruby Pumps (ylimmäisin), Pure Torture (keskellä) ja Lighthouse (alin). Kaikki lakat ovat sellaisia, joita olen jo pidemmän aikaa halunnut ja lukemattomia kertoja klikkaillut ostoskoriin lopulta kuitenkaan raaskimatta niitä ostaa (vaikka suuren meren toiselta puolen niitä saa järkyttävän halpaan kolmen dollarin kappalehintaan). Nyt kuitenkin sain ne<3

Täytyy sanoa, että ainakin Ruby Pumps on kaiken sen hehkutuksen arvoinen jota siitä olen kuullut. Tätä lakkaa en aio ikinä ikinä ikinä myydä tai antaa pois, tämä on ihana!

Kicksin myyjä kertoi syyksi hurjaan alemyyntiin sen, että CG poistuu kokonaan Kicksin valikoimasta ja tilalle tulevat Orlyn lakat. Harmittelimme tätä yhdessä, vaikka ovathan Orlynkin lakat ihan hyviä ja kaikkea… Mutta kun China Glazella on mielestäni kivemmat kokoelmat ja parempia sävyjä vakivalikoimassakin. Harmi, että China Glaze siis poistuu Kicksiltä, mahtaako sitä tämän jälkeen saada muualta Suomesta?

Nappasin tiskiltä vielä puolellatoista eurolla mukaan Dependin lakan sävyssä 249. Kiva kesäsävy tämäkin, vaikkakin 5ml pakkauskoko on järkyttävän pieni.

Muita alemyynneissä onnistuneita? 🙂

I was lucky to find three China Glaze polishes from sale and immediately went and bought them. Normally these would’ve cost 10 euros per piece but I got three for 15 euros! The shades are Ruby Pumps, Pure Torture and yellow Lighthouse. I have wanted these for a long time now and now I gots them <3 Especially Ruby Pumps has taken my heart.


The reason why these were on sale was that Kicks (a cosmetics store) will no longer have these in their range of nail lacquers. This made me sad because now I don’t know where to buy CG in Finland. You could order these from USA and they would be only like 3 dollars per bottle but well…


Have you found something from pre-sales? 🙂

Comments

 1. Ihania sävyjä! :)Mä ostin kans Kicksistä tuon Ruby Pumpsin ja Innocencen, olin ihan onnesta soikeena, kun en ollut niitä vielä netistä raaskinut tilata 😀 En usko, että China Glazea saa ainakaan sitten hetkeen Suomesta, paitsi nettikaupasta. Mutta tosi hienoa jos Orlyt tulee valikoimaan, oliko yhtään tietoa milloin on heidän hyllyissä? Viimeksi (pari viikkoa sitten) en Itiksen Kicksissä käydessä nähnyt kun minilakkoja ja niitä geelilakkoja.

  • Mäkin oon ihan hassun onnellinen näistä lakoista, vitsit mikä säkä kävi et saatiin nää alennuksella vielä 🙂

   Myyjä ei osannut sen enempää sanoa Orlyjen rantautumisesta Kickseihin, mutta varmaan kesän aikana jo. Pitäähän CG:n jättämä aukko paikata. Harmittaa vaan, että mikseivät voineet pitää molempia valikoimissa, mutta kaiketi Suomessa kynsilakkafanitus on vielä niin suhteellisen pientä ettei kannata taloudellisesti :/

 2. Arvasin heti otsikosta ainakin yhden asian jota tämä postaus koskee, eli tuon hienon Lighthousen! 🙂

  Helsingin Kickseissä en vielä huomannut että kaikki China Glazet olisivat olleet alennuksessa, joten hyvät hankinnat teit. 🙂

  Kiva silti että vaikka China Glaze poistuu, tulee jotakin kivaa myös tilalle eli Orly. 🙂

  • En ole vielä ehtinyt kokeilla Lighthousea kynsille, mutta se on varmana upea 🙂 Tykkään juuri tuollaisista keltaisen kultaisista sävyistä, ja kesäksi juuri passeli lakka<3

   Olehan kärppänä sielläkin, jos vaikka sattuisit bongaamaan CG-alet!

   Orlya en tunne ihan yhtä hyvin kuin CG:a, joten katsotaan saanko siitä uuden fanituskohteen vai jättääkö se ihan kylmäksi. Ainakin se Fowl Play on upea!

 3. Tulin huikkaan sulle tännekin, että arpaonni suosi sinua arvonnassani 🙂 olen laittanut sulle meiliä 🙂

  • Justiinsa vastasinkin sulle! Superhienoa, mä en oo ikinä voittanut näissä blogiarvonnoissa mitään 🙂 Odotan innolla voiteen testailua.

  • No näinpä :/ Mutta jossain pienissäkin kemikalioissa voi hyvin olla myynnissä OPI- ja CG-lakkoja älyttömän halpaan hintaan, kannattaa pitää silmät auki.

 4. mullakin on toi samainen dependin kynsilakka 🙂 se on tosi kivan värinen :)!

  fashionsituation.blogspot.com <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework