Seuraavat hopeaiset: Biozell Professional Hopeashampoo ja -hoitoaine

Edellisessä postauksessa esittelin KC Professionalin vaalean hiuksen hoitotuotteita Color Mask -tuoteperheestä ja nyt on vuorossa toinen kotimainen merkki hopeaisine purkkeineen, nimittäin Biozell.

 

 

Sain I love me -messujen Biozell-ständiltä mukaani uutuustuotteiden kassin, johon pyysin vielä näitä kahta tuotetta erikseen. Yksinkertaisesti nimetyt Hopeashampoo ja Hopeahoitoaine lupaavat taittaa vaalennetuista hiuksista pois keltaisia vivahteita ja samalla hoitaa hiusta.

 

 

Biozellin Hopeashampoo on selvästi sinistä ja aavistuksen hohtavaa. Koostumus on samankaltainen kuin KC Color Mask Pearlissa, eli hyvin ohut ja vesimäinen. Biozellin shampoo kuitenkin vaahtoaa paremmin ja tuntuu käytössä enemmän tavalliselta shampoolta. Myös tämä shampoo takuttaa hiuksia jonkun verran, mutta ei häiritsevästi. Oikein hyvä arkishampoo, joka auttoi hieman blondin kuontalon sävyn taittamisessa kylmempään. Vaikutus ei ollut ihan niin huomattava kuin olisin toivonut (varsinkin, kun itse aine on kovin pigmenttisen väristä) mutta oma hiuslaatuni on sieltä vaikeimmasta päästä mitä tulee väripigmentteihin.

Hopeashampoo saa siis arvosanan ”ihan hyvä”, mutta ison peukun edullisuudesta ja hyvästä saatavuudesta. Biozellia kun myyvät useat marketit ja päivittäiskosmetiikan osastot.

 

Biozell Hopeahoitoaine on suunniteltu nimenomaan Hopeashampoon tueksi, ei niinkään värinaamioksi yksinään. Hoitoaine on hyvin geelimäistä ja jännällä tavalla epätasaista. Väripigmentti on selvästi violetti, mikä poikkeaa shampoon sinisestä huomattavasti. Hoitavuudessa ei kuitenkaan ole moitittavaa, vaan Hopeahoitoaine hoitaa homman kotiin ja selvittää takut hetkessä. Olin vaikuttunut hoitoaineen nopeudesta: tätä ei tarvitse muhitella tuntikaupalla päässä, vaan hius silkoaa alle minuutin vaikutusajalla. Juuri nopean vaikutusajan vuoksi voisin ostaa tämän hoitsikan itsekin, sillä inhoan keksiä ”sijaistekemistä” suihkussa siksi aikaa, kun hiusaineet vaikuttavat…

Laitoin testituotteet eteenpäin äidilleni. Hänellä on huono tapa jättää hoitoaine kokonaan väliin, mutta Biozellin kanssa näin ei käy johtuen nopsasta vaikutusajasta. Kuulemma ”selkii hyvin ja on sileän kiiltävä” tukka nyt. Ihana äiti 🙂

Sekä hoitoaineen että shampoon hinta on noin 9-10 euron tienoilla ja Biozellia jälleenmyyvät ainakin suurimmat marketit. Biozellilla on myös ikioma verkkokauppa, josta löytyy muun muassa värinaamioita, väripaketteja ja erilaisia hoitotuotteita.

 

Blondin tukan hoitotuotteet: pihistys vai panostus? 🙂 Kaipaatteko vielä vertailua Color Maskien ja Biozellien välillä?

Tuotteet on saatu testiin blogin kautta ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework