Seesteinen oranssi ja tenttipaniikki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse asiassa mun pitäisi olla tällä hetkellä lukemassa tenttiin (tämä on niitä kuuluisia ”viime hetkiä”), mutta nyt oli pakko tulla esittelemään tämä The Body Shopin Shimmer Cubella tehty meikki. Tajusin nimittäin että edellisessä postauksessa jossa tämä meikki näkyi, pohdittiin vain hassuja poseerauksiani eikä ollenkaan kivaa, oranssia meikkiä.

Raikas oranssi kiinnitti heti huomioni toisessa kuutiopaletissa ja uskokaa tai älkää, mutta tämä oli minulle se helpoin sävy kokeilla ensiksi The Body Shopin nelikoista. Pohjustin luomen normaalisti ja lisäsin oranssia sormella, sillä niin pigmentistä saa kaiken irti koostumuksen ollessa hyvin kermainen ja tavallaan kostea. Mattaruskean varjostukseen lainasin toisesta paletista ja terävä nestemäinen rajaus tasapainotti kokonaisuuden. Värit häivyttyivät ihanteellisesti yhteen joten valittamista en keksi.

Huulille halusin väriä eri sävymaailmasta, joten tartuin toiseen The Body Shopin tuotteeseen: ihon pH-tason mukaan muuttuva huulipunakynä Smoky Plum on huulillani enemmän tumma kirsikka tai viileän marjaisa kuin luumu, mutta yhtä kaikki kiva tuttavuus. Kevyt, kosteuttavan tuntuinen ja nätti väri, mitäpä sitä enempää huulituotteelta vaatimaan. Olisiko esittely näistä huulipunakynistä paikallaan? Toinen testiin saamani sävy on vielä takataskussa.

Äh, nyt on kyllä ihan pakko palata suomen kielen syntaksin pariin ja toivoa, että tentti menee kuin ihmeen kaupalla läpi.

 

Mitenkäs siellä ruudun takana päivä on alkanut?

 

The Body Shopin Shimmer Cube ja Smoky Plum -huulipunakynä on saatu blogin kautta testiin.

Comments

 1. Ehdottomasti esittely huulipunakynista! Tuo Smoky Plum on oikein kivan näköinen 🙂
  Tsemppiä tenttiin! Tenttipaniikki on täälläkin (ihan liian) tuttua..

 2. Onpa muuten kiva yhdistelmä! 🙂 Multa on nuo Body Shopin Shimmer Cubet menneet kokonaan ohi. Kurkkasin nyt aiemman postauksenkin ja olipa pirteitä sävyjä! Täytyy käydä tutkailemassa 😉

  Ps. Oli kiva treffata viime torstain tilaisuudessa!

  • Kiitos! 🙂 Shimmer Cubeissa värit on tosiaan kirkkaita, saa aika makeita meikkejä niillä aikaiseksi.

   Niin, ja oli kyllä tosi kiva nähdä! Uusiin tyyppeihin on aina kiva tutustua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework