Seerumi x 3

Seerumit ovat tuote, josta kokemukseni mukaan huomaa samoin tein onko niistä apua vai ei. Eri seerumeilla on eri tuotelupauksia ja myös erilaisia koostumuksia löytyy huima määrä paksuista öljyistä melkein vesimäisiin ihmetippoihin. Seerumi on yleensä tiivistetty muoto hoitovoiteesta, eli siinä on suuri määrä hoitavia ainesosia ja siksi sitä tarvitsee levittää iholle vain pieni määrä. Seerumin tarkoitus useimmiten on tehostaa voiteen imeytymistä ja vaikutusta, siksi se levitetään heti kasvoveden jälkeen ennen varsinaista voidetta. Seerumeita voi käyttää joko kuureittain tai säännöllisesti päivittäin, käyttötiheys riippuu myös tuotteesta ja sen sisältämistä ainesosista.

V10 Plus on japanilaisesta ihonhoidosta innoituksensa saanut sarja, johon kuuluu laaja skaala erilaisia seerumeita. Seerumit kohdistetaan tietylle iho-ongelmalle ja niitä voi myös yhdistellä. Pulloissa on 30 millilitraa tuotetta ja helppo pipettiannostelu (3 tippaa aamuin illoin). Jokainen pullo on eri värinen, mikä on hauska yksityiskohta ja helpottaa saman pullon ostamista uudelleen.

Minulle testiin valikoitui kolme kappaletta seerumeita, joita olen nyt testannut ahkerasti. Pelkäsin että seerumit olisivat liialti toistensa kaltaisia, mutta näin ei suinkaan ollut.

V10 Plus A-vitamiini -seerumi

Aloitetaan vaaleanpunaisesta pullosta. A-vitamiinia suositellaan usein kuivalle iholle, joten ei ole ihmekään että juuri tämä valikoitui minulle. A-vitamiini eli retinoli (tuoteselosteessa Retinyl Palmitate) uudistaa ihoa ja isoina voimakkuuksina kuorii ihosolukkoa todella voimakkaasti. A-vitamiinituotteiden kanssa kannattaa aloittaa käyttö varoen, sillä toiset reagoivat herkemmin vitamiiniin kun toiset. Minulla geelimäinen seerumi alkoi vaikuttaa heti ja ihon uusiutumisen huomasi selvästi: pieni pintakuiva röpelö alkoi kuoriutua hitaasti pois ja sen mentyä iho pysyi sileänä ilman rajuja kuorintatoimenpiteitä. Suosikki!

V10 Plus Pycnogenol -seerumi

Pycnogenol on antioksidantti, jota saadaan männyn kaarnasta. Seerumin (tummanpunainen pullo) luvataan vahvistavan vitamiinien ja kollageenien vaikutuksia iholla, joten tämän pitäisi sopia erityisen hyvin kaveriksi muille seerumeille. Koostumukseltaan Pycnogenol on vaaleankeltaista, paksuhkoa geeliä ja minun nenääni hajutonta kuten A-vitamiinikin. Paksusta koostumuksesta huolimatta seerumi hulahti ihooni niin nopeasti, että tunsin tarvetta tuplata annostusta. En myöskään huomannut tällä niin huomattavaa vaikutusta kuin A-vitamiinilla, tuntui ettei Pycnogenol vaikuttanut ihoni kuntoon suuntaan tai toiseen. Ihotuntuma oli lähestulkoon sama ilman seerumia ja sen kanssa. Luulen, että Pycnogenol sopisi paremmin normaali-ihoiselle joka kaipaa pientä lisäkosteutusta ja tehotippaa iholleen.

V10 Plus Amino -seerumi

Oranssiin pulloon pakattu aminohapposeerumi vaikutti aluksi porukan tylsimmältä tapaukselta. Koostumus seerumissa on hajuton ja kahdesta muusta poiketen vesimäinen, jonka vuoksi epäilin sitä liian kevyeksi kuivalle iholleni. Olin kuitenkin väärässä! Aminohappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee kasvoista pehmeän tuntuiset. Tykkäsin käyttää Amino-seerumia etenkin aamuisin, kun iho tarvitsee hiukan ekstraboostia herätäkseen. Pian minulle valikoituikin rytmi, jossa iltaisin käytän A-vitamiiniseerumia ja aamuisin Aminoa. Yhdistelmä toimii todella hyvin ja pullot ovat riittoisa kaksikko.

Oli ihanaa huomata, että seerumit todella eroavat toisistaan niin koostumukseltaan kuin vaikutuksiltaankin. Nettikauppoja selaillessani huomasin, että hintavista seerumeista on ostettavissa myös pienempi 10 millilitran koko joka on ihanteellinen kokeiluun. Pienellä pullolla on hintaa noin 33-39 euroa ja isolla 30 millilitran pullolla 79-83 euroa seerumista ja tehoaineista riippuen. Esimerkiksi suosikkini A-vitamiini kuuluu kalleimpiin seerumeihin.

Seerumin valinnassa ei onneksi tarvitse lähteä soitellen sotaan, vaan V10 Plussan sivuilta löytyy kätevä seerumitesti jolla voi kartoittaa eri vaihtoehtoja omalle iholleen. Jälleenmyyjinä toimivat apteekit ja tarkempi lista löytyy täältä. Oman kokemukseni perusteella voin suositella etenkin A-vitamiinia ja Aminohapposeerumia, jotka molemmat toimivat ihollani niin että eron huomasi selkeästi. Pycnogenol ei ollut minulle niin hyvä, mutta toisenlaisella iholla tulos voisi olla parempi.

 

Onko sinulla kokemusta V10 Plus -seerumeista?

 

Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta.

Comments

  1. Mä olen käyttänyt näistä vain tuota A-vitamiini -seerumia ja se oli kyllä hyvää. Oma pintakuiva iho tykkäsi ihan kympillä. 🙂

  2. Mun suosikki on ollut C-vitamiini jossa alkaa pian pullonpohja häämöttää. Myös A-vitamiini on ollut hyvä mutta olen käyttänyt sitä sekaihoisena vain satunnaisesti.

  3. V10Plus on yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joista oikeasti tykkään! Oon tässä parin vuoden aikana kokeillut aika monia tuotteita, seerumeista kolmea eri vaihtoehtoa 🙂 Tuo Pycnogenol ei vaikuttanut munkaan iholla juuri mitenkään, mutta A-vitamiini veti pisteet senkin edestä! <3 Pakko kuitenkin sanoa, että C-vitamiini on ollut kaikista paras. Iholla huomaa aivan älyttömän eron! C-vitamiinista onkin mulla tulossa hehkutuspostausta blogiin lähiaikoina 😉

    • C-vitamiini kuulostaa kyllä kanssa tosi kivalta! Mulle vaan aiemmin C-vitamiini on ollut liian kevyttä kamaa jotenkin ja olen siirtynyt A-vitamiinileiriin 😉 Odotan sun postausta kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework