Sateenkaaria ja yksisarvisia: Too Faced -tuliaisia Tukholmasta

Satuin taannoin työmatkalle Tukholmaan hyvään aikaan (mähän en siis juurikaan muuten matkustele kuin töiden merkeissä) ja bongasin Sephorasta Too Facedin uuden Life’s A Festival -kokoelman tuotteet. Vaikka tuotteiden ulkonäkö on supersöpö, en silti innostunut niistä heti pelkästään netin arvostelujen perusteella vaikka arviot ylistävät olivatkin. Tämä kokoelma vaati sen, että asiansa osaava myyjä esitteli tuotteet ja näytti erilaisia käyttötapoja niiden kanssa. Kassalle kävelin hymyssä suin aiottua isomman ostossaaliin kanssa.

Kokoelman yllättäjä on ehdottomasti luomiväripaletti. En ennestään omista yhtään Too Facedin luomivärejä, joten oli hauska päästä vihdoin testaamaan niiden laatu. Ja hyvä se onkin!

Life’s A Festival -paletissa on tosiaan sateenkaaren sävy jos toinenkin ja ymmärrän, että monen pirtaan nämä eivät sovi. Itse sain kuitenkin uutta intoa meikkailuun juuri näiden luomivärien avulla, yhdistelmät olivat vain liian herkullisia jättää toteuttamatta.

Paletti sisältää 12 luomiväriä ja yhden ison korostuspuuterin sävyssä Unicorn Tears. Korostusväri ei ole omalle ihonsävylleni optimaalisin, sillä se on aika viileä sävyltään – valitettavasti se siis jäänee vähemmälle käytölle.

Vasemmalta: Young & Free, Rainbow Life, Euphoric, Desert Vibes

Luomivärit ovat värikylläisiä, äärettömän pehmeitä ja hienosti häivyttyviä. Paletin ainut mattasävy Desert Vibes tuo jännän vivahteen yhdistettynä muihin väreihin. Harmillisesti häivytyssävyt täytyy hakea muualta, mutta niitä mulla on onneksi riittämiin.

Vasemmalta: Sunset Dream, Fun in the Sun, Beamin, Fireflies

Useimmista paletin sävyistä löytyy moniulotteista hehkua, joka hieman huonosti tallentui näihin kuviin. Yllätyin, kuinka paljon tykkäsin vihreästä Fireflies-sävystä, jossa on hento kullan vivahde. Myyjän vinkistä olen myös kerrostanut sävyjä huoletta ja etenkin vaaleiden sävyjen lisääminen tummien päälle tuo hienoja efektejä meikkiin.

Vasemmalta: Mystic Rain, Fantasy, Artist Pass, Dusk Teal Dawn

Mystic Rain voitti Epätodennäköisin Suosikki -palkinnon. Upea pastellivioletti taittaa iholla voimakkaasti sinertävään hehkuun ja on meikkilaatikossani ainutlaatuinen sävy. Ruskean sinivihreä Artist Pass sen sijaan ei ole kovin uniikki: näitä MACin Blue Brown -pigmenttiä imitoivia sävyjä löytää tiensä markkinoille tämän tästä. Tässä tosin on aiempia hitusen sinisempi sävy. MACin siniruskean voi nähdä silmäluomilla tässä vanhassa postauksessa.

Vielä sananen Life’s A Festival Refresh -suihkeesta. Helmiäispigmenttejä sisältävä, appelsiinikolalle tuoksuva kasvosuihke on IHANA. Hehku on iholla hienovarainen ja suihke toimii erinomaisesti kiinnittämässä meikkiä – on hieno juttu, ettei ole tehty ”vain” hilehehkuista trendisuihketta, vaan panostettu myös laatuominaisuuksiin. Melkein pohdin tässä jo varakappaletta…

Too Faced -tuotteita saa ostettua Sephorasta (lähin sijaitsee Tukholmassa), mutta jos matkaa ei ole tiedossa niin Cult Beauty palvelee. Kantsii tsekata myös Heinin postaus tuotteista, siellä on pari ekstraa mitä mulla ei ole!

Mikä on viimeisin meikkiostoksesi? Käytkö usein Sephorassa?

Comments

  1. Eilen juuri laitoin pitkän ihailun jälkeen tuon luomiväripaletin tilaukseen, nyt innolla odotan että se saapuisi ja pääsen leikkimään ? olisin tuon suihkeen myös tilannut, mutta oli cult beautystä loppunut..:/
    Sephorassa olisi kyllä ihana päästä käymään, en ole vielä koskaan päässyt..

    • Paletti on kyllä yllättänyt, on ollut kiva kokeilla värejä pitkän neutraalin kauden jälkeen!

      Onneksi jo päivä Tukholmassa -risteilyllä ehtii hyvin tsekata Sephoran, suosittelen lämpimästi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework