Sähäköitä sävyjä Suomen valikoimasta

Blogissani on viime syksystä lähtien nähty intoilua Urban Decayn Electric-paletin sävyistä, ja kirkkaat värit miellyttävät silmääni edelleen. Mutta mistä Suomesta saisi tällaisia kirkkaita värejä? Yllättävää kyllä, The Body Shopista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smoky Poppy -tuoksun vanavedessä markkinoille tuupattiin myös uusia värejä The Body Shopin Shimmer Cubes -luomivärinelikoista. Colour Euphoria -nimeä kantava kevätkokoelma sisältää kuvassa näkyvät kaksi luomivärikuutiota, kaksi huuli- ja poskipunan yhdistelmää, söpön unikonmuotoisen poskipunasiveltimen sekä uusia kevätsävyjä Colour Crush -kynsilakkoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shimmer Cubes -kuutiot ovat siitä jänniä, että luomivärit voi nostaa pakkauksesta pois. Jokainen sävy on pakattu erikseen pieneen kuutioon, jossa on korkki. Koostumukseltaan luomivärit ovat jotain puuterimaisen ja voidemaisen välimaastosta: väri levittyy voidemaisen koostumuksen tapaan helpoiten sormin, mutta häivyttely siveltimellä on yhtä helppoa kuin puuterisen sävyn. Luomet eivät myöskään jää värin jäljiltä mitenkään tahmeiksi, vaan värit pysyvät paikoillaan leviämättä (pohjustajan kanssa toki). Tuntuma on itse asiassa niin miellyttävä, että silittelisin näitä värikuutioita ihan huviksenikin.

Pinkillä unikon kukalla varustettu paletti on numeroltaan 23 ja neljä sävyä ovat kirkas lämmin pinkki (Poppy Pink), hopea (Luminous Grey), oranssi (Peach) ja vaalea limenvihreä (Fresh Green). Kokonaisuutena pinkki nelikko on epätavallinen ruskean ja harmaan värisiin yhdistelmiin tottuneelle meikkishoppailijalle ja tämä on mielestäni vain hyvä asia. Muiden merkkien kevätkokoelmat ovat olleet hillittyjä ja helppoja nudesävyjä tai hailakoita pastelleja, mutta The Body Shop kulkee omaa tietään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen kuutio on numeroinniltaan 31 ja siinä on tumma ruskeanharmaa (Dark Brown), hohtava valkoinen (Luminous White), auringonkukankeltainen (Poppy Yellow) ja puhtaan sininen (Indigo). Koostumukset ovat molemmissa paleteissa ja kaikissa sävyissä hyvin samanlaiset: ainoastaan vaaleimmissa harmaan ja valkoisen sävyissä näyttäisi olevan aavistus enemmän glitteriä. 31-paletin vaalea on myös pigmentiltään heikoin ja se onkin selkeästi tarkoitettu korostussävyksi läpikuultavan olemuksensa perusteella. Harmaanruskea sävy on myös hieman erikoisempi muihin verrattuna, sillä siinä on pieni määrä moniväristä glitteriä. Muuten värit ovat juuri sitä mitä pakkaus antaa ymmärtää.

Pakkauksesta puheen ollen… Värikuutio on ideana hauska ja irrotettavista sävyistä voi koota omanlaisiaan kokonaisuuksia, mikäli omistaa useamman Shimmer Cuben. Käytännön toiminnassa paletti on kuitenkin hidas käyttää ja rähmäkäpälille sangen onnettomuusaltis. Väripalat putoilevat helposti ja kun yhden värin saamiseksi luomille joutuu ensin avaamaan isomman kuution, onkimaan haluamansa pikkukuution ja avaamaan vielä sen kannen… Aamun ei tarvitse olla edes kamalan kiireinen, kun meikkaaja on jo valinnut jonkun helpomman paletin meikkinsä kulmakiveksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erityiskiitos täytyy Shimmer Cubes -setille antaa tuotteiden pigmentistä! Harvoin näkee näin kirkkaita värejä hyvällä, pigmenttisellä toteutuksella ja miellyttävällä koostumuksella. Siksi tämä onkin mielestäni lähin helposti saatavilla oleva vastine Urban Decayn Electricille, vaikka sävyissä ei toki ole samanlaista kirjoa tai syvyyttä.

Shimmer Cubes -tuotteita ei luultavasti ole tarkoittu toimimaan yhtenä ainoana palettina tai kokonaisuutena ja siksi en aio moittia niitä korostus- tai varjostussävyjen puutteesta. Värikokeilut on helppo aloittaa iisisti parittamalla palettien sävyjä esimerkiksi mattamustan tai -ruskean kanssa, jollainen löytyy jokaiselta toivottavasti jo ennestään.

Mikäli kaipaa värejä meikkaushetkiinsä mutta ei ole valmis panostamaan teatterimerkkien pigmenttisiin yksittäisiin nappeihin tai täyteen Electric-palettiin, ovat nämä Shimmer Cubesit enemmän kuin paikallaan. Yritän saada tänne blogiin näkyville pari simppeliä lookkia, jotka olen näillä paleteilla tehnyt. Väri-iloittelun ei aina tarvitse mennä överiksi 😉

Yhden Shimmer Cuben hinta on 26,50 euroa ja tuoteita löytyy lähimmästä The Body Shopista.

 

Värikuutio: nythetimulle vai pelkästään muiden luomille?

 

Tuotteet saatu The Body Shopilta testiin. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Oih tuo oranssi sävy on tosi kaunis! Hauskat pakkaukset katsella, mutta käytössä mulla varmaan menis aika nopeasti kuppi nurin 😀

  2. Minä olen harkinnut hankkivani Sleekiltä tämän http://www.kosmetik4less.de/de/sleek-makeup-lidschatten-palette-i-divine-ultra-matt-v1.html, tämän http://www.kosmetik4less.de/de/sleek-makeup-lidschatten-palette-i-divine-acid.html, tai tämän http://www.kosmetik4less.de/de/makeup-revolution-lidschatten-palette-ultimate-colour-chaos-palette.html, koska en raatsi pistää kovin paljoa rahaa tuohon UD:hin värien ollessa omassa käytössäni melko harvinaisia. Joskus toki olisi ihanaa revitellä.

    • Sleekin Acidista olen kuullut vain hyvää! 🙂 Sehän on myös hyvä vaihtoehto Electricille, kiitos kun vinkkasit. Itse sain Electricin himppasen edullisemmin USA:sta kuriirin kautta, joten valinta oli mulle aika selvä. Lisäksi laatu on taattua UD:ta, sävyt ovat pigmenttisiä, pehmeitä ja helposti häivyttyviä.

  3. Plussaa kivannäköisistä pakkauksista! Mutta käytännössä kuutioiden käyttäminen voi kyllä osoittautua hankalaksi. Pigmenttiä näyttää kyllä sen verran löytyvän, että meikistä tulee taatusti sähäkkä. :)<3

  4. Tällä kertaa pinkkikukkanen nousi suosikikseni. Sieviä sävyjä ja kivalla pigmentillä. Olen joskus kokeillut Shimmer Cubesia enkä ole ollut oikein vakuuttunut niiden pigmenttisyydestä. Hienoa, että nyt on asiat toisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework