Turvameikki ruskealla, kuten tavallista

Syksy saa, niin myös ruskea meikki ja vahvat rajaukset. Tämä kuva on tosin ajallisesti otettu kesäaikaan, mutta jo silloin meikistä tuli todella syksyinen fiilis. On kumma, miten meikin sävyt ja asettelu vaikuttaa paljon siihen, millainen olo ja tunnelma itsellä on. Ehkä sen takia ihastun erilaisiin kokoelmiin ja teemameikkeihin, kun se teemasta heräävä fiilis on niin hyvä! Yhtä kokoelmaihastusta voi käydä kurkkaamassa tässä taannoisessa MAC-postauksessa.

Tämä ruskea meikki on mulle todella tavanomainen turvameikki. Meikissä on minulle hyvin ominainen luomivärien asettelu eli hohtavaa 2/3 luomella, tummaa ulkonurkassa ja häivyttelyä ylempänä. Alaluomella ulkonurkka on tummempi ja rajaus häipyy ihan olemattomiin sisänurkkaa kohden mentäessä.

Huulilla on minulle uusi tuttavuus, MAC Liptensity -huulipuna sävyssä Smoked Almond. Liptensity on punalaatuna voidemainen, kosteuttavan ja tavattoman pehmeän tuntuinen kokemus. Sävyissä piisaa kuitenkin pigmenttiä, eli jos olet kuivahuulinen ja kaipaat näyttävää huulipunaa, tässä hyvä ehdokas!

Ruskea meikki on minulle se turvameikki, joka tuntuu mukavalta ihan joka tilanteessa. Tavallaan ruskea on hieman tylsä valinta, mutta ah – niin turvallinen.

Olisi kiva kuulla muiden tutuista ja turvallisista meikeistä.

Mikä väri löytyy turvameikistäsi?

Comments

 1. Nyt on kyllä todella kaunis meikki, ja niin syksyinenkin <3

  Meikäläisen turvameikki koostuu kissarajauksista ja rehellisen punaisesta huulipunasta. Niiden kanssa tunnen oloni kotoisaksi aina 🙂

  • Sulla onkin superihania huulimeikkejä aina! ? Pitäis itsekin ottaa mallia ja käyttää näyttäviä punia useammin.

 2. Ihana meikki! Mun turvameikki on siistit kulmakarvat, poskipuna ja voimakas huulipuna, mutta jos nyt puhutaan tavallisen ihmisen meikeistä ja nimenomaan silmämeikistä, niin kyllä se ruskeaan kallistuu myös. 😀

  Hohtavaa shampanjaa liikkuvalle luomelle, harmahtavanruskea tai malvainen häivytyssävy hiukan kulmaluun alle ja tummanruskeaa ihan silmän ulkonurkkaan pieneksi kolmioksi. Toisinaan teen vauhdissa yhden värin meikin harmaalla, okralla tai jollain muulla värillä, jota en jaksa asetella valojen ja varjojen sekaan, sekin toimii kyllä.

  Pitäisi reipastua silmämeikkien kanssa!

  • Sä oot kyllä vienyt nakusilmät+viinihuulet ihan uudelle tasolle, se on jo ihan sun tunnusmeikki ?? Mulla pikameikki taas on kajalilla häivytetty, ruskea mini-smokey. Helppo, nopea ja oikealla kynällä ei vaadi ees pohjustusta juurikaan!

  • Hei se on siis ihan superhyvä turvameikki! Ei tarvii ainakaan huolehtia, että variseeko luomivärit kasvoille päivän mittaan. 🙂

 3. Todella kaunis meikki. Mun turvameikistä taitaa tänä päivänä löytyä aina ripaus kimalletta eli kultaa. Olen alkanut myös tosi paljon tykkään persikoista ja oransseista, jotka eivät vielä muutama vuosi sitten säväyttäneet mitenkään.

  • Kiitos! 🙂 Kulta on kyllä mahtava turvameikki, sopii arkeen ja juhlaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework