Roséeshampanjaa ja pronssia

Ensinnäkin on sanottava: kyllä, minulla on vaatteet päällä näissä kuvissa, olkaimettomat topit eivät vain niin hyvin näy tällaisissa taktisesti rajatuissa kuvissa… 🙂

wnwrosech2

Hohdepuutereiden kanssa kikkaillessa tykkään pitää muun meikin aika yksinkertaisena: kuulas meikkipohja, maltillisesti aurinkopuuteria ja nudehuulet korostavat ihon hohdetta riittämiin. Silmiin halusin kuitenkin hieman terävyyttä, ja päädyin vakiosensaini sijaan Smashboxin geelirajaukseen (sävy Bronze). Ruskea rajaus toimii todella mukavasti kesälookissa ja mikä parasta, Smashboxin rajaus on myös vedenpitävä.

wnwrosech3
wnwrosech4

Käytin aiemmin esittelemääni Wet n Wildin hohtopuuteria sävyssä Rosé Champagne Glow* myös silmäluomilla: shimmerinen koostumus toimii erittäin hyvin luomivärin sijasta. Niinikään hohtava pronssinen rajaus sopii kokonaisuuteen loistavasti.

wnwrosech5

Hohtopuuteria on sudittu kevyellä kädellä lähestulkoon koko kasvoille: poskipäille, kulmaluulle ja aavistus ohimoillekin. Kevyesti käytettynä Rosé Champagne Glow sopii siis myös päivälookkiin, mutta kerrostettuna sillä saa upeasti kimaltelevan ihon hämäriin iltajuhliin. Oman elämänsä edwardit joutuvat kuitenkin superglitteristä lopputulosta etsimään muualta.

Mitäs tykkäätte tällaisesta hohtavasta kesälookista? 🙂

* Tuote saatu testiin blogia varten.

Wet n Wild Reflect Shimmer Palette in Rosé Champagne Glow in action. Applied heavily on eyelids and lightly on cheekbones and browbones and an itty bitty amount also on forehead. The result is fairly subtle but with layering a sparkly evening look is created in no time. However if you wish to swim in glitter, this product is not for you.

As a liner I used waterproof gel liner from Smashbox (shade Bronze).

Do you like this shiny summer look? 🙂

Comments

    • Haha, voi vitsit 😀 Mullehan ne ei ole ollenkaan tarpeeksi tuuheat, mutta pitkät ne kyllä on ja pysyy taivutettuina tosi hyvin. Eli oikeestaan tosi kivat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework