Romanttinen, minäkö?

Joskus käytän meikissä yhtä ainoaa sävyä ja tällä kertaa sellaiseksi valikoitui vaaleanpunainen. Huikean romanttista ja rakkaudellista, eikö?

Skarppiutta meikkiin toivat musta nestemäinen rajaus ja maltillisesti ehostetut kulmakarvat. Kiharakampaus teki kokonaisuutta vieläkin söpömmäksi, mutta anti mennä vaan! Välillä on hyvä katsella maailmaa vaaleanpunaisten linssien takaa ja hukkua romantiikkaan. Tosin mistäs minä tietäisin mitä moisella romantiikalla tarkoitetaan, kun onnistuin tässä päivänä eräänä unohtamaan mun ja miehen vuosipäivän… 😀 Onneksi juhlistaminen oli sovittu jo valmiiksi toiselle päivälle, joten peruuttamatonta vahinkoa en saanut aikaiseksi.

 

Missä sun mieli huitelee just nyt – yläilman romanttisissa pilvikuvitelmissa vai realistisesti maan pintaa pitkin? Toteutatko romanttisia tekoja arjessa?

 

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

Comments

    • Mä olen ennen ollut paljon romanttisempi, mutta nykyään tuppaa unohtumaan… 😀 Mies on myös aika maltillinen romanttisuuden osoituksissaan, mutta osaa yllättää iloisesti aina kun vähiten sitä odotan 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2019 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework