Rakkautta

Voimakas otsikko mutta niin on myös voimakas tunne. Tähän hajuveteen ensin ihastuin, sitten rakastuin ja nyt olenkin ollut tässä rakkaudentäyteisessä suhteessa jo reilusti yli vuoden.

Lancôme: Trésor In Love EdP 50ml

Aiemmassa hajuvesipostauksessa puhuin ”hajuvesivammaisuudestani”. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, etten pysty käyttämään hajuvesiä jotka suihkuttelun jälkeen jäävät iholle ja nenään pitkäksi aikaa. Sellaisista hajuvesistä seuraa minulle vain paha olo, päänsärkyä ja jotain migreenin tapaista. Tämmöiset minulle ällötystuoksut ovat usein voimakkaita jollain tapaa (kuten Lancômen Hypnôse tai YSL:n Parisienne), mutta myös raikkaat tuoksut tekevät saman (esimerkkinä Kenzon kaikki tuoksut). Harvassa ovatkin hajuvedet jotka sulautuisivat omaan ihooni täysin ja jättäisivät vienon tuoksun, joka kyllä tuoksuu mutta ei hyökkää päälle. Tuoksupilvet eivät ole minun juttuni.

Olen käyttänyt tätä enemmän kuin mitään hajuvettä ikinä,
pullo on jo puolessavälissä!

Kokeilin Lancômen Trésor In Lovea kun se oli tuoreeltaan julkaistu. Huomasin ständin laivalla ollessani ja ohimennen suihkautin tätä kukkaistuoksua ajatuksella ”no, voihan sitä yrittää”. Hämmästyksekseni nenäni ei haistanut tuoksua enää hetken päästä ihollani, mutta kaverini kyllä vakuutti että hajustetta yhtä oli ja tuoksu miellyttävä. Minun olikin siis pakko ostaa tämä, enkä maksanut siitä kuin 52,50 euroa / 50ml. Esimerkiksi Sokos-verkkokaupassa 30ml tuoksulla on hintaa 49 euroa.

Armanin Diamonds-tuoksu pääsi hyvin lähelle ihannetuoksuani, sillä olen aina kuvitellut pitäväni raikkaammista tuoksuista enkä niinkään kukkaisista. Kuitenkin Trésor In Loven kukat ovat juuri sitä mistä tykkään: sydäntuoksussa hempeää turkkilaista ruusua ja jasmiinia, pohjalla setripuuta. Alkutuoksussa on nektariinia, bergamottia, persikkaa ja kirpeää päärynää. Hedelmäinenkin siis vielä 🙂

En tiedä mikä tästä tuoksusta tekee niin ihanan: onko se pohjatuoksun puu, muissa hajusteissa suuresti inhoamani ruusu (tietenkin turkkilainen ruusu on varmaankin asia erikseen) vai raikas hedelmäsalaatti?

In any case, I’m In Love! <3

Comments

 1. Oih juuri tuollainen hajuvesi on minulla haussa! Tuoksuu hyvälle, mutta ”sulautuen minuun” 🙂 Tuoksupilvet ovat mielestäni aika epämiellyttäviä. Itse en saa sellaisesta mitään päänsärkyä yms. mutta löyhähtelee aina välillä nenään inhottavasti :/ Toivottavasti löytäisin pian jo sen oman tuoksun ;>

 2. Mulla taas harmittaa se, kun tuntuu että kaikki mun hajuvedet menettää luonteensa hetkessä (vaikka onkin ihan parfyymeja). Oon tosi kade sellasille naisille, jotka tuoksuu selkeästi ihanalle hajuvedelle, vaikka vain ohimennessään. Tokihan ite tottuu siihen tuoksuun, ja se voi olla petollistakin, mutta silti olen aika varma etten mie ole sellainen huumaavan tuoksuva yksilö.

 3. Elna, vaatii todella monta kokeilua että Se Oikea löytyy. Itse en enää osta hajuvesiä kokeilematta ensin niitä iholle muutaman kerran. Toivotaan että sullekin löytyis se oma hajuvesi 🙂

  Eiko, tää on kyllä ihana! <3

  Merita, kyllä mulle tulee tietystä hajuvesistä mieleen sinä 😀 Ja joistain muista hajuvesistä mieleen toiset ihmiset. Siksi en voikaan ostaa esim. Guccin Envy me 2:ta koska sitä käytti yläasteella yksi tyttö, samoin Escadat on varattu jo aika päiviä sitten kaveripiirissäni.

 4. Ihania tuoksupostauksia!
  En olisi muuten mennyt tätä nuuhkimaan, ellen olisi paria blogimainintaa tästä lukenut, ja tämähän olikin hyvän tuoksuinen 🙂 Pullo on kaunis myös. ’
  Jotenkin ei muuten Lancômen tuoksut kiinnosta yhtään, en tiedä mikä siinä on.

 5. Munkin mielestä on kiva lukea toisten tuoksupostauksia, kun sitten osaa ihan uudella tavalla suhtautua hajuvesiin. Jotkut pullot olen tuominnut samointein esim. pullon muotoilun tai merkin perusteella, vaikka oikeesti kyseessä vois olla ihan käyttis tuoksu.

  Tuoksupostauksia tulossa ensi viikolla lisää oikein urakalla! Liittyy ostamiini näytteisiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework