Rajausta etsimässä

Tämä on jo jokin aikaa sitten tehty meikki, mutta laitan sen koska tykkäsin tästä hurjasti.

Ripsarina ihana Smashboxin Hyperlash.

Ideana tässä siis ”käärmeenkielirajaus” yläluomella. Koin hankalaksi alkaa taiteilla tuollaista tarkempaa rajausta nestemäisellä eyelinerilla, joten tartuin sen sijaan Natural Coden Eye Intensifier -kynään. Sitä minulla on tapana laittaa luomivärin alle ja niin tein nytkin. Päälle levitin luomivärin: kulta taisi olla TKB:n Expensive ja purppura saman firman Ink Bubbles (<3!). Häivytys kulmaluulle tapojeni mukaisesti IsaDoran Gold-paletin vaaleimmalla sävyllä.

Luomivärin levittämisen jälkeen tartuin Ecotoolsin eyeliner-siveltimeen ja hankasin sitä NC:n kynään. Kynä on onneksi pehmeää laatua ja siitä irtosi kivasti väriä jolla vahvistin rajausta. Taputtelin päälle vielä Smashboxin Megapixel-paletin tummaa lilaa ja näin rajauksesta tuli helppo, mutta näyttävä. Vedin nuo siivet vasta lilalla luomivärillä, jotta vaikutus ei olisi liian tumma.

Yhdistin meikkiin huulipunaksi NYXin Round Lipstickin sävyssä Gardenia. Tämä Gardenia on toden totta noussut suosikiksi, harva se päivä punaan tällä huuleni 🙂 Poskipunana Lily Lolon Ooh La La.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework