Purple mania

Innostuinpas nyt sitten kerralla violetin ja vaaleanpunaisen eri sävyistä. Tässä meikissä seikkailee jälleen Cliniquen voidemainen luomiväri sävyssä Starlit Pink ja tummempi violetti nurkassa on Wet ’n Wildin Cool As A Cucumber -triosta.

Häivytys TKB:n sävyllä Champagne.

Tuon voidemaisen luomivärin kanssa saa kyllä olla tarkkana: levityksen täytyy olla nopeaa ja jäljen tasaista heti, sillä värin lisääminen ei enää ole mahdollista ilman huomattavia lisäkikkailuja. Luomivärin aiemmin lisätty kerros nimittäin lähtee kuoriutumaan lisäkerroksen alta pois helposti, josta seuraa lisää epätoivoista paikkailua ja lopulta menee hermot. Mikäli tämän vain muistaa, niin luomiväri on itse asiassa ihan helppo. Pigmenttiä on riittävästi ja yhden kerroksen levitystulos on optimaalinen jos toimii vakaalla kädellä ja suht nopeasti, ettei väri ehdi kuivua.

Rajaus luomivärin alla Natural Code Eye Intensifier mustana. Ripsiväri FLE Fusion.
(Tässä muuten näkyy se ihottuma juuri silmän alla. Mikäköhän siihen auttaisi?)

Vaikka en yleensä ole violettien sävyjen ystävä, tykkäsin tästä meikistä ihan mielettömästi. Täytyykin tehdä se lupaamani smokymeikki Diorin paletin violetilla.

Poskilla (näkyy vähän huonosti) Lost in Makeuplandin Peach.

Mietin meikkiä tehdessäni, että onkohan tämä jo liian tumma töihin? Olen asiakaspalvelutehtävissä ja varsinaista meikkikoodia meille ei ole annettu, varmaan maalaisjärjellä mennään ja katsotaan tapauskohtaisesti jos vaikka asiakkailta tulee valitusta. Toisaalta olen kyllä nähnyt paljon vahvempiakin meikkilookkeja työkavereillani, mustat vahvat rajaukset ja siinä vielä luomiväriä. Itse en töihin ole laittanut esim. eyelineria ollenkaan kun olen pelännyt että se olisi liian ”hyökkäävä” asiakaspalveluun. Onneksi loisteputkien aina yhtä imarteleva valaistus vie suurimman osan meikistä kuitenkin pois 🙂

Miten te meikkaatte töihin?

Comments

  1. Hei, tulin katselemaan sivujasi, katselen lisää kunhan ehdin. Violetti on kyllä aika hyvä väri, ja sopii mielestäni monelle:

    Tervetuloa myös minun blogejani katselemaan ja kommentoimaan 🙂
    Mukavaa keskiviikko iltaa 🙂

  2. Kiva kun tulit katsomaan. Tsekkaankin sun blogin heti 🙂

    Jep, violetti sopii yllättävän monelle vaikka yleensä ihmiset vierastavat sitä kovin. Pitäisi itsekin saada enemmän rohkeutta meikkailuun eri sävyillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework