Punk-asennetta!

Edellinen Electric-leikki innoitti minua kokeilemaan saman sävyperheen sijaan vastavärejä.

Tällaista. Kuvausolosuhteet olivat rankat ja valottomat, eli kuvien laatu ei ole ihan sitä mitä pitäisi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että pelottavasta alkuasetelmastaan huolimatta tämä meikki onnistui oikein hyvin. Vastavärit toimivat toistensa kavereina moitteettomasti, vaikka värien levityksen suhteen saikin nyt olla paljon tarkempi kuin edellisen lämpimän sävyisen lookin kanssa.

Meikki oli kieltämättä värikäs, mutta en tuntenut itseäni yhtään orvoksi kaupungilla sen kanssa. Päin vastoin: olin jopa rohkeammalla mielellä kuin yleensä. En niin vain antanut tietä kaiken maailman kyynerpäätaktikoijille tai luovuttanut viimeistä ale-tuotetta käsistäni suosiolla. Taisinpa jopa kävellä kerran punaisia päin!

Rohkea ja epätavanomainen meikki siis sai minussa aikaan kapinamielen. Tämä kokemus liittyy läheisesti jo aiemmin täällä puhuttuun aiheeseen, nimittäin meikin vaikutukseen ulkoiseen habitukseen ja rooliin. Tällä kertaa roolini oli katu-uskottava punk-beibe, joka ei vähästä hätkähdä.

Vastavärit meikissä: rokkia vai happoa? 🙂

Comments

  • No hyvä että upposi 😉 Niinpä muuten, värimaailma on vähän samanlainen kieltämättä!

 1. Oho, aika raju meikki, mutta tosi kivan näköinen 🙂 mutta ei tuo minun mielestä liity mitenkään punk-henkeen… Mieluummin jokin iloisempi asia sopisi tuohon.

  • Musta tää sit taas oli just punkkia, se tuli ihan ekana mieleen kun meikkikuvia muokkasin ja kuvasin. 🙂

 2. Punk-henkihän just sitä että rikotaan rajoja ja ollaan rohkeita, ihan kuin tää meikki. Tosi komea look, kaikki sävyt toimivat toistensa kanssa loistavasti!

  • Olen aivan eri mieltä! Punk ei liity rajojen rikkomiseen. Sitä kutsutaan pelkästään rohkeudeksi, ei punkiksi!

  • Ootkohan sä noussut väärällä jalalla sängystä? Punk on musiikkityyli briteistä, ja siihen liittyy olennaisena osana shokeeraaminen rajoja rikkomalla. Google auttaa. Mutta mahtuuhan maailmaan toki mielipiteitä!

  • Mulle tulee punkista myös mieleen nimenomaan rajojen rikkominen, rajujen kontrastien käyttö ja kaikenlainen anarkistisuus. Koin ainakin itse, että tässä meikissä olin ainakin suhteessa omaan meikkaustapaani hyvinkin anarkistisella tuulella 😉 Tykkäsin kyllä tästä meikistä ja sen tuomasta rajusta fiiliksestä!

 3. Aivan ihana mekkki, todella kauniisti olet saanut värit yhteen ja näyttää mielestäni kokonaisuudessaan tosi nätiltä! Ei ollenkaan liian överi vaan varsin toimiva kokonaisuus.

  • Kiitos! 🙂 Munkin mielestä tää onnistui hirmu hyvin, vaikka aluksi pelottikin lähteä haastavaan vastavärikomboon. Ihanaa vähän rikkoa rajojaan välillä 😉

 4. Vautsi, miten olet saanut vastavärit häivytettyä noin kauniisti toisiinsa! Ja muutenkin ihan mielettömän kauniit kuvat!

  • Kiitos hellin! <3 Harmitti, että kuvat ovat vähän rakeiset ja sumuiset, mutta yritän parhaani aina niiden suhteen 🙂

   Kiitos kehuista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework