Punasävyisin silmin uuteen vuoteen

Tässäpä sitä nyt sitten olisi, burgundinpunaista meikkiä. Luomivärit ovat tietysti MAC Burgundy x 9 -paletista, jonka esittelin aiemmin. Kuten näkyy, paletin sävyistä löytyy pigmenttiä jopa ihan luomivärirajaukseen asti!

Tällainen tumma ulkonurkka -meikki on mulle tosi ominainen, ja se sopii erityisen hyvin yhteen MACin paletin sävyjen kanssa. Kullan, ruusukullan ja purppuran sävyt häivyttyvät toisiinsa kivasti ja tykkään, että sisänurkassa on runsaasti valoa. Luomivärirajaus on pitkästä aikaa taas jeppisjuttu, kun hetken on painellut menemään tarkoilla kissarajauksilla.

Näistä kuvista huulimeikki on unohtunut kokonaan, mutta taisin mennä vain kevyesti sävytetyllä huulikiillolla jotta silmämeikki saisi kaiken huomion. Minkä värinen puna teidän mielestä sopisi tähän lookkiin parhaiten? 🙂

Loppuviikolle on tulossa retrospektiivisiä postauksia kuluneen vuoden trendien ja mahdollisesti myös blogin meikkipostausten keräilyn muodossa. Pohdin yhä, pitäisikö blogille tehdä oma uuden vuoden lupauksensa vai saako oma, suht vaatimaton, lupaukseni riittää. Mä kun luulen, että sen lupauksen vaikutus näkyy aikanaan myös blogissa.

 

Miltä burgundipaletin testimeikki näyttää? Entä mites uusi vuosi, joko on nakit ja lupaukset silmillä?

 

Comments

  1. Klassisen kaunis meikki! Mä varmaan itse laittaisin klassista punaista tai vanhaa roosaa huulille, mutta kuvassa oleva huulikiiltokin toimii tosi hyvin 🙂

  2. Ihana meikki, tykkään kovasti! Huulet on mun mielestä hyvät ihan noinkin mutta jos jotain muuta haluaisi niin ehkä joku roosahtava malva ja jo Salkankin ehdottama vanha roosa voisivat olla nätit. Ihanaa uutta vuotta Elisa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework