Punasävyisin silmin uuteen vuoteen

Tässäpä sitä nyt sitten olisi, burgundinpunaista meikkiä. Luomivärit ovat tietysti MAC Burgundy x 9 -paletista, jonka esittelin aiemmin. Kuten näkyy, paletin sävyistä löytyy pigmenttiä jopa ihan luomivärirajaukseen asti!

Tällainen tumma ulkonurkka -meikki on mulle tosi ominainen, ja se sopii erityisen hyvin yhteen MACin paletin sävyjen kanssa. Kullan, ruusukullan ja purppuran sävyt häivyttyvät toisiinsa kivasti ja tykkään, että sisänurkassa on runsaasti valoa. Luomivärirajaus on pitkästä aikaa taas jeppisjuttu, kun hetken on painellut menemään tarkoilla kissarajauksilla.

Näistä kuvista huulimeikki on unohtunut kokonaan, mutta taisin mennä vain kevyesti sävytetyllä huulikiillolla jotta silmämeikki saisi kaiken huomion. Minkä värinen puna teidän mielestä sopisi tähän lookkiin parhaiten? 🙂

Loppuviikolle on tulossa retrospektiivisiä postauksia kuluneen vuoden trendien ja mahdollisesti myös blogin meikkipostausten keräilyn muodossa. Pohdin yhä, pitäisikö blogille tehdä oma uuden vuoden lupauksensa vai saako oma, suht vaatimaton, lupaukseni riittää. Mä kun luulen, että sen lupauksen vaikutus näkyy aikanaan myös blogissa.

 

Miltä burgundipaletin testimeikki näyttää? Entä mites uusi vuosi, joko on nakit ja lupaukset silmillä?

 

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

8 thoughts on “Punasävyisin silmin uuteen vuoteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.