Punainen silmämeikissä: itkua vai iloa?

Yleensä blogitauon (yllättävänkin) selittely on mielestäni hieman turhaa, seuraahan moni lukija useita blogeja kerrallaan eikä välttämättä edes huomaa yksittäisen bloggaajan yhtäkkistä hiljentymistä. Nyt koen kuitenkin tarpeelliseksi pahoitella blogihiljaisuutta: uusi, aiempaa vaativampi työ sekä reilu viikko sitten ilmenneet terveysongelmat ovat vieneet voimat aika lailla kokonaan. Ideoita ja kuvatäytettä blogiin olisi vaikka kuinka, mutta välillä parin tunnin kirjoitushetken löytäminen on haastavaa. Sairaus painaa päälle vielä jonkin aikaa, sainhan kuukauden sairaslomaakin, joten ainakin toistaiseksi postaustahti pysyy harvanlaisena. Katsotaan, mihin pystyn ja kykenen mutta toistaiseksi hyvien aikomusten on blogin osalta riitettävä.

Toteutan nyt kuitenkin lupaukseni Inglot-meikeistä. Tuoreet viiden sävyn palettini sisälsivät sekä iisejä ruskean ja harmaan sävyjä että kirkkaita punaisia, keltaisia ja sinisiä. Käytän omasta mielestäni ihan liian vähän värejä meikissä, joten päätin lähteä heti mukavuusalueeltani pois ja toteuttaa puna-kullankeltaisen lookin.

inglotvari

Lopputulos oli mielestäni todella onnistunut. Väreistä tuli mieleen Rion sambakarnevaalit, ja sain jopa kehuja tuntemattomalta käydessäni kaupungilla: ”onpa ihanaa, kun sulla on väriä silmissä!” Tällaiset spontaanit kehut voivat usein pelastaa jonkun päivän, joten jos näette jotain kehumisen arvoista niin sanokaa ihmeessä siitä! 🙂

inglotvari3

Liikkuvalla luomella on vaaleankultainen pearl 403, ulkonurkassa ja luomivaossa marjanpunainen pearl 449 ja lisäsinpä alaluomellekin hieman pearl 430:n kullansävyä. Näin jälkikäteen ajatellen jättäisin kyllä tuon alaluomen luomivärin pois tai korvaisin sen sinisellä tai vihreällä.

inglotvari2

Punaisen käyttäminen silmämeikissä oli minulle uusi aluevaltaus, ja tällaisia kokeiluja pitäisi tehdä ehdottomasti useammin. Skarpin mustan rajauksen ansiosta silmät eivät näyttäneet ollenkaan itkuisilta, ja luomivaossa käytettynä väri ei hyppää silmille (see what I did there) liiaksi. Eli tällä kertaa punaisen käyttö meikissä tuotti ehdottomasti enemmän iloa kuin itkua.

Mitäs tykkäsitte tästä samba-lookista? 🙂 Onko punainen silmämeikissä ihan no-no?

I’m sorry for a long blog break. I have a new job which has taken a lot of my time and past two weeks I’ve had some serious health issues. I’m basically fine but the illness was quite severe so I have a month’s sick leave. I try to find time and strength to write posts but I can’t promise anything at the moment.

However here’s the look I promised to show long time ago: some yellow and red Inglot eyeshadows! The colours remind me of samba carnivals and summer, and I really loved the look. I used light golden yellow (pearl 403) and berry red (pearl 449). On lower lashine I used pure gold eyeshadow (pearl 430). Now I would change the gold to green or blue just to get some contrast.

How did you like the look? 🙂

Comments

 1. Mietinkin, että mihin olet kadonnut! Blogitaukosi siis havaittu, mutta syy on ymmärrettävä! Harmi, että työkiireiden lisäksi vielä sairauskin puskee päälle. Pikaista paranemista, hyvä että sait pitkän sairasloman, että toipuminen pääsee hyvin käyntiin. Se on tärkeää. <3

  • Onpa jotenkin kiva kuulla, että joku huomasi poissaoloni 🙂 Tosiaan, tämä oli vielä sellainen sairaus että säikäytti ihan kunnolla.

   Sun blogia kuitenkin luin aktiivisesti myös sairaspäivinä, ja vitsit että teidän uusi koti näyttää hyvältä! 🙂

  • Niin, kyllä sen käytön kanssa aika tarkkana saa olla ja meikin suunnitteluun saa käyttää aikaa. Mutta nyt onnistui onneksi ihan hyvin 🙂

  • Kiitos Päivi! <3 Taisin tässä sutaista poskillekin tuota punaista, niin kuin neuvoit 🙂

 2. Punainen on yes-yes, mä tykkään! 🙂

  Ja myös minä huomasin hiljaisuuden, joten älä huoli, kyllä monet muutkin huomasivat <3

  • Kiva juttu! 🙂

   Mä olen itse jotenkin hirvittävän huono huomaamaan blogihiljaisuuksia, joten oletin että eipä kovin montaa ole Miten niin liikaa? -bloginkaan äkillinen hiljentyminen hetkauttanut. Mutta kiva kuulla, että näin on <3

 3. Punainen saattaa olle kumpaakin. Sulle se näkyy tässä meikissä olevan iloa, mutta väärin käytettynä siitä saa kunnon itkutkin.

  En ehtinyt Inglotin pyöreiden luomivärinappien apajille, mutta metsästin itselle neliönappeja viisikon. Inglotin mattaluomivärit ovat kerrassaan mahtavia ja tykkään niistä paljon enemmän kuin pearl-luomiväreistä.

  • Mä saan ehkä enemmin itkumeikin vaaleanpunaisesta, sitä käsittelen monesti huolettomammin ja tällainen puhdas marjapunainen ei niin helposti edes ole itkettyneen näköinen, kuin hieman murrettu vaaleanpunainen. 🙂

   Vitsit, mattavärit mulla onkin Inglotilta testaamatta. Varmasti tulen hankkimaan seuraavan paletillisen niitä 🙂 Tähän asti Grimasin matat ovat olleet suosikkejani, joten ne kannattaa tsekata myös.

  • Niinpä muuten sopisikin 🙂 Ja oikeastaan muunvärisiä korujahan mulla ei ole, olen jotenkin niin jumiutunut siihen että kulta on värinä ainoa mikä mulle koruissa käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework