Punahuulin naistenpäivään

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille upeille naisille! 🙂 Olen ihminen, jonka mielestä juhlia ja juhlapäiviä ei koskaan ole liikaa joten vastaanotan naistenpäivänkin ilolla, vaikka mitään varsinaisia suunnitelmia ei tälle päivälle ole. Haluaisin tosin mieluusti juhlistaa myös miestenpäivää, joka täällä Suomessa on ainakin jäänyt vähän pimentoon (miksi muuten isän- ja miestenpäivä ovat synkkään syksyiseen vuodenaikaan ja naisten- ja äitienpäivä kevään valossa?).

Vaikka ei olisikaan sitä omaa kumppania joka muistaisi kukkasin tänään, voi ottaa ohjat omiin käsiin ja maalata huulet ruusunpunaisiksi.

Ostin tarjouksesta kehutun Lumene Lingonberry Lip Stainin, joka on tussimuodossa oleva huulituote. Värit olivat aika murrettuja ja rusehtavia, joten päädyin näistä kirkkaimpaan sävyyn 13 Kosketus / Touch. Hinta oli vain puolikas normaalista (4,90e), joten enemmänkin olisi kannattanut ostaa. Harmi, etteivät muut sävyt olleet niin mieleeni.

Lumenen lip stain on kirjaimellisesti huulitussi: väri on pakattu huopamaiseen kärkeen ja sitten vain piirrellään huulet punaisiksi. Kuten arvata saattaa, huulien värittäminen on huomattavasti helpompaa kuin sottaavan huulipunan levittäminen. Tämä onkin siis oiva introduction huulituotteisiin niille, jotka eivät perinteisistä puikkopunista välitä.

Sävyltään tämä 13 Kosketus on ihana kirkas punainen. Tykkään kerrostaa tätä mahdollisimman peittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, mutta kevyemmin levitettynä tulos on pikemminkin ”just bitten”. Yllätyksekseni tussi ei ole huulilla yhtään niin kuivattava kuin kuvittelin: tuntuu pikemminkin siltä, kuin huulilla ei punaa olisikaan. Pelkästään käytettynä tussi kestää hyvin syömisenkin, eikä sitä ihan älyttömästi tarvitse päivän mittaan korjailla.

Huulitussin toisessa päässä on kiiltoa tuova huulirasva, jota käyttöohjeiden mukaan levitetään punan päälle. Näin lopputuloksesta tulee mehukkaan kiiltävä, joskin samalla pysyvyys heikentyy ja huulimeikkiä täytyy korjailla päivän aikana hieman enemmän kuin ilman rasvaa. Itse en tykkää käyttää tuota tussin omaa huulirasvaa, sillä sitä ei saa rullattua piiloon ja sotken korkin joka kerta sen avatessani. Kuten kuvasta huomaa, rasvan lisääminen punan päälle myös korostaa hieman kuivia kohtia.

Puhdistus on suhteellisen helppoa, joskin huulten kuivimpiin kohtiin saattaa jäädä jäämiä stainista vaikka kuinka hinkkaisi eri puhdistusaineilla.

Tykkäsin Lumenen Lingonberry-huulitussista paljon, ja aionkin tulevaisuudessa kokeilla tusseja ja staineja myös muilta merkeiltä. Lumenelta voisi ilmestyä myös muita kuin murrettuja värejä tästä tussista.

Lumene Lingonberry Lip Stain muualla: Tyttö ilman helmikorvakorua, Pieni nutturapää, Bones And Lilies, 365 days with Ida.

Onko teillä suunnitelmia illaksi ja liittykö näihin suunnitelmiin huulipuna? 🙂

Lumene Lingonberry Lip Stain (a Finnish cosmetics brand)

+ bright red colour
+ easy to layer: with one layer ”just bitten”, with several layers good red stain
+ price is around 10 euros / 12 dollars / 8 pounds but I got it half price
+ doesn’t feel as drying as I expected
+… and if it does, on the other end of the ”pen” is lip balm

-… which unfortunately isn’t covered very well and I always manage to mess it 🙁
– colour range isn’t so exciting: mainly brownish and berry shades

Comments

 1. Kaunis huulimeikki!
  Oma naistenpäiväni kuluu töissä, mutta aion juhlistaa naiseuttani laittamalla jotain ärtsyn pinkkiä huulipunaa 🙂

  Mukavaa naistenpäivää sinullekin!

  • Oi kiitos! 🙂 Mulla meni naistenpäivän alku lukiessa, mutta illaksi pääsin ex tempore lähtemään tyttöjen kanssa elokuviin. Illaksi laitoin oikein fuksiapinkkiä punaa <3

 2. Ihanaa naistenpäivää ihana Elisa!

  Olen kyllä niin sinun kanssasi samoilla linjoilla, että aina kannattaa juhlia jos siihen on vain mahdollisuus. Tosi hyvä idea, että päivää olisi voinut juhlistaa punaisilla huulilla. Ensi vuonna sitten ehdottomasti! 🙂

  • Kiitos!

   Juhlia ei todellakaan koskaan ole liikaa, vaikka jotkut ovatkin ihmetelleet sukumme tapaa juhlistaa mm. nimipäiviä. Koirien synttäreitäkin on juhlittu kerran jos toisenkin, vähintään kakku on omalle väelle ja sankarille leivottu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework