Punahuivifiilis

Monta kuvaa, mutta meikistä vähemmän sanottavaa. Keskityttäisiinkö nyt siis vain visuaaliseen puoleen?

Inspiraation alkulähdettä ei tarvitse kauaa hakea, kaulaan ajautunut retrohuivi toimi innoituksena punaisille huulille ja sitä myötä silmämeikinkin tiet olivat selvät. Hillittyä mutta näkyvää, kiitos.

Pari tuotesuositusta haluan tänne kuvien väliin sanoa. Lumenen punainen huulikynä on edelleen toimiva ja miellyttävän tuntuinen. Sen lisäksi suosittelen aina lisäämään meikkiin glitteriä, jos vain mahdollista. Näissä sävyissä se tuli mukana (IsaDora Highlands), mutta mikä jottei irtoglitterikin kävisi. Glitter nyt vain vie kokonaisuuden astetta tyylikkäämmälle tasolle. Tai ainakin kimaltavammalle.

Vähäsanainen blogitar sulkee suunsa ja palaa juomaan teetä, fiilistelemään hämärtyvää päivää ja lukemaan hyvää dekkaria (Jo Nesbo: Isänsä poika).

Tykkäsitkö kuvatulvasta vai kaipaatko tekstiä viitteeksi visuaalisille ärsykkeille? 🙂

Comments

  1. Kuvat on kyllä kivoja mutta kyllä mä tekstistäkin tykkään 🙂 kivat huulet!

    • No onpa hyvä! 🙂 Välillä sitä vaan mielellään lähettäisi kuvat lyhyellä saatetekstillä kuin runoilisi ummet ja lammet luomivärisävyistä. Taidan siis ottaa satunnaisesti tavaksi myös nämä (tekstillisesti) lyhyemmät postaukset 🙂

    • Kiitos! 🙂 Tykkään hurjasti tuosta äidiltä pöllimästäni huivista, se on just sopivan retro. Nahkatakin kanssa look on aika 50’s, mutta esim. kevyen bleiserin kanssa jo aivan eri meininki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework