Provokaatiomestarin huulikiilto

Olen jo kertana muutamana huomannut hipelöiväni kosmetiikkaosastoilla erilaisia huulikiiltoja. ”Ah, mikä kermainen koostumus!”, saatan huokailla ja testata kämmenenselän täyteen erilaisia kiitoja niin selektiivisen kuin halvemmankin kosmetiikan puolelta. Aivan erityistä värinää sydänalassani aiheuttavat keskipigmenttiset, pinkkisävyiset ja glitteriset kiillot, jotka toimivat yksinään katseenvangitsijana meikissä.

Arvannette jo, että tämän postauksen tarkoituksena on esitellä eräs aivan erityisen hyvä huulikiiltolöytö?

Tuttu myyjä kauppasi minulle tämän MACin Viva Glam Miley Cyrus -kiillon aivan huomaamattani, vaikka olisihan se pitänyt jo etukäteen olla nähtävissä: Lipglass-koostumus on levittyvyydeltään pehmeä, pigmentiltään keskitasoa ja tämä nimenomainen kiilto on täynnä pinkkiä ja glitteriä. Nams!

Pysyvyydeltään kiilto on keskitasoa eli lisäilyntarpeen huomaan noin kolmen-neljän tunnin välein. Ruokailun jälkeen kiiltoa saa levittää reippaasti, joskin aavistus pinkkiä säilyy huulilla syömisen jälkeekin. Juuri tällainen keskipeittävä kiilto on pigmentiltään minulle ihanteellinen, sillä kiiltoja olen tottunut lisäilemään useimmiten ilman peiliä. Tuoksu Miley-kiillossa on MACille ominaiseen tapaan ihanan vaniljainen, ei yhtään äklö tai muovinen.

Näissä meikkikuvissa kiilto on yhdistetty klassiseen, mattaiseen meikkiin vaikka räväkän Mileyn mukaan nimetty kiilto taipuisi toki eksentrisempäänkin kokonaisuuteen. Käytin hyvin hillitysti vaaleanpunaista rajauskynää amorinkaaren reunoilla ja alahuulen sivuilla, jotta vaikutelma olisi hieman huolitellumpi. Luottokikka, jonka opin Sensaisti-Marilta.

MACin Viva Glam Miley -kiilto on erityinen paitsi ulkonäkönsä (pakkausta koristaa Mileyn tulipunainen nimikirjoitus), myös tuotetaustansa puolesta: Viva Glam -tuotteista kerrytetty rahamäärä lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön. Nyt hyväntekeväisyyttä voi siis tehdä ostamalla kosmetiikkaa, mikä on ihan mahtava juttu.

Silmämeikin kulmakivenä on Urban Decayn Basics 2 -paletti, jota sitäkin kohta alkaa saada Suomen kamaralta. L’oreal nimittäin tuo Urban Decayn ainakin Helsingin ja Tampereen Sokoksille loppukesästä! Olen aivan sanoinkuvaamattoman iloinen siitä, että vihdoin Suomi pääsee eroon meikkitakapajuisuudestaan ja bloggaajien hehkuttamia brändejä alkaa olla pian ihan kaikkien saatavilla.

Tiedän, että varsinkin Purkkimafiassa siskoilla on tapana hehkuttaa MAC-ostoksiaan ehkä liiankin kanssa. Tämä on harmi niille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä hypistelemään tuotteita Helsingin, Tampereen tai Turun Stockmanneille. Viva Glam Miley -kiiltoa on kuitenkin saatavilla myös Stockan nettikaupasta, joten mikäli kokoelmistasi uupuu juuri tällainen överikiilto ja haluat hieman Miley-vibaa päivääsi, laita ihmeessä tilausta menemään.

Viva Glam Miley Cyrus -kiillon hinta on 18,50 euroa.

 

Sytyttääkö Miley-kiilto, vai pidätkö enemmän huomaamattomammista huulituotteista?

 

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  1. Mä _rakastan_ MACin lipglasseja ja tämä on ihana sävy 🙂 Harmi kun ovat niin pieniä putkiloita, että loppuvat nopeasti.

  2. Toi kiilto on niin nätti sulla! ^^ Ja ah, se on muutenkin kertakaikkisen mainio. Tykkään siitä melkeinpä enemmän kuin punasta!

    • Joo, mullekin kiilto iski alusta asti enemmän kuin puna! Kummallista, luulis että se puna ois kiinnittänyt heti huomion mutta ehkä glitter vähän vaikutti asiaan… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework