Postia, osa 2

Niinpä vain hurmioiduin minäkin e.l.f:in -50% tarjouksesta ja pienoisen odottelun jälkeen sain pakettini. Paketin matkaan lähtemisessä kesti, mutta itse kuljetus oli älyttömän nopea: mahtoikohan mennä kolmeakaan päivää lähetyspäivästä. Alennusmyynneistä tilatessa on aina ruuhkaa tilausten käsittelyssä, joten en odottanutkaan pakettiani heti saapuvaksi. Elfin tuotteet ovat muutenkin edullisia (esimerkkinä neljän sävyn luomiväripaletti 1,50 puntaa) joten alesta on varmasti tilaamassa minun lisäksi muutkin.

Esittelen ekana irtoripset. Otin tuollaiset blingbling-timangi-versiot, tuuheat ja irtotupsut. Hintaa jäi muistaakseni 0,75 puntaa per paketti, timangiripsille hieman enemmän. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta uskon että nämä ajavat asiansa ihan hyvin.

Sitten arpaostos. Ihastuin kaupassa testaillessani voidemaiseen poskipunaan ja päätin kokeilla näitä All Over Color Stickejä. Toinen on vaaleampi, korostustuotteeksikin sopiva ja toinen punaisempi poskipunaversio. Tarkempaan esittelyyn tulevat kun pääsen testaamaan.

Mainitsinko jo, että tilasin sitten aivan överisti poskipunia? Kolme ”tavallista” (alemmat) ja kolme Elfin studio-linjan poskipunaa (ylemmät). Noiden tavallisten pienuus yllätti minut (samoin sävyt ovat aivan erilaiset nettisivuilla, Elf taitaa olla kuuluisa tästä), joten saattaa olla että menevät lahjoiksi. Näistäkin tosiaan jäi hinnaksi 0,75 puntaa per kappale joten ei paha.

Studio-linjan poskipuniin sen sijaan olen ihastunut! Sävyt nyt eivät tosiaankaan olleet sitä mitä hain, mutta kaikki käyttökelpoisia ja pigmenttisiä. Lisäksi rasia on ihan älyttömän hyvä: ”raskaan” tuntuinen, ei liian muovinen ja mikä harvinaista, erittäin hyvä ja tarkka peili. Osa kannesta on muovia, joten sävy on helppo valita avaamatta kaikkia rasioita. 1,75 puntaa kappaleelta ei ole paha hinta näistä 🙂 Normaalihintakin 3,50 puntaa hyvin edullinen.

Tilasin myös huulikiiltoja, sillä minut on yllättänyt akuutti kiiltojen tarve. Ennen en tiennytkään niitä tarvitsevani…

Nämä ovat mineraalisarjaa ja parissa blogissa oli hyviä swatcheja näistä. Minulle matkasivat sävyt Wild, Trendsetter ja Daring. Wild on aika mitäänsanomaton, mutta Trendsetteristä tykkään kovasti. Daringia en ole vielä kokeillut sillä menin hankkimaan myös Natural Coden huulikiillon sävyssä Frosty Berry, joka ainakin tuubissa näyttää Daringin kanssa hyvin samalta. Elfin kiillot tuntuvat oikein kivoilta huulilla, eivät liian tahmaisia ja pysyvyys on ihan ok.

Tilasin myös kynsilakkoja halvan hintansa vuoksi. Harmikseni kuvan keskimmäinen pullo oli rikki saapuessaan, joten korkkia ei saa auki. Tämä oli sävy jota eniten odotin, joten harmitti kovasti. Toisaalta vaalea harmaa ja pinkki sävy ovat todella ihania myös. Pysyvyys OPIn päällyslakan kanssa on hyvä, pelkällä Seche Vitellä alkaa herkästi lohkeilla.

Tarvitsin myös kulmakarvageeliä. Omat kulmani menisivät mieluiten suorina viivoina joten toivoin tästä apua ongelmaani. Sävy on tummin mahdollinen, muut olivat loppu. Kevyesti levitettynä tämä kuitenkin toimii hyvin, sillä kulmakarvani ovat aika tummat ja värin puolesta kaipaan lähinnä tasoitusta. Tässä on kaksi puolta: treat ja tame. Hoitavaa kirkasta nestettä levitän ennen värigeeliä, mutta en ainakaan toistaiseksi ole huomannut hoitavaa vaikutusta. Ehkä kulmakarvani kasvavat hieman pidemmiksi kuin ennen? Tame-puolen harja on ihan onneton, joten lähinnä vain laitan sillä värin ja sitten harjaan toisella kulmaharjalla kulmat muotoonsa. Kuitenkin ihan passeli tuote hintaansa nähden.

Tilasin myös siveltimiä. Mustat ovat Studio-linjaa ja keskimmäinen hopea normaalia. Ylimmäisenä komeileva eyeliner-sivellin on ihan huippukamaa, se on ollut lähes päivittäisessä käytössä saapumisestaan lähtien. Keskimmäinen häivytyssivellin on ehkä hieman liian kova (silmänympärysihoni on aika herkkä) ja inasen liian löysä minun makuuni, mutta periaatteessa ihan ok tuote. Viimeinen on ns. precision-harja, eli harja tarkkaan työskentelyyn. Levitän tällä yleensä luomivärin alaluomelle, joskin tämä toimii myös lisättäessä pieni määrä tummaa sävyä luomivakoon. Oikein hyvä tämäkin.

 

En voinut vastustaa kiusausta tilata tätä hintaansa nähden hyvin edullista settiä. Jos kuitenkin nyt valitsisin, niin ottaisin mieluummin yksittäisiä Studio-linjan harjoja kuin tätä settiä. Punaisilla harjaksilla varustetut harjat ovat käyttökelvottomia niiden päästämän värin vuoksi ja minulla oli jo ripsi/kulmaharja ennestään. Meikkivoidesivellin sen sijaan on oikein hyvä, samoin kuin peiteainesivellin. Smudge-sivellinkin on hyvä olla, joskin pidän enemmän ei-vaahtomuovisesta versiostani (Ecotoolsin). Huulisivellin on ihan liian kova, en tiedä yhtään mihin tätä pitäisi käyttää? Harjasosa ei taivu ollenkaan, joten sillä ei onnistu häivytys eikä myöskään värin levitys. Luomivärisivellin on ihanan pehmoinen, sitä tulee käytettyä lähinnä häivyttelyyn. Vinopäisestä eyeliner-siveltimestä en juurikaan perusta, käyrä on parempi.

Eli kymmenestä harjasta käyttökelpoisia minulle oli nipin napin neljä. No, käytänhän minä ripsiharjaa kulmien muotoiluun, sanottakoon siis että puolet harjoista oli hyvä ostos. Tämä oli siis tilaukseni pettymys, mutta ensi kerralla tiedän sitten paremmin 🙂

Yksi ärsytyksenaihe yleisesti Elfistä löytyy myös: miksi hitossa meidän eurooppalaisten on tyydyttävä Elf UK:n valikoimaan?! Rapakon takana Elf USA:lla on paljon parempi valikoima ja hinnatkin suhteessa halvemmat, mutta he eivät toimita Eurooppaan. Verratkaa vaikka. Esimerkkinä tuo All Over Color Stick maksaa punnissa 1,50 (1,72 euroa) ja dollareissa 1,00 (0,73 euroa). Puhumattakaan, mitä maksaisi mikäli myös USA:n nettikaupassa olisi -50% kaikesta…

Johtopäätös: tilaan Elfiltä vain mikäli heillä on vähintään -50% alennus. Tosin en tiedä onko enää mitään mitä haluaisin ainakaan UK-valikoimasta kokeilla, tuskin. Poskipunat olivat iloinen yllätys, Studio-harjat hyviä ja kynsilakat ok. Siinäpä se.

EDIT. Nyt on tulossa postaustauko, sillä olen lähdössä reissuun. Jeij! Katsotaan jos saisin ajastettua postauksen matkani ajaksi, mutta en lupaa mitään 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework